34. Nemôžem ho nenávidieť

5.3K 181 3
                                    

*Layla
Nezabudla som mu čo mi urobil a tobôž nie odpustila. Nie to nie, ale moje trápenie bolo menšie, keď som bola s ním. Aj keď ... keď som bola s Jasonom, od začiatku sa ku mne správal pekne a potom ten "bozk". Nie ! Na nič také nesmiem myslieť ! Jason je Jason, je to brat môjho, ešte stále, manžela. Nemôžem o ňom takto zmýšľať.
Zo zamyslenia ma vytrhol pohyb na druhej strane postele.
Kyle sa postavil a namieril si to do kúpeľne. Nevšimol si, že som hore. Chvala Bohu. Možno by som sa mohla nenápadne vytratiť, ísť sa zahrabať desať metrov pod zem od hamby.
Včera som celý deň ako inak nič nejedla a potom do seba hodila celú fľašu whisky, to nebol najlepší nápad. Náladičku som mala ako zo sna no všetko čo sa udialo si pamätám. Ostáva už len jedna otázka vysieť vo vzduchu. Ako ma dopekla našiel ?!
Prepadla ma panika a môj žalúdok akosi nesúhlasil s tým koľko som toho včera vypila. V kúpeľni sa ozývala sprcha no nemohla som inak ak som sa nechcela pozvracať hneď na podlahu.
Vbehla som do kúpeľne ihneď k záchodu.
Ani som nevedela ako a už ma Kyleove pevné paže zvierali v objatí a držali mi vlasy. Svojím nahým telom bol nalepený na mojom zozadu a tým ma premočil od sprchy v ktorej práve bol.
Znova ma naplo.
,, to nič, len pokoj " šepol mi do ucha.
Bolo to tak dávno čo som cítila jeho dych na mojom krku a jeho pery pri mojom uchu. Chcela som ho opäť cítiť, jeho pery na mojom tele, jeho dlane prehľadávajúci každý kúsok môjho tela.
Pomohol mi postaviť sa a ja som si hneď vypláchla ústa a umyla zuby.
,, mali by sme sa porozpravať " prehovoril.
,, to by sme mali "
Stisla som pery a otočila sa k nemu.
,, nečakám, že mi hneď odpustíš ale ... " bľabotal dva na tri no ja som sa dokázala sústrediť len na jeho bohovské telo, pohľad mi klesol nižšie na jeho rozkrok, ,, mali by sme ... " prikyvla som a zakusila sa do pery. Stále mlel ani neviem čo, moju pozornosť mal stále jeho vták. Ani neviem ako ani prečo moje ruky vyštartovali k osuške, ktorú mal omotanú akolo bokov. Tá dopadla na zem no Kyle stale niečo rozprával a rozhadzoval rukami. Vôbec nevnimal čo sa s ním chystám robiť. Ruku som mu položila na hruď a zatlačila ho k umývadlu. Prstami som prešla po tehličkách, jednu po druhej som posiala bozkami. Bol taký zabratý do rozprávania, že stále rozhadozal rukami a niečo vykrikoval.
,, uhm " zamrmlala som perami na jeho bokoch. Mal krásny, tvarovaný zadok. Až keď som jeho vtáka uchopila do ruky, vtedy sa prerývane nadýchol a zastonal.
,, čo si vravel ? " víťazoslávne som sa usmiala.
,, to je jedno " v tom momente ma chytil a tvrdo pobozkal.
Nadvihol ma a ja som založila nohy za jeho chrbtom. Zasmiala som sa a pokývala hlavou. Vedela som čo som sa chystala urobiť a aj to urobím nech si hovorí čokoľvek. Moja nezjedená zmrzlina bola pekne uložená v malej zabudovanej chladničke. Zaskočila som s Kylea a potlačila ho na posteľ. Pobehla som ku chladničke a vybrala zmrzku, v tom mi padlo do oka aj čosi iné. Čierna maska na spanie. Potmehúcky som sa zasmiala a vzala oboje do spálne. Zvalila som sa naňho a začala ho bozkávať. Keď zbadal masku na spanie nechápavo na mňa pozrel. Potiahla som spodnou perou a nasadila mu ju. V tejto chvíli som bola ako posadnutá chtíčom. Zabíjala by som len aby som ho mohla zas mať, cítiť v sebe.
Teraz môj milý budem robiť ja tebe čo sa mi len zachce.
,, ruky za hlavu " nariadila som mu a siahla po zmrzline. Sedela som na ňom obkročmo, na jeho hrudníku, teraz som sa zosunula o kúsok nižšie a postavila na štyri.
,, ako rozkážete pani Blakeová " zasmial sa a urobil čo som vravela.
Nabrala som zmrzlinu na lyžičku a rozotrela mu ju rovnomerne po hrudníku. Bolo viditeľné ako sa mu svaly napäli a zalapal po dychu.
,, pán Bleake povedzte čo by som s vami mala urobiť ? " spytala som sa a odhodila lyžičku nabok.
,, všetko " vyslovili jeho pery a tie moje sa zvlnili v úsmeve.
Zaciatok zmrzlinovej čiary, ktorú som nakreslila bola na prvom rade jeho tehličiek.
Sklonila som sa a jemne sa perami obtrela o jeho pokožku. Jazyk sa mi jemne obtrel o jeho telo ako som lízala zmrzlinu.
Krúživými pohybmi sa môj jazyk kĺzal po jeho hrudi a cucal zmrzlinu. Maličké krúžky, ktoré vytvárala špička môjho jazyka ho dráždili čím ďalej tým nižšie až došli k panve. Vcucla som posledné kvapky zmrzliny. Kyle zastonal a keď sa moje pery odlepili od neho myslím, že som započula zavrčanie. Oblízla som si pery a chystala sa ho vziať do úst, keď ma odrazu zchytil a už som ležala pod ním. V úplnom dotyku naších tiel zabraňovali moje nohavičky a podprsenka. Kyle sa na mňa lačne pozrel a jedným šupom roztrhol nohavičky, takže ostávala už len moja podprsenka, ktorá hneď našla svoje miesto na zemi.
Pozrela som mu do očí a vedela, že toho chlapa milujem. Aj napriek všetkému čo mi urobil, akú bolesť mi spôsobil niesom schopná ho nenávidieť.
Keď do mňa vošiel prehla som sa v bokoch a zastonala od toho krásneho pocitu, ktorý som mohla pocítiť znova.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now