Bölüm 33-Sevinç

5.5K 443 227
                                    

Ertesi sabah Jongin işe gitmeye hiç gönüllü değildi fakat iyi olduğumu defalarca tekrar ederek onu ikna ettim.Adamı bıraksalar yataktan ayrılmazdı.Nasıl başkanlık vasfına kalıp olmuştu aklım almıyordu.
Heun okulda,Yuil yatağında uyurken Lay'i bekliyordum.Kasabadan buraya ilk sefer sabahın erken vakitlerindeydi ve Lay az sonra burada olurdu.Başım her sıkıştığında ya da canım sıkıldığında bir telefonumla dibimde bitmesi,Lay'i benim için harika bir dost kılıyordu.İyi ki vardı ve görüyorsunuz,arkadaş seçme konusunda oldukça başarılıydım.

Tuvalete gitmek için bile gergin hissediyordum ve kapı çaldı.Lay kapının yanındaki camdan bana el sallarken kapıya ilerliyordum.Elleri doluydu.Bakın bir iyi özellik daha,eli hiç boş gelmezdi.En azından cimri kocası olmadığı zamanlarda.

"Sehun!Nasılsın dostum?"

"Gel hadi,geç içeri."

Lay bana hafifçe sarılıp gülümserken,gizlemeyeceğim,oldukça rahatladım.Çok da tedirgin olduğum yoktu ama bu 9 aylık sürecin aynısını tekrar yaşayacak olma fikrine alışmam biraz zaman alacaktı.

Emin gibiydim.Sanki soktuğumun dandik testlerine ihtiyacım dahi yoktu.

Lay bir süre kasabadan bahsetti.Halam onun şehre geleceğini öğrendiğinden büyük bir yemek bohçası hazırlamıştı ve en üstünde görünen bir torba kuru erikle içim burkuldu.Nerede olursam olayım halam her zaman sağ yanımdaydı.

"Kocanla nasıl gidiyor?Evlendiniz de ne oldu?Hâlâ aynısınız,değişen tek şey aynı eve geçtiniz."

Lay sıcak kahvesini ağzından çekerek huşû içinde gülümsedi.Keyfinin yerinde olduğu pek belliydi.

"Her şey yolunda." dedi. "Eşim de bana çok değer veriyor.Henüz kendimizi doyurmakta güçlük çekiyoruz ama hazır yemeklerin suyu mu çıkmış?Hallediyoruz bir şekilde.Her sabah her akşam onun yüzünü görebilmek harika bir şey Sehun.Mutlu olduğumuz için şanslıyız."

Sesindeki tasasız ton beni de rahatlattı.Sırtını okşayarak,"Suho seni çok seviyor." dedim. "Çok da çalışkan biri.Birbirinizi koruyun,birbirinizin yanında olun ve..bunu ona söylersen seni ıslak odunla pataklarım."

Lay tam bir erkek güzeliydi.Kahkasıyla duruldum.Düşen yüzümü görünce bana doğru yaklaşıp çantasından bir poşet çıkardı.

"Dediğin gibi 5 kutu test aldım.Eğer gerçekten istiyorsan,dilerim pozitif çıkar Sehun."

Dişlerimin dudaklarımı parçalaması kaçınılmazdı.Sarsılan bacağım,oynaşan parmaklarımla,"Az sonra gelirim." dedim. "Yuil'e bir göz atsana.Uyandığında ağlamıyor.Jongin'e çekmiş,manyak."

Lay elini göğsüne çarparak,"Onu çok özledim." dedi. "Bekliyorum seni.Hemen sonra yanıma gel."

Onu başımla onaylayarak banyoya doğru ilerledim.Yuil'e hamile olduğumu öğrendiğimde şahitsiniz,her şey öyle zordu ki.Ne yapsam,kime gitsem diye dertleniyordum.Şuan,Jongin'le kurduğum yuvanın banyosunda alışık olduğum testi uygularken inkar etmeyeceğim,pozitif çıkması için dua ediyordum.

Jongin bana bir bebek fikrini sunduğunda olumlu değildim.Bir kez daha o koca göbeği taşıyacak zihniyette değildim ya da açıkça korkuyordum.

Heun ben koca bir ergenken doğmuştu ve keşke daha erken gelseydi yanıma.Onunla geçen senelerim,onsuz geçen avare yıllarımın üstüne perde olmuştu.Yuil içinde böyle bir kardeş istiyordum.Jongin nasıl bir evlat daha istiyorsa evimize,ben de istiyordum.Onun yüzündeki mutluluğu,bana güzel gülüşüyle bakışını hayal etmek zor değildi.

Bu bebeği istiyordum.

Yaptığım onlarca zarara ziyana taş duvar ören aileme, bir yenisi daha katılsın istiyordum.S*ktiğim bir herif olabilirdim ama Yuil şimdiden tatlı bir hanımefendiydi.Bu işi beceremediğimi söyleyemeyeceğim.Onlara iyi birer ebeveyn olabilirdim.

BUM MOMMYWhere stories live. Discover now