Bölüm 24-Koku

8.4K 528 203
                                    

O an tek başımaydım.Jongin yoktu.S*keyim yalanım yok,acayip korkuyordum.Doktora bağırırken,"Uyut beni." dedim. "Hay sizin..Uyuşturmayın,uyutun beni."

Yapmadılar.Kendi bildiklerini okudular ve ben önümde ince bir perdenin ardında,karnımı deşmelerini hissetmemeye çalıştım.Bir hemşire başımda dikilirken midem bulanıyordu.Gözlerimi kapatarak Jongin'i düşündüm.Dışarıda beni bekliyordu.Yerinde duramadığına emindim.Onun için gözlerimi sıkıca yumup bekledim.Bunun için çok uğraşmıştık,çok şeyler yaşamıştık.Hayatımı kökünden değiştirmiştim ve zordu.Şimdi şu zamana kadar gelebilmişsek bunun en büyük destekçisi,ameliyathanede ağlayışı yankılanan bu kız çocuğundandı.

Onu yanıma getirişlerini,başını başıma yaslayışlarını takip ederken yorgundum,ne hissedeceğimi bilmiyordum.Onu,kendimi toparlayınca yanıma getireceklerini söylediler.Doğrusunu saklamayacağım,bebeği bana şimdi verselerdi daha rahat hissederdim.Çocuk yuvasından çıkar çıkmaz elden ele gezip durdu.

Odaya çıkarılana kadar Jongin'i görmedim.Sonrasında da s*keyim dedim.Çocuk doğurdum en az 24 saat uyuma hakkım var benim.Kasığıma bir iğne de ağrı kesici için vurduklarında,tükendim.Uyandığımda hava karanlıktı.Jongin yanıbaşımdaydı.Arkasına dönüp beni onu keserken gördüğünde,su şişesini devirdi.

"Sehun,sevgilim.."

Yanıma oturuşu,beni öpüşüne hasret kalmışım.Adi herif bu ne yakışıklılık?Saçlarındaki tek tel dahi yerinden kıpırdamamış,nasıl hep böyle kusursuz görünebilirsin?

"Nasılsın sevgilim?Ağrın var mı?"

Başımı iki yana sallayarak onu öptüm.Bedeninin yarısını yanıma sıkıştırıp uzanınca,başımı boynuna gömdüm.

"Bebeği gördün mü?"

Jongin kıkırdayarak bana sarıldı.Kalbi öyle hızlı atıyordu ki,bir şey olacak sandım.

"Sehun manyak güzel bir kız.Sağlıklı bir doğum geçirdiğin için sevinirken bir de bebeği kucağıma verdiler.Çok güzel kokuyor,çok sağlıklı.Ona ilk aldığım sarı tulumu giydirdiler,görmelisin."

Gülümseyerek,"Ne zaman getirecekler?" diye sordum.Jongin,"Gidip haber edeyim." dedi. "Çocuklara ve Heun'a da haber edeyim.Yanına gelsinler."

Yataktan kalkacakken duraksadı.Tekrar üstüme eğilip yanağıma bir öpücük kondurduğunda güzel kokusunda boğuldum.

"Ne desem sana,nasıl köle olsam Sehun?Seni seviyorum.Senden bir kızım var.Bunun güzelliğine eş hiçbir şey yok."

Jongin geri çekilip gözlerime bakarken,ellerimle yanaklarını okşadım.

"Günün birinde bir bebek doğuracaksın deseler onların yüzlerini dağıtırdım ama şimdi senden bir çocuğum var.Seni seviyorum Jongin.Bundan güzel hiçbir şey yok."

Jongin gülümser gibi oldu ama dudakları alnımı sıra sıra gezerken,"Kalbim çıkacak." dedi. "Önce bebeğimizi bir kucağında göreyim de öyle çıksın."

Gülerek onu ittim. "Git kızımızı getir." dedim. "Bakalım benim gibi bir keresteye yakışacak mı?"

Jongin geri geri yürüyerek odadan çıkınca biraz daha uzandım.Ardından vıcık çift ve Heun odaya daldı.Kraliçem yatağa tırmanıp bana sarılınca onu sıkıca kucakladım.

"Kraliçem,seni özledim."

"Sehun bebek çok küçük.Hala oldum ben de Sehun.Bana hala desin."

Beni takmayaşına bozuldum ama Lay,"Sahiden," diye lafa girip dikkatimi çekti. "Bir sürü saçı var.Bebek değil yumak doğurmuşsun."

"Ben doğurdum benden önce herkes görmüş çocuğu."

BUM MOMMYWhere stories live. Discover now