18. Loď, auto a Monte Carlo

5.4K 206 0
                                    

*Layla
Prerývane som sa nadýchla. Žĺč mi vystúpila do hŕdla a mala som pocit, že sa pozvraciam na mieste.
António sa zasmial a pískol. Dnu vtrhli štyria nasraní chlapi. Jeden ma zchytil a ťahal preč. Zkríkla som a kopala, kričala, metala sebou.
Kyle pokrútil hlavou, rozmachol sa a vlepil päsťou jednému zo zostávajúcich chlapov. Ten sa otočil o 360° a padol tvárou na zem. Áno ! Knokautoval ho hneď na jednu šupu ! Ďalší dvaja ho zchytili a držali.
,, pusti ju kurva ! " zkríkol.
,, sám si si to narobil. Teraz tvoja kráľovná patrí mojím chlapom " uchechtol sa António a mne zamrzol výraz na tvári. Kylovi tiež. Nikdy som uňho nevidela taký výraz.
,, vypytaj si čo chceš len ju nechaj ísť " povedal.
António rukou zastavil chlapa za mnou a on ma hneď pustil.
Kylea stále držali a teraz sa k ním pridal aj ten, čo držal mňa.
António sa sa chlípne usmial a kráčal ku mne. Inštinktívne som cúvala až kým som nenarazila do steny. Snažila som sa nájsť niečo, hocičo čím by som ho mohla omráčiť. Všetci boli obrovský, ako obri. Naháňali mi strach ale musela som sa nejako brániť.
António už bol pri mne a sklonil sa k mojej tvári. Skoro som nedýchala. Jeho skazený dych som  ucítila na tvári. Odrazu pritiskol svoje hnusné ústa na moje a chytil ma za bedrá. Jeho jazyk si dobil cestu do mojích úst. Tú hnusný pachuť už nikdy v živote zo seba nedostanem.
,, pusti ju hneď ! " zvrieskol Kyle a pustil päsťou ďalšiemu chlapovi, no druhý čo ho držal mu to hneď vrátil priamo do rebier.
Bolo mi na zvracanie. Z plnej sily som ukusila Antonia do jazyka a kopla ho medzi nohy. On na to zaklial a chytil ma za krk.
,, tak čo Bleake páči sa ti čo robím s tvojou kráľovnou ? " zkríkol António ako omámený nejakým nutkanim byť lepší ako Kyle.
Z očí mi začali tiecť slzy, keď som bokom pozrela na Kylea. Jeho rana začala znova krvácať. Oči mal podliate krvou a na tvári nenávistný pohľad.
,, povedal som ti aby si si povedal cenu tak to kurva urob a ja ti ju zoženiem ak ju necháš ísť ! " povedal podráždene.
,, ale prečo keď sa tak dobre bavíme ? " jeho dlaň zosilnila zovretie a ja som zalapala po dychu, ,, no tak Bleake popros inak ju ošukám a potom jej hlavou preletí guľka "
Pri tej vete sa mi zahmlelo pre očami. Potrebovala som vzduch. Zovretie trochu povolilo a ja som sa mohla nadýchnuť.
,, prosím pusti ju " povedal Kyle ces zaťaté zuby.
,, ajhľa ako Kyle Bleake o niečo prosí " zasmial sa António a jeho zovretie povolilo úplne keď sa rozmachol rukami, ,, keď tak pekne prosíš len ju ošukám "
Zrútila som sa k zemi. Toto nedokážem počúvať. Radšej sa zabijem ako by ma mal tento tu ošukať. Chytila som sa za hrdlo a snažila sa dýchať.
,, prosím nechaj ju íst " zopakoval Kyle.
Vedela som, že je to preňho ťažké tento chlap nikdy o nič neprosil on nútil ľudí, aby prosili jeho. O to viac som si vážila, že to pre mňa urobil.
,, ale najprv sa dohodneme na
cene " uškeril sa António a znova sa usadil v kožennom kresle.
Kývol rukou na jedného z chlapou a ten Kylea pustil.
Nehľadúc na bolesť, ktorá mnou prenikala rozbehla som sa k nemu a zachytila ho skôr než spadol.
,, si v poriadku ? " boli jeho prvé slová.
,, nie ja ale ty si v poriadku ?! " zavzlykala som a hodila vražedný pohľad na Antónia.
,, fajn dosť tým rečičkám prejdime k biznisu " povedal.
,, povedz si sumu " zaškrípal Kyle zubami a postavil sa na nohy.
,, hm čo tak začať na troch miliardách ? "
Vytreštila som oči. Tri miliardy ?! Čo zošalel ?! Prešla mnou triašla. Veď je to skoro neskutočná suma ! Bastard jeden !
,, budem potrebovať tri dni, loď, auto a cestu do Monte Carla " povedal Kyle ako keby suma tri miliardy nič neznamenala. Čo mu preskakuje ?! To som tu naozaj jediná čo zaregistrovala o koľko peňazí tu ide ?!
,, tu je starý Kyle akého poznám " zasmial sa António.
Nechápala som o čom to hovorí. Aký starý Kyle ?!
Ucítila som jeho ruku na mojom boku a tlak, keď si ma pritiahol k sebe.
Pre očami sa mi zahmlelo no nejako som to predýchala. Nedokázala som sa sútrediť na nič iné len na ten prekliaty jazyk v mojích ústach. Z očí sa mi rynuli slzy. Parchant jeden ! Zkrikla som vo vnútri, keďže povedať to nahlas by nám zaistilo istú smrť.
,, fajn. Máš tri dni " povedal António pokojne, ,, tvoja kráľovná ťa tu bude čakať. Ako poistka "
,, ako mám vedieť, že jej neublížiš ?! "
,, bude ti musieť stačiť moje slovo "
To snáď nemyslí vážne ?! Nie Kyle ! Nie ! Neopováž sa ma tu s ním nechať ! Prosím ! Pozrela som mu svojími uslzenými očami do jeho a videla som v nich súcit miešaný z hnevom.
,, čo tak urobiť si hromadný výlet ? Ona pôjde so mnou a ty tiež aspoň nás budeš mať pod dohľadom oboch " povedal rozhodne.
António si zamyslel a usmial.
,, fajn ale všetko platíš ty " povedal.
,, dohodnuté " zamračil sa.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now