H3

886 22 6
                                    

One week later (hier moet je zo'n spongebob iets bij voorstellen zie media)
----------------------------------------------
POV Sky
Ik kom op school aan en dump mijn fiets. Ik ben vandaag zo vrolijk als ik weet niet wat. Zelfs mijn nask (natuurkunde) docent kan Mn humeur niet verpesten. Vandaag ga ik Shawn Mendes ontmoeten. Ik zie Noa staan bij haar kluis en deze keer laat ik haar schrikken. "Karma!", zeg/schreeuw ik.

Noa kijkt geschrokt op. "Kut kind" zegt ze terwijl ze lacht. "Ik hou ook van jou hoor", zeg ik ook lachend. "Zin in vanavond?",vraagt Noa. "Vanavond?",vraag ik alsof ik van niks weet. "Shawn Mendes? Remember?", gaat Noa door. Ik kijk haar aan met Mn ja duhh blik en we liggen allebei in een deuk omdat al Mn 'blikken' er niet uit zien. Mijn hoofd is gewoon lelijk oke laat het.

Als de dag eindelijk voorbij is gaan Noa en ik allebei snel naar huis om ons om te kleden. Noa komt daarna naar ons toe en dan breng mijn moeder ons naar het station.

"Veel plezier meiden", zegt mijn moeder voor ze weer weg rijdt. We moeten naar spoor 3 zeg ik en loop zo door. "Uhh Sky? Vergeet je niet wat", zegt Noa half lachend. Ik kijk haar verbaasd aan maar dan zie ik dat Noa haar OV langs het poortje heen houd. "Ohjaa, oeps vergeten", zeg ik lachend. Snel lopen we naar spoor 3 de trein staat er al en we stappen in.

Ik ga zo zitten dat ik vooruit ga. Anders ga ik over mn nek. Ik leg Mn tas naast me neer en Noa gaat tegenover me zitten. Alleen de trein rijdt al voordat Noa kan zitten dus ze valt heel debiel achter over. En ik lig weer eens in een deuk. Noa kijkt me aan met een 'ik vermoord je blik' alleen dat houd ze niet lang vol of ze moet zelf lachen.

Ff ik ben heeel slecht in worden spellen dus als je een foutje ziet Srry, zegt het me en ik pas het aan. Xx LynnY

Forget the past ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now