15. Nezabudnuteľná noc

8K 242 1
                                    

*Kyle
Vedel som, že to čom som vymyslel sa jej bude páčiť.
,, pane Bože ! To si snáď robíš srandu ! " svískla.
,, mersi " usmial som sa na odchádzajúcu ženu.
,, ako ?! " užasnuto sa na mňa pozerala.
,, všetko sa dá za správnu cenu " zasmial som sa.
Ani nechcem pomyslieť na to, koľko som vysolil ze jedmu noc.

*Layla
Ja tomu nemôžem uveriť. To sa nedá ! Pane Bože ! Ja budem spať priamo tu na zámku ! Zbožňujem ho. Podišla som k nemu a pobozkala som ho.
,, ďalujem, ďakujem, ďakujem " zasmiala som sa a radostne vyšla na balkón.
Slnko už zapadalo. Bolo teplo, vietor mi fúkal do vlasov. Kyle ma zozadu objal a pobozkal.
Bola som šťastná, neverila som, že takéto momenty naozaj existujú. Momenty, keď vám k šťastiu nechýba nič. Teraz som dokonale šťastná ako ešte nikdy v živote.
Kyle ma začal bozkávať na krku. Zatvorila som oči a užívala si tento moment.
,, hmm " usmiala som sa.

*Kyle
Viem, že všetka moja snaha odložiť city nabok je zmarená. Mal som vedieť, že sa to nedá. Jej úsmev je pre mňa všetko, dokonca aj to otravné prehadzovanie hlasov cez rameno som si obľúbil. Pre ňu by som dokázal aj zomrieť.
,, môžem sa niečo spýtať ? "
,, do toho " usmial som sa a pokračoval v bozkávaní.
,, viem, že je to háklivá téma a ak mi to nechceš povedať samozrejme, že nemusíš ale chcela by som vedieť čo sa stalo tvojej mame " povedala.
Mala pravdu, bola to háklivá téma. Prestal som a ustúpil o krok dozadu.
,, uniesli ju a s ňou aj jednu ženu. Cudziu ženu. Cez mamu sa chceli dostať k otcovi. Bola jeho jediná slabina. Keď sa snažili utiecť strieľali po tej druhej žene a mama sa rozhodla schytiť guľku za ňu "

*Layla
Skoro mi puklo srdce. Bola som veľmi rada, že mi to povedal.
,, to je mi ľúto " objala som ho, no to objatie som skôr potrebovala ja ako on.
,, je to už dávno " povedal chladným hlasom.
Keď som mu pozrela do očí diabolsky sa mu v nich zablísklo.
V tom ma zchytil na ruky čo malo za následok zastonanie od bolesti. Zapisťala som. Nečakala som, že to urobí. Niesol ma k posteli a ja som nevedela či sa mam báť. Pocítila som paniku. Vyzliekol mi bundu, následne aj tričko a rifle. Ruky ma akosi prestali počúvať a začali ho vyzliekať tiež. Bol nádherný a bol môj. Posledný kúsok jeho oblečenia padol na zem a ja som sa naňho nevedela vinadívať. Očami som hltala každý kúsok jeho nahého tela. Hm aj jeho nástroj medzi nohami. Tak toto má byť vo mne ? Veď je obrovský ! Trochu nervózne som naňho pozrela. Mala som nutkanie zdrhnúť. Usmial sa na mňa začal ma opäť bozkávať. Naskočili mi zimomriavky. Mám rada veci pod kontrolou, vlastne vždy ich mám pod kontrolou, no teraz ... Vzal mi nohu za lýtko a pomaly svoju ruku posúval vyššie. Cítila som sa trápne a nervózne zároveň, ležala som pred ním nahá. Svoje pery presunul na vnútornú stranu stehna. Pocítila som vzušenie a čakala čo bude ďalej. Bol to pre mňa skok do neznáma. Na chvíľu zastavil a potom do mňa vnikol jazykom. Myklo mnou. Prudko som dýchala a keď ním začal krúžiť slastne som zastonala. Cítila som vlhkosť medzi nohami a jeho jazyk vo vnútri. Pohrával sa s mojím malým nebom tam dole. Dovádzal ma k šialenstvu. Chcela som ho celého. Zo začiatku som sa bála no teraz mi v žilách namiesto krvi prúdila túžba. Jazykom krúžil v dokonalo zladenom rytme.
,, Kyle " šepla som, kým ma dovádzal k vrcholu. Zkrútila som sa v túžbe, ktorú vo mne vyvolával. Rukami som ho uchopila za vlasy a zaťahala nimi. Bolo to ako droga, ktorú by som ochotne užívala každý deň. Zastonala som. Bolo to bláznovstvo, šialenstvo, ktoré ma nútilo chcieť viac. Jazyk vkĺzok ešte hlbšie a dráždil ma čoraz rýchlejšie. Bola som na pokraji šialenstva, ktoré vyvrcholilo, keď jazykom zvova zakrúžil. Zastonala som a uvoľnila všetko svalstvo. Pobozkal ma na líce a usmial sa.
,, priprav sa, že ťa dostanem až na pokraj šialenstva " zasmial sa.
To si ma dostal už teraz. Pomyslela som si. Zasmiala som sa a on ma začal bozkávať na krku. Vlnia vzrušenia sa opäť dostavila a ja som zastonala. Chytil mi jednu nohu pod kolenom a vtedy sa to stalo. Vnikol do mňa. Moj výkrik utlmil bozkom. Zatiaľ sa nehybal len bol vo vnútri. Počiatočný šok a bolesť som vnímala asi až priveľmi, no keď sa pomaličky pohol a potom prirazil, bolesť sa vytratila a zostalo len vzrušenie. Tvár sa mu skrivila v bolesti. Jeho rana. Pomyslela som si. Vôbec ma to nenapadlo. Napriek tomu mi vtisol ďalší bozk a prirazil znova. Zastonala som. Búrilo sa vo mne tisíc pocitov. Cítila som sa ako v siedmom nebi. Napla som boky a prirazila spolu s ním. Obaja sme zastonali. Perami mi prešiel po hrudníku až sa dostal k prsiam. Vtiahol do úst jednu bradavku a ja som v tej chvíli zalapala po dychu. Začal ju sať a druhou rukou hnietil druhý prsník. Pritom do mňa stále vnikal v pravidelnom tempe. Robil to pomaly, ležérne. Páčilo sa mi to, tak ako povedal šla som sa zblázniť. Najprv bolo divné cítiť ho v sebe, no potom som mala pocit ako keby som bez toho nemohla žiť. Prešla mnou prvá vlna orgazmu a ja som vykríkla a zarila mu nerchty do chrbta. Kyle zachripel moje meno a začal prirážať drsnejšie. Ucítila som ako sa do mňa celý ponoril. Objala som ho rukami a začala ho bozkávať. Svaly sa mu napínali a uvoľňovali s každým prirazením. Zastonala som a mala som chuť do niečoho udrieť. Bol to pocit na zbláznenie, mala som pocit ako keby som zošalela. Kyle zastonal a zrýchlil tempo. Jednu ruku mi vložil pod chrbát a pritiahol si ma bližšie. Cítila som ako pomaly spomaľoval. Zastonal a posledný krát prirazil. Opatrne zo mňa vykĺzol a ľahol si vedľa mňa. Bola som omámená tým čo sa práve stalo. Nemohla som uveriť, že som to urobila. Kyle prudko dýchal s hlavou uloženou na  mojom pleci. Držal ma v náručí ako keby som mala každú chvíľu niekam utiecť.
,, ty máš tetovanie ? " spýtal sa ma po chvíli.
Zasmiala som sa, ,, mala som osemnásť a chcela som niečo malé, na mieste, ktoré by nevidel nikto "
,, hm " pobozkal ma na rameno.
Otočila som sa a položila si hlavu na jeho hruď. Započúvala som sa do tlkotu jeho srdca. Pobozkal ma na čelo a o malú chvíľu zaspal.
Ráno som sa zobudila na šteklenie chrbta. Ospalo som otvorila jedno oko. Jeho pery sa ocitli na mojom chrbte a pomalými pohybmi sa posúvali od krku nižšie. Usmiala som sa. V mojom zornom poli sa objavila červená ruža.
,, dobré ráno " usmial sa na mňa už oblečený Kyle.
Aká škoda. Pomyslela som si. Nemohla som uveriť, že to všetko nie je len krásny sen, ktorý som si vymyslela.
,, dobré " zívla som.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now