31. Číry pocit viny spôsobený hnedovlasým chlapcom

4.9K 176 7
                                    

*Kyle
,, kde šla ?! Snažím sa jej dovolať už celý deň ! " zvrieskol som do telefónu Mii.
Čo ak sa jej niečo stalo ??
,, prestaň tu na mňa kričať ?! Ja zato nemôžem, že si bol totány debil ! "
,, prosím, povedz mi kde je, ani na internáte nie je "
,, odišla "
Srdce mi vynechalo. Do hrude sa mi zapichlo tisíc ihiel. Odišla kôli mne ?
,, kam ? " vydýchol som.
,, to ti nepoviem "
Vedel som si živo predstaviť jej našpútené pery a zatrpknutý výraz, ak raz Mia povie nie, nič z nej nedostanem.
,, s kým ? Len mi nehovor, že šla sama "
,, prestaň vyzvedať dopekla. Vieš ako sa cítim ?! Je moja priateľka a ty si môj brať som ako medzi dvomi kôlmi. Sľúbila som, že neceknem ani slovo "
,, prosím Mia, že nešla sama "
Naliehal som dúfajúc, že prezradí aspoň niečo.
,, nie nešla sama ale teraz už končím, z týchto sračiek sa budeš musieť dostať sám ak sa to vôbec ešte dá " po tých slovách mi zložila.
Kurva ! Čo ak sa jej niečo stane ? Kôli mne ? Zas ?! Neznesiem to. Som totálny idiot, zkafral som to jediné čo bolo v mojom živote dobré. Bola mojím svetlom v temnote a ja som ju zkazil. Včera som bol dosť opitý ale nie až tak veľmi, aby som do konca života nezabudol na jej pohľad a slová, ktoré jej vychádzali z jej dokonalých pier. Stále dookola sa mi vracajú v mysli a nedajú mi spať. Vlastne si to ani nezaslúžim. Spánok je pre nevinných a ja som všetko len nie nevinný.

*Layla
Prvý deň na chate prebehol v uplnom poriadku aj keď som stale bola myšlienkami pri Kyleovi, Jason sa ma snažil rozptyliť. Boli sme sa prejsť dole v dedine a potom navaril pravé Talianské cestoviny. Musim priznať, že je vynikajúci kuchár.
Teraz som sedela na obrovskom balkóne a pozerala na hviezdy. Myšlienky ma išli zožrať za živa, no ja som potrebovala byť aspoň chvíľu sama. Hviezdy sa mi smiali do tváre, bolo im smiešne moje trápenie. Zachmúrila som sa a pobrala sa dole do kuchyne vziať si niečo pod zub.
Otvorila som chladničku a vytiahla odtiaľ vanilkovú zmrzlinu. Keď som sa však otočila za stolom sedel Jason. Zhíkla som a podskočila.
Sedel tam len v šedých teplákoch, bez trička. Pohľadom som blúdila po jeho nahom hrudníku. Bol neskutočný, ako vystrihnutý z časopisu.
,, čo tu robíš ? " zasmiala som sa.
,, nemôžem spať a ty ? Och nechaj ma hádať kradneš mi zmrzlinu " zasmial sa a oprel o sedadlo na stolicke.
,, hm som ochotná sa s tebou o ňu podeliť " povedala som celkom vážne.
Kyvol na mňa, aby som si prisadla k nemu.
Vzala som dve lyžičky a posadila sa za sklenený stôl s výhľadom na hory. Všade naokolo bola tma. Jediné svetlo bol mesiac.
Zmrlina sa mi jemne rozplývala na jazyku, každým hltom akoby zo mňa zmývala všetky zlé spomienky víriace v mojej hlave.
V nádobke ostalo posledné sústo. Vzala som ju a vyskočila zo stoličky.
,, tá je už moja " zasmiala som sa.
,, tak to určite " natiahol sa za ňou ale ja som sa posunula na koniec stola.
,, ee " potmehúcky som sa usmiala.
,, ale no taaak " pristúpil bližšie a natiahol sa, no ja som sa uhla a utiakla na druhú stranu.
Zasmiala som sa a nabrala ju na lyžicu, symulovala som, že si ju vkladám do úst. V tej sekunde bol pri mne, chytil mi ruku no zmrzlina sa mi rozpľasla na nahej pokožke kľučnej kosti.
Vtedy urobil neočakavanú vec. Zdvihol ma a vysadil na stôl. Srdce sa mi rozbúchalo a všetky myšlienky sa rozplynuli ako hmla. Jason sa na mňa zmyselne pozrel a pomaly ku mne sklonil hlavu. Nemohla som sa nadýchnuť. Svoje pery prisal ma moju kľučmu kosť a začal lízať zmrzlinu. Zaklonila som hlavu a podoprela sa rukami o stôl. Jeho jazyk sa jemne dotýkal mojej pokožky a mne nabehli zimomriavky. To celé vo mne vyvolávalo dobré známe pocity. Keď jazykom zakrúžil z úst mi utieklo zastonanie. Zubami mi jemne potiahol pokožku a jazykom ju poláskal. Rukami som pevne zovrela okraje stola a zahryzla si do spodnej pery. Oči som zavrela a sústredila sa na dotyk jeho pier na mojom tele.
Zmrzlina bola nadobro zlízaná a teraz ma už bozkával.
Niekde vo vnútri mňa sa ozval tenučký hlások, ktorý mi vravel, že to nemôžem. Nie je to správne.
,, nie " šepla som a on hneď prestal.
,, prepáč mi to prosím ja ... neovládol som sa, prepáč "
,, je to tak tvoja vina ako aj moja. Obaja sme v tažkej situácii bol to len malí skrat, nič viac " hovorila som rýchlo a nervózne.
,, máš pravdu, bola to len chvíľkova slabosť " nervózne sa usmial.
,, uhm " povedala som omámene, ešte stale som sa nespamätala z toho, čo sa tu dialo pred malou chvíľkou.
Prepadol ma pocit, nevoľnosti a zrady. Ako keby som Kylea podviedla. Aká irónia, to on podviedol mňa. Jason ma dokonca ani nebozkaval na ústa, nemôze sa to pokladať za podvádzanie, no nie ? V duchu som sa snažila samú seba upokojiť. Som ja ale krava. Prečo som sem šla ?! Teraz sa vo mne rozlieval len číry pocit viny. S panikou som sa už nejako zmierila, stala sa mojou súčasťou ale pocit viny ? To jediné ma dokáže priviesť k neopísateľným pocitom. Trápenie je voči tomu slabé slovo.
,, ehm, pôjdem si ľahnúť " povedal Jason.
Prikyvla som a ešte hodnú chvíľu ostala sedieť na mieste. Vnorila som si ruky do vlasov a na chvíľku zavrela oči. Prečo sa môj život musel tak strašne zkomplikovať ?!
Prebehla mnou triaška. Zoskočila som zo stola a šla si ľahnúť do postele. Prsty mi zabehli na miesto, kde boli len pred niekoľkými minútami Jasonove pery. Moja spodná pera sa opäť stala obeťou krutého napadnutia mojími zubami. Robím to vždy, keď som nervózna.

(Ako sa Vám to zatiaľ pozdáva ? Napíšte mi do komentára, budem rada 😊😊)

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now