Chapter 10

1.4K 87 4
                                    

- Bună dimineața! îl sărut pe frunte când deschide ochii. Este foarte cald afară. îi spun și el zâmbește. Își întinde mâna peste mine și se așează cu capul pe pieptul meu. Este ziua lui de naștere.
- Te-ai trezit demult? mă întreabă și își îngroapă fața în părul meu.
- Hmm... păi am mers până la restaurantul complexului și am închiriat o masă pentru micul dejun, apoi am luat cafea, care apropo se răcește și apoi am probat niște costume de baie care erau atât de drăguțe, deci mi-am cumpărat două. Și acum sunt aici.
- De ce nu m-ai trezit să vin cu tine?
- Pentru că erai obosit și te-am lăsat să dormi. îl îmbrățișez mai strâns și el mă cuprinde cu brațele. Mă trage peste el și zâmbește. Își apasă buzele peste ale mele și mă strânge mai tare în brațe.
- Te iubesc, Sophia... îmi spune și apar iar fluturii în stomac. Vreau să îi spun că și eu îl iubesc, mai mult decât credeam, dar nu pot. Mă blochez iar. Harry oftează puternic și eu strâng din dinți. Își ia mâinile de pe mine și eu mă dau jos. Se ridică și se duce la baie fără să spună ceva. Oftez și mă ridic din pat. Fug în mica bucătărie și îmi iau cafeaua, apoi merg pe tresara înflorită.
Mă simt atât de prost... nu știu cât mă iubește Harry, dar când o spune simt că așa este. Simt mereu iubirea lui și protecția pe care mi-o oferă. Dar nu știu... nu pot să îi spun. Nu mă cred pe mine dacă îi spun că îl iubesc. Nu este în regulă și nu vreau să îl amăgesc. Țin la el, chiar foarte mult, dar nu mă simt pregătită de iubire, sau mai bine zis nu sunt pregătită să ofer iar iubire. Nu mai știu cum să fac asta. Îmi e greu să o exprim... Greșesc acum. Tot ce îi fac lui Harry e greșit.
- Sophia? vocea lui mă face să tresar.
- Da!
- Am primit înștiințare că e gata micul dejun. Mergem? spune din ușă.
- Da! mă ridic și îmi iau telefonul.
Plecăm spre restaurant. Îi prind mâna lui Harry și el nu și-o retrage, ba chiar o ține strâns. Respir ușurată. Măcar știu că nu e atât de supărat pe mine.

Perspectiva lui Harry
Mâna ei e atât de mică în a mea. O privesc în ochi și ea zâmbește, roșind. Îi sărut mâna și îi zâmbesc.
- Poftiți! ne întâmpină un tânăr la intrare. Ne conduce la o masă aranjată. Ne apropiem și văd mai bine cum e aranjată.
- Soph... îmi pun mâna în cap.
- Îți place? mă întreabă zâmbind plină de emoții. Sunt multe petale de trandafiri, masa este atât de frumos aranjată, pe o sforișoară sunt poze cu noi de când ne-am întâlnit și până acum. O îmbrățișez strâns și îi simt inima cum bate atât de tare că aproape îi iese din piept. O privesc în ochi și simt cum îmi tremură inima de bucurie că e aici cu mine.
- E perfect! Am și uitat ce zi e azi...
- La mulți ani, iubitule! spune prinzându-mi mâinile cu ale ei.
- Îți mulțumesc, Soph... îți mulțumesc pentru că ai apărut în viața mea și că mă susții întotdeauna. îmi lipesc fruntea de a ei.
- Îmi pare rău... spune încet.
- Iubito...
- Iubitule, îmi pare rău că nu m-am ridicat la așteptările tale... țin foarte mult la tine și nu vreau să te pierd.
- Ești perfectă exact așa cum ești! o sărut și îi șterg lacrimile de pe obraji. O iubesc atât de mult. Mi se rupe sufletul când o văd că plânge.

*
Perspectiva Sophiei
Micul dejun a fost excelent. Am râs foarte mult cu Harry. La ora 20:30 suntem invitați la o petrecere "Aloha".
Vor fi toți vizitatorii și e o pertrecere în cinstea lor. Acum suntem pe plajă. Este foarte cald, dar este superb.
- Iubito, haide! îmi face Harry semn să mergem în apă.
- Vino! îi fac semn și el fuge spre mine. Iau crema de plajă și îi masez pielea moale. Îl sărut din când în când pe spate, apoi întind crema.
- Rândul meu? mă întreabă când îi dau sticluța și mă întind pe șezlong.
- Dap. îi spun și el își linge buzele. Închid ochii și oftez. Este al naibii de sexi când face asta și știe că asta mă omoară la el. Mâinile lui se plimbă încet pe pielea mea și masează fiecare mușchi. Mă întorc pe față și profită de faptul că plaja este goală. Îmi trage sutienul și îmi masează sânii. Zâmbesc când îl văd cum mă privește. Îl trag lângă mine și îmi acoperă sânii cu palmele sale mari. Îmi sărută încet gâtul, apoi lasă urme umede pe umerii mei. Se ridică și mă trage după el. Se întoarce și îmi face semn să mă urc în spatele lui și mă urc. Intră ușor în apa oceanului care nu este foarte rece. Sânii mei sunt lipiți de spatele lui. Înaintează în ocean.
- Harry, eu nu ating! spun puțin panicată.
- Ești cu mine. îmi spune și mă ajută să vin în fața lui. Îi cuprind gâtul și mă țin strâns de el. Râde când îmi vede frica.
- Nu mai râde de mine! Ești tu înalt, nu sunt eu fricoasă! îi spun și el râde în continuare.
- Ești adorabilă! spune și eu zâmbesc.
- Eh, asta știam și eu! spun ironică și el se strâmbă. Mă relaxez și îmi las capul pe umărul lui Harry.
- Iubito? spune și eu mă uit la el. Ochii lui sunt pătrunzători, sunt perfecți. Îmi apăs buzele peste ale lui înainte să spună ceva. Ne desprindem. Oftează și mă privește. Îi prind obrajii cu palmele și îl sărut apăsat. Buzele lui sunt moi, limba sa e dulce când o întâlnește pe a mea. Simt fluturii în stomac.
*

Psychologist - H.S.Where stories live. Discover now