h14

741 14 3
                                    

Shawn kijkt me heel even raar aan. Is die vergeten dat ik naar school moet ofzo. "Maar ik ben dus hier de komende twee lessen". Sluit die zijn verhaal af. Je okey ik heb dus helemaal niks gehoort van dit verhaal. "Wat zei die allemaal?", fluister ik naar Mia. "Geen flauw idee.", fluistert Mia terug. Nou dat gaat lekker. "Okey, ik zal even de opdracht uitleggen. Je kiest een nummer van shawn, Ed Sheeran of Camila Cabello. Je gaat deze met zijn tweeën of drieën uitvoeren. Ga maar aan de slag" gelijk kijken Mia en ik elkaar aan. En geven een high five aan elkaar.

"Welk nummer van shawn gaan we doen", vraagt Mia waardoor ik in de lach schiet. "Kies maar welke vind je een mooie betekenis", zeg ik
terwijl ik probeer de melodie in mijn hoofd terug te vinden. "Hoe zo een mooie betekenis?" "Dat is makkelijker met zingen en spelen, als je de betekenis van een nummer begrijpt, dan zing je niet alleen mee met de tekst maar voel je de tekst ook", zeg ik. "Zullen we anders A Little Too Much doen?", stel ik voor.  Mia knikt.

"Dus welk nummer word het", ik schrik me Dood, sorry ik heb een slecht geweten. Ik kijk in de bruine ogen naast me. "Ook hallo Shawn", zeg ik. Shawn glimlacht "hoi Sky". Mia kijkt me in shock modus aan. "Sky hoe weet hij je naam?", vraagt ze trillirig. "Na een paar gênante  ontmoetingen en een rit in een auto", zeg ik. "Gênante? Ze waren hartstikke leuk, je bent Schattig als je te bang bent om iets te zeggen", ik begin rood te worden. "Heey dat was de eerste ontmoeting ik was fucking zenuwachtig Okey" shawn moet lachen. Niet lief dit echt niet. "Maar we gaan A Little Too Much doen", zeg ik vervolgens om van onderwerp af te wijken. "Als jullie hulp nodig hebben zeg t maar", zegt hij terwijl hij door loopt naar andere kindjes.

"Sky je mag het me heus zeggen dat je hem al een keer hebt ontmoet.", zeg Mia. "Jij mag het ook aan mij vragen", zeg ik droog. "Maar kan Jij zingen?" "Niet heel goed maar beter dan een instrument bespelen". Antwoord Mia. "Top dan mag jij gaan zingen."

We zitten in een oefen hokje. Ik speel gitaar terwijl Mia zingt. "Hoe gaat die?", shawn loopt naar binnen. "Wel goed", zegt Mia. "Laat eens horen". Ik begin met spelen en Mia zet in

She would not show that she was afraid
But being and feeling alone was too much to face
Though everyone said that she was so strong
What they didn't know is that she could barely carry on

But she knew that she would be okay
So she didn't let it get in her way

Sometimes it all gets a little too much
But you gotta realize that soon the fog will clear up

"Klinkt goed", shawn kijkt ons aan. "Waarom proberen jullie niet twee stemmig te zingen", shawn kijkt me aan. "Omdat ik niet kan zingen", zeg ik. "Kan je wel", zegt shawn.
"Niet"
"Wel"
"Niet"
"Wel"
"Nee nada nopes". Shawn kijkt me achterdochtig aan en loopt dan weer weg. jaja zag je dat ik heb gewonnen. Mia kijkt me raar aan terwijl ik een soort vreugde dansje doe.

°°
"Waarom is deze les zo saai?", ik kijk naar Ethan. We zitten samen bij geschiedenis. "Omdat we het over geschiedenis hebben, dat is nou eenmaal saai", zegt Ethan. Wat een slimme opmerking. "Laten we het over wat interessants hebben", zeg ik terwijl ik propjes aan t maken ben. "Zoals?" "Hoelang ben je al getrouwd met de Starbucks", Ethan schiet in de lach. "Ethan wil jij het anders uitleggen?" "Nee hoor meneer", zegt Ethan onschuldig. "Wat ben je allemaal aan het doen?", vraagt hij als hij ziet dat ik nog steeds bezig ben met propjes maken. "Let op", zeg ik. Ik pak een propje en leg hem op de rits van mijn etui (in dat ronde dingetje weet je wel). Ik haal de rits naar achter en laat los. Het propje vliegt op het hoofd van een kindje een paar tafels voor ons. Ik moet moeite doen om mn lach in te houden. "Hoe kom je daar nou weer op", zegt Ethan terwijl die zijn lach in houd. "Dat deed ik met een vriendin uit Nederland, tijdens een wiskunde les het was echt geweldig", ik voel verdriet wanneer ik terug denk aan Leonie. Dat waren nog eens tijden. "Jij moet echt wat gaan doen tijdens de lessen", lacht Ethan. "Neh te veel moeite". "Ethan en Sky of jullie letten nu even op of jullie kunnen vertrekken.", ik kijk de docent aan. Ik heb echt geen flauw idee hoe hij heet. "kunt u het dan leuker maken?", vraag ik met hoop. "Sky laatste waarschuwing", wat een zeurmens. Ik ga verder met mijn propjes.

"We moeten zo als de bel gaat snel weg anders moeten wij het op ruimen", ik kijk naar de propjes rond onze tafels. " Heb je dat al een keer mee gemaakt?", vraagt Ethan lacherig. "Nee, maar kindjes in mijn klas die ons na probeerde te doen", antwoord ik. "Nooit de pro na proberen te doen" concludeert Ethan. "Jij snapt hem" Ethan en ik geven elkaar een high five. En precies op dat moment gaat de bel. Wat een timing weer dit. Ethan en ik vluchten het lokaal uit. Dit was mijn laatste uur dus nu heb ik vrijheid jaja. "Sky ga je mee naar onze echtgenoot?" "Dat vind ik een zeer goed ideetje meneertje"

En zo zit ik nu in de Starbucks. Ik krijg een melding van insta

Shawnmendes started following you

En gelijk duizenden anderen volgen. Al die kindjes zitten te veel op hun telefoon.... ja okey ik ben net zo erg. Ik leg mij telefoon weg en heb met mijn brein besloten om lekker sociaal te gaan doen met Ethan. "wat vind jij het bijzonderste in het leven?" "Wat is dat nou weer Voor een random vraag", zegt Ethan verbaast. "Gewoon een vraag antwoord" "Nou Okey,het bijzonderste is dat je kan ademen", zegt hij droog. "Oh ja want wat moet een mens zonder adem" "niks". Echt een geweldig gesprek dit.

We zitten op een steen in een soort parkje gekke selfies te maken. Vraag me niet waarom. Het eindigt gewoon met geweldige dingen. Er zit een gekke tussen die ook nog wel een soort van leuk is. "Oeh zet die op insta", zegt Ethan wanneer hij hem ziet. "Ja dan weten shawn's fans gelijk wat Voor een kneus hij volgt", lach ik. Misschien gaan die stalkertjes  mij dan weer onvolgen. Nu hoor ik je denken zet je acc dan op prive. Ja sorry ben ik te lui voor. Ik post de foto op insta
--------

 Ik post de foto op insta--------

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@i_am_sky Great picture this😂

Tagged: @Ethan_teddybear


@Ethan_teddybear, @shawnmendes and 143 other people liked this

@Ethan_teddybear: We are photo models

@Shawnmendes: you can never be normal, can't you?😂

@i_am_sky: @shawnmendes being normal is so bored😴

@shawn_lover: you are cute!

@mendesxshawn: why does shawn follow her?

------------
"Sky ik moet gaan", zegt Ethan. Ik neem afscheid van Ethan. "Tot morgen", zeg ik terwijl ik de andere kant uit loop van Ethan. Ohja geweldig ik ken de weg niet hier. Oeh ik ben heel slim, ik pak mij telefoon en open Google Maps. Het is 15 minuten lopen. WAAROM HAAT DE WERELD MIJ!??

Heeyhoi, ik wou ff zeggen dat verhaal van de propjes werkt echt. Probeer maar. (Als je er uit word gestuurd of moet op ruimen niet mijn verantwoordelijkheid, geef maar de schuld aan de kerstman) ja Okey. Dat was t wel weer.
Bye xx lynny

Forget the past ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now