h15

687 13 4
                                    

"YOU'RE A NATURAL A BEATHING HEART OF STONE YOU GOTTA BE SO COLD, CAUSE YOU'RE A NATURAL LIVING YOUR LIFE CUTROAD YOU GOTTA BE SO COLD", zing ik onder de douch, maak er maar schreeuwen van. Ik heb de buren nog niet gezien maar ze moeten er maar aan wennen. Als ik klaar ben met douchen dauw ik mijn haar in een handdoek. En droog me zelf af. Ik trek wat kleren aan, wat best logisch is. Ik haal me haar weer uit de handdoek en borstel het. Ik kijk in de spiegel, goed genoeg. Ik dauw een beanie op mijn kop en loop naar beneden. Ik pak mijn school spullen bij elkaar en dauw het vol agressie in mijn tas. Wat? Anders past het niet. Het zijn te veel boeken. Het enige voordeel is is dat ik vandaag het 1e uur muziek heb.

*triiiiinggg* (doe maar ff alsof dat het geluid van een deurbel is)

Ik loop naar de deur. Wie de fuck gaat er nou om 07.15 voor mijn deur lopen kloten. Ik open de deur, oh kijk daar hebben we shawn. "Heey sky", en gek gemurmel dat op kom er in moet lijken komt uit mijn mond. "Ochtend humeurtje?", vraagt Shawn. "Moet je maar niet zo vroeg voor de deur staan, wat doe je hier eigenlijk?" "Jou naar school brengen", zegt hij met een tevreden glimlach. Wat mij ook aan het lachen maakt. "Ja dat vind je wel leuk he", lacht shawn. "De bus is beter dan de fiets in Nederland maar die chauffeur mag me gewoon niet." "Meissie toch." "Maar als je me naar school wil brengen waarom ben je hier dan zo vroeg?" "Ik dacht misschien kunnen we eerder gaan en nog even samen naar muziek ", vraagt hij onschuldig. Verwacht hij nou dat ik eerder naar school ga!? "Dat kunnen we ook hier doen", zeg ik. "Als je mensen wakker wilt maken", zegt shawn. Goed punt mendes. "Alsjeblieft Sky?", dammit de puppy oogjes. "Okey,  lets go." "Ha ik win", zegt hij terwijl hij op mijn neus drukt. "Gekkind", mormel ik. "Wat zei je?" "Gekkind", zeg ik harder en vervolgens steek ik mijn tong uit.

We lopen samen de school binnen, na een autorit met de muziek op duizend en keihard mee schreeuwen. Je moet nooit in een auto belanden met Shawn en mij.

"Wat ben jij vroeg", zegt mijn muziek docent verbaast. (Ik weet nog steeds niet hoe ze heet) "Shawn heeft me mee gesleurd", zeg ik wijzend naar  shawn. "Zolang je straks maar niet licht te slapen", zegt ze. Ik grinnik. "Geen zorgen shawn houd me wel wakker."

Okey ja dit is echt een kort hoofdstuk sorryyyyyyy. Er komen langere aan. Maar ik en een vriendin van mij schrijven samen een boek. Dus als je van drogekut humor houd zou ik het gaan lezen. Het verhaal staat op leonieschrijft. Het heet 'School Secrets'. Okey ja byee xx Lynny

Forget the past ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now