26. Vynakupujem z teba dušu

5.3K 196 2
                                    

*Layla
Cítila som sa z vnútra úplne prázdna. Ako keby zo mňa niekto vytrhol časť môjho vnútra a ostala tam len diera. Slzy som nedokázala zastaviť. Siahla som po fľaši bieleho vína na nočnom stolíku a poriadne sa z nej napila. Mia trvala na tom, že so mnou bude až do začiatku školskeho roka bývať v hotely. Snažila som sa ju presvedčiť, že to nie je treba ale niekde vo vnútri som nevedela čo by som bola robila. Rodičov o pomoc nepožiadam, na to som až príliš hrdá a ak sa mi nevedeli ozvať doteraz ja to meniť nemienim. Po pravde mi to tak trochu vyhovuje. Vždy som bola len tá druhá, moja sestra bola vo všetkom najlepšia, oteckov miláčik. Niekedy som mala pocit, že k ním nepatrím a nutkanie byť doma čo najmenej bolo čím ďalej tým väčšie. Matka sa ma dokonca dvakrát spýtala či som lesba. A to všetko len preto, že som s nikým nechodila. Lebo som čakala na môjho princa, ktorý nie a nie prísť. Pamätám si, že následujúce tri dni som sa na ňu nemohla ani pozrieť. Bolo mi z toho zle. Potom som doviedla domov Kylea a jej spadla sánka. Áno bolo pre ňu až príliš ťažké pochopiť, že o niekoho ako ja by sa mohol zaujímať niekto ako Kyle a hneď so žiadosťou o ruku. To jej určite privodilo infarkt. Včera som šla do obchodu a chcela platiť mojou kreditkou ale nešlo to. Úplne ma odstrihli, zablokovali kartu. V mojom živote som sa veľakrát cítila sama no až teraz si uvedomujem pravosť toho slova.
,, je to hovado ! Iba obyčajný bastardský zkurvysyn ! " zkríkla mi do telefonu Adelina.
,, prosím " v očiach ma opäť zaštípali slzy.
,, och len nech si ma neželá keď sa mi dostane do rúk " vyprskla.
,, o dva dni začína škola a ja som si našla prácu v jednej kaviarni. Dúfam, že to pokryje školné aj všetky výdavky " vzdychla som si.
Stačilo, sĺz som mala dosť celý týždeň, presne toľko prešlo od môjho posledného stretnutia s Kyleom.
,, vieš, že sa na mňa môžeš kedykoľvek obrátiť ak budeš niečo potrebovať "
,, viem "
Volali sme spolu snáď celé veky. Ona bola jediný človek, ktorému som mohla bezprostredne veriť a obrátiť sa naňho kedykoľvek som potrebovala, vždy ma dokázala rozosmiať a upokojilo ma už len to, že sme spolu volali. Aspoň som sa necítila taka sama. Ona mi bola ako skutočna sestra, ktorá mi nikdy nepodkopla nohy len aby sa mohla oteckovi vopchať ešte viac do zadku. Nikdy mi neodmietla podať pomocnú ruku, keď som to najviac potrebovala. Plaka som už len z toho ako ochotne by pre mňa išla do bitky s Kyleom aj keď vedela čo je zač a čo by mohol urobiť.
,, mam ťa rada a ďakujem, že pri mne vždy stojíš " vysokala som zo seba cez vzlyky.
,, aleee veď to je samozrejmosť si mi ako sestra " počuteľne sa usmiala, ,, na budúci týždeň sa vracam domov takže sa priprav, že poriadne oslavime tvoj rozvod "
Smutne som sa usmiala a logla si ďalší dúšok vína.
,, budem sa tešiť "
,, hm veď aj máš na čo " snažila sa mi napraviť náladu ale to sa Bohužiaľ nedalo, bola som až príliš zlomená.
,, ďakujem, že pri mne stojíš "
Znova som sa rozplakala no teraz od dojatosti.
,, veď aj ty pri mne vždy stojíš "
Hodila som do seba posledné kvapky vína a fľašu hodila na druhú stranu postele.
Zaspala som niekedy nad ránom uväznená v myšlienkach, ktoré ma chytili do pasce z ktorej nebolo úniku.
Ležala som Mii na kolenách a znova vzlykala.
,, prečo to tak pekelne bolí ? "
,, pretože, priznajme si to, ľúbiš ho " povedala jednoducho.
,, vravel ... " v tej chvíli som sa zháčila, nikdy mi nepovedal, že ma ľúbi tak ako som mu to ani ja nepovedala, no moje city sa rozhodli pre niečo iné
,, povedal, že mi chce ukázať celý svet " šepla som a spomenula si na tú chvíľu, keď mi to vravel. Jeho pevné ruky obtočené okolo mňa zvierajúc ma v náručí, ,, vravel, že by Bennyho zabil ešte raz ak by ho to doviedlo ku mne " ďalšia bolestivá spomienka sa mi vynorila v hlave. Jeho krásne telo, kvapky vody stekajúce po jeho vlasoch, ramenách, perách v sprche, keď mi to povedal. S touto myšlienkou prišla aj ďalšia čo som vtedy urobila ako stonal pod dotykom mojích pier na jeho ehm, tam dole. Privrela som oči a priam ucitila zatahanie za vlasy, presne ako to urobil on vtedy. Miešlienky len tak prichadzali a ochádzali, poslednú čo si pamätám bola na našu prvú noc. Versailles. Ako utíšil môj výkrik bolesti bozkom, keď do mňa prenikol, aký bol nežný a zároveň vášnivý, jeho dlane prechádzajúce po celom mojom tele ma pálili doteraz. Ten dotyk sa mi obnovil a ja som ho pocitila znova. Rozplakala som sa ešte viac. Najhoršie na tom bolo, že to všetko len hral, nič z toho nebola pravda ani jedno posrané slovo vyslovené z jeho zkazených úst nebolo pravdivé.
Moje oči sa nie a nie utíšiť. Ráno som sa prebudila na to, že so mnou niekto myká. Bola to Mia a ja som už aj vedela prečo. Nevedela som prestať vzlykať. Strašne to bolelo.
,, miláčik, musíš sa upokojiť prosím skús to " povedala s obavami.
Upokojiť som sa musela už len kôli práci v ktorej som mala byť o hodinu.
Ako bez duše a s kruhmi pod očami som vošla do ešte zatvorenej kaviarne cez zadný vchod. Okrem mňa tu pracovali ešte Herriet ale vraj jej mám hovoriť Ria, Sebastián a majiteľka sem len skočila parkrát za deň. Ria bola milá, vysoká brunetka s pokožkou pekne opálenou, nie ako tá moja vždy vyzerám ako riaditeľka Vápenky a teraz to je ešte horšie, dokonca ma podozrievala, že som upírka, totižto na urovnanie situácie je zbláznená do Twilinght ságy, áno aj napriek tomu, že má dvadsať tri. Rýchlo som jej to vyhovorila. Sebastian bol chlapec strednej postavy samozrejme ako inak s vypracovanou hruďou no len tak mierne na Kylea nemal. Vzdychla som si a snažila sa aspoň pre dnešne ráno zachrániť z môjho kúska makeupu to čo sa dalo. Sebastian popri tejto práci fotí fotky do módneho časopisu. Pravdaže prečo nie ? Tvár aj postavu na to má a ako som už zistila jeho vlasy sú preňho jeho kráľovstvo. Nikdy nepríde s nebodaj neupravenými vlasmi, všetko vždy stojí na svojom mieste.
,, dnes tu asi niekto nemá svoj deň " ozval sa s podpischovačným úsmevom.
,, Narcis môj najdrahší ty si radšej hľaď na svoj zadok v časopise, zdalo sa mi že si trochu pribral " Ria zaujala obranný postoj a zchmatla ma pod pazuchu.
,, ďakujem " pokúsila som sa o chabý úsmev.
,, my ženy si musíme pomáhať " usmiala sa a odhalila dokonalo biele zuby.
Deň prebiehal ako každé iné, stále som však mala trému z obsluhovania mojích rovesmikov alebo mladších faganov, ktorí si neodpustili poznámky o mojej výške. Ako vždy odignorovala som ich a robila si svoju prácu. Kaviareň praskala vo švýkoch a my sme mali čo robiť, aby sme obslúžili všetkých hostí.
Dvere kaviarne sa rozleteli a dnu vtrhlo tornádo v podobe Mie. Vlasy jej len tak viali vo vetre ako sa vznášala smerom ku mne. Sebastian zamrzol v pohybe a jeho pohľad nespúšťal z prichádzajúcej Mie.
,, zamiloval som sa " povedal s otvorenými ústami.
,, nikdy neurob túto chybu, milovať znamená trpieť " povedala som skôr sama pre seba no zrejme ma počul lebo hneď ku mne obrátil pohľad.
Trocha sa to tu už vyprázdnilo, bolo tu už len zopár hostí, ktorí práve dopíjali svoju kávu.
,, priprav sa, že dnes z teba vynakupujem dušu " zaštebotala Mia.
,, prosím Mia dnes nie "
,, vezmi si tu moju " povedal Sebastian omámene.
,, tak aspoň ku kaderníkovi prosím " nedala sa.
,, ehm " odkašľal si Sebastian.
,, prepáč... Mia toto je Sebastian, Sebastian Mia " predstavila som ich konečne.
Sebastian sa chystal niečo povedal no Mia ho predbehla
,, pôjdem len ak ju presvedčiš aby šla ku kaderníkovi " povedala.
Sebastian sa sebavedome usmial a svoje modré oči upriamil na mňa. Nadvyhol obočie a bol pripravený obviniť ma z jeho celoživotného nešťastia ak by som ho odmietla.
,, fajn " prikyvla som.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now