H7

747 19 1
                                    

----------------------------------------------
~Hij kijkt onze kant op. Ik kijk nu recht in de ogen van Shawn Mendes.~
----------------------------------------------
POV Sky
"Heey", zegt Shawn tegen mij. Ik sta opnieuw net zoals gister oog in oog met Shawn Mendes. "Heey", zeg ik terug. "You are that girl from yesterday right?", vraagt Shawn. Ik antwoord met een klein knikje. Hij lacht. Ik stel leonie voor. Die verbaast naar me zit te kijken. "Waarom zei je niet dat hij zo knap is", zegt leonie tegen mij. Ik moet lachen. Shawn kijkt me raar aan. "Waag het", vervolgt leonie omdat ze weet wat ik ga doen. "She askt me why I didn't say that you are so hot" zeg ik lachend ik voel een mep op mijn arm. Ik zie Shawn ook lachen. Ik voel mijn wangen roze kleuren en kijk naar de grond. "I have to go", zegt Shawn. Hij kijkt me aan. "I promise you, this is not the last time we see eachother." Ik kijk hem verbaast aan en geef hem een knuffel. Leonie kijkt me met grote ogen aan. Dan loopt Shawn de Starbucks weer uit de fangirl menigte in. "Nou we gaan hem dus nog een keer zien", zeg ik lachend. Leonie kijkt me aan.

"Volgens mij had hij het alleen tegen jouw meid.", zag je niet hoe hij naar je keek. Ik trek mijn schouders op.

"Hij kan iedereen krijgen schat dus", zeg ik lachend. Als onze drankjes op zijn lopen we naar buiten. En gaan we kleren shoppen. Ik heb een korte broek en een shirtje gekocht.
Aan het eind van de dag gaan we weer naar huis

Als ik thuis kom pak ik de telefoon en bestel ik een pizza.

*tringgg* ik sta op van de bank en doe de deur open. Het is de pizza. "Dat word dan 4,95 en je nummer.", zegt de bezorger. Ik kijk hem aan. Ik geef hem het geld. Ik pak een briefje en schrijf erop: dacht het niet gast

Ik geef het aan de jongen en hij begint te stralen ik pak de doos uit zijn hand en gooi de deur dicht. Wat een loser.
Ik eet mijn pizza en kijk een serie op Netflix. Als ik de pizza op heb zie ik dat het al 23.00 uur is. Ik besluit om naar bed te gaan.

Forget the past ft. Shawn Mendesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن