Bölüm 11-Şans

9.4K 615 151
                                    

Jongin iyi bir evde yaşıyordu fakat saray falan değildi.2 katlıydı,teknolojikti,mobilyaları temizdi.2 çalışanı vardı ve henüz evin her bir yanını görmemiş olsamda odalarının geniş olduğu belliydi.

Jongin bana öncülük ederken,elindeki paketleri bir kadına uzattı.Zarif biriydi ve bana gülümsedi.Ardından Jongin babasının nerede olduğunu sordu fakat yardımcısı cevap veremeden uzun boylu,yuvarlak gözlüklü bir adam yanımıza yaklaştı.

"Jongin,oğlum.Sen de Sehun'sun.Yanılıyor muyum?"

Başımı salladım.Kıvırtacak değildim de çekinmedim diyemem.

"Jongin senden bahsetti.Gelin hadi.Uzun uzun konuşacaklarımız var."

Jongin elini sırtıma koyarak yavaşça okşadı.Sorun yok demeye çalışıyordu.Çekinme,yüksünme,rahatla.Hepimiz her şeyin farkındayız.

Geçen dakikalar boyunca Bay Kim ve Jongin'in derin sohbetini dinledim.Araları iyiydi.Zararsız tiplere benziyorlardı.Neyse ki Jongin yanlız yaşıyordu.Kocaman herifti.Bana söylediğine göre evde bile kaldığı yoktu.Şirkette uyuyordu ve onca gençle uğraşmak zordu.

Fakat bir ara Bay Kim'in beni irdelediğini hissetmedim değil.Jongin babasını hemen susturdu ama adama hak veriyordum.Halam gibi tıpkı o da,ileride oğlunun birlikte olacağı adamı tanımak istiyordu.Jongin'i düşünüyordu.Kariyerini,emeklerini yaralayacak şeyler yaşansın istemiyordu.Nitekim bu moralimi bozdu.Kendimi düşük gördüğümden değil ama Jongin'in adıyla anılma fikri beni biraz ürpertti.

Ortada hoş kokulu bir tatlı servis ediliyordu ki Bay Kim,"Bebek fikri bizi çok şaşırttı." diye konuştu.Masaya oturalı 1 saati geçmesine rağmen henüz konuyu açmaması beni şaşırtmıştı.Jongin elindeki fincanı bırakarak bana bakınca gülümseyişini izledim.

"Fakat,çok da mutlu olduk."

"Ansızın gelen tatlı bir haberdi.Sehun ve ben de orta yolu bulduk."

Bay Kim gülümseyerek sırtımı patpatladı.Jongin'i başıyla onaylayarak konuştu.

"Sizin için kolay olacak demiyorum fakat Jongin'e güvenim tam.O bunca yıl her şeyin üstesinden gelebildi.Hayatını yine rayına oturtacaktır."

"Hayatım zaten rayında." diye yanıtladı Jongin onu.Babası bozulur gibi oldu fakat gülümsedi.İkisinin arasına girsem hayrıma olmazdı.Jongin,babasının nasıl biri olduğu konusunda pek laf yapmamıştı ama kuralcı biri olduğu belliydi.Beni gözleriyle süzüp duruyordu.Tatlının üstüne önümüze 2 katlı,kurutulmuş meyvelerle dolu bir tabak geldi ve Jongin tabağı önüme iterek, "Bol bol ye." dedi.

Babasını ve eve geldiğimizden beri beni hedefleyen iğnelemelerini s*ktir ettim.Jongin iyi biriydi.Sağlam biriydi.Korunmaya ihtiyacım yoktu ama beni sakınması hoştu.

"Sehun'a evi gezdireceğim." dedi Jongin.Babasına bakıyordu ve kızgındı.Adam Jongin'i kızdırmıştı.Bu ifadeyi onda ilk kez görüyordum.

Bay Kim her şey yolundaymış gibi ayağa kalkınca,ben de ona eşlik ettim.

"Sizinle tanıştığıma memnun oldum.Dilerim önümüzdeki günlerde bizden memnun kalırsınız aksi halde üzülürüm." diye konuştum.

Saygısızlık yapmak istemezdim.En başta saygım Jongin içindi fakat alaycı bir tonda konuşmama engel olamadım.Bay Kim Jongin'e baktı fakat oğlunun dimdik duruşu bir hoşuma gitti ki,yalnız kaldığımız ilk an da Jongin'i öpmek istedim.

"Dilerim." dedi Bay Kim. "Pek sanmıyorum ama..her neyse.Ben gideyim."

Jongin babasının ardından ilerledi.Geçen 10 dakikanın sonrasında döndüğünde yüzü kıpkırmızıydı.

BUM MOMMYWhere stories live. Discover now