22. Posledná kvapka

5.8K 193 22
                                    

* Layla
O niekoľko minút spokojne spal a ja som si nemohla pomôcť, vytiahla som skicár a sadla si na stoličku oproti nemu. Stále ho nosím zo sebou a teraz mi skutočne aj poslúži. Spomenula som si ako som ho prvykrát uvidela len v osuške. Podvedome som sa zasmiala a začala čmárať do skicára. Keď došlo na tetovanie trochu som sa zarazila, pretože som ani poriadne nevedela čo má vytetované. Podišla som bližšie a sadla si na okraj postele. Bolo vidno len kúsok tetovania no to ostatné sa dalo domyslieť. Budem si ho musieť poriadne poprezerať. Vedela som o mesiaci na srdce a čínskych znakoch a tiež drakovy, ktorý sa ťahal od predlaktia až k ramenu, starobylých hodinách, helme spartského bojovníka a ostatné boli všelijaké vzory. Ležal tak pokojne mala som chuť ztúliť sa k nemu. Keď sa otočil na chrbát všimla som si ho. Pribudlo tam nové. Presne pri mesiaci bolo napísané Layla. Ztuhla som na mieste. Ako to že som si ho nevšimla ?! V kupeľni som na to mala možnosť, no bolo ztlmené svetko a bola som až príliš nervózna. Pane Bože ! On ma vytetované mone meno ! Podvedome som sa usmiala. Keď som kresbu dokončila, konečne som sa ztočila do klbka k nemu.

 Keď som kresbu dokončila, konečne som sa ztočila do klbka k nemu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Kresbu som kreslila ja, dúfam, že vyzerá aspoň trocha obstojne)

* Kyle
Nedokážem to. Nedokážem ju od seba odstrčiť preč. Pobozkal som ju na čelo a vyšiel z izby von. Potreboval som si vyvetrať a beh je na to ako stvorený.
Bežal som popri parku a potom na sever. Myseľ mi zaplavovalo tisíc myšlienok no iba jedna jediná ma trápila najviac. Nemôžem jej dať zbohom, prosto to nejde. Zrýchlil som tempo až ma začalo páliť v boku. Ak však budem znova tvorcom jej zranenia a ohrozenia na živote budem to musieť urobiť. Hoc ma to bolí ako tŕň v srdci nedovolím, aby sa jej stalo to čo mame. Prve dva roky po jej smrti som sa z toho nevedel spamätať, bola mi najmilšia. Zo začiatku som si Laylu nechcel pripustiť k srdcu no už bolo priliš neskoro. Každým úsmevom, každým prekvapeným pohľadom a každým bozkom mi kradla kúsky môjho rozbitého srdca a lepila ho dohromady. Vnikla do môjho prekliateho života a urobila ho znesiteľnejším bez nej by som stále horel v pekle.
Urobil som ďalšie kolečko a spotený sa vrátil do izby. Niečo sa mi nezdalo, kreslo bolo prevrátené a Layla nikde. Zamračil som sa a vlna adrenalínu stúpala. Odrazu mi zazvonil telefón.
,, Bleake. Hm neznie vaše heslo : Čo je moje na to nikto nesiahne ? " ozval sa neznámi hlas.
,, povedz mi kde si ty zkurvysyn a si mŕtvy "
,, nie si v pozícii klásť si podmienky. Mám tvoju manželku "
Zaťal som päste aj sánku a nadýchol sa.
,, už teraz si mŕtvy. Skús sa jej dotknúť a zabijem ťa. Môžem ťa ubezpečiť, že to bude veľmi bolestivá smrť "
,, ako som vravel nie si v pozícii klásť si podmienky. Od toho som tu ja. Viem, že Bleakovci pre svoje ženy urobia čokoľvek. Škoda, že sa to nepodarilo tvojmu otcovi. Zomrela
preňho " 
,, o čom to točíš ?! Kurva povedz mi čo chceš a ja to urobím "
Lož. Hovno! Len nech zistím kde si a rozkopem ti tú tvoju držku. Nič odomňa nedostaneš ! Layla bude žiť ! Ona musí žiť !
,, dvadsať minút od hotela je staré letisko, dojdi tam a sám inak ti pošlem tvoju milovanú po kúskoch "
,, len sa jej opováž dotknúť ! " zavrčal som.
Neznámy hovor ukončil.
,, kurva ! " zaklial som.
Mal som ju poslať preč už pred týždňom ! Mal som vedieť, že k tomu nakoniec dôjde ! Ak sa jej niečo stane nikdy si to neodpustím. Po tomto tu ju pošlem do bezpečia ďaleko odomňa.
,, Jason kurva kde si ?! " zvrieskol som do telefónu.
,, hej doriti upokoj sa "
,, zvolaj našich chlapov alebo hoc aj celé námorníctvo je mi to fuk len dojdi s armádou na staré letisko dvadsať minút od hotela Seina "
,, čo sa stalo ? "
,, Laylu uniesli tak doriti pohni zadkom " zložil som telefón a tresol ním o stenu. Toto nie je možne ! Nemôže byť ! Och.
Kopol som do stoličky až sa roztrieskala o stenu. Všetko je to moja vina !
Zúrivý ako vlk som zišiel dolu výťahom k autu. Otvoril som kufor a skontroloval zásoby.
Podvedome som sa zasmial. Nech sa ten sráč teší.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now