h19

578 13 0
                                    

"Sky kunnen we praten?", shawn komt mijn kamer binnen. "Moet je geen film kijken?", vraag ik geïrriteerd. Kan die gast me geen moment alleen laten? Ik kijk in zijn ogen. Hoe kan ik boos op hem zijn? Hij is gewoon verliefd op iemand. Ik denk dat ik gewoon jaloers ben op dat meisje. Hij probeerde me alleen te beschermen, wat niet nodig was. "Het spijt me", zeg ik. Shawn kijk me verbaasd aan. "Ik dacht dat ik de gene was die sorry moest zeggen?",zegt Shawn. "Ik snap eigenlijk niet waarom ik boos op je ben", zucht ik. Shawn begint te lachen. En poef weer die kriebels. "Ik gedroeg me als een eikel, daarom ben je boos. Ik kon het niet hendelen dat hij zo naar je keek, het spijt me.", zegt shawn terwijl die naast me op mijn bed is gaan zitten. "Shawn we zijn niet samen ofzo en jij vind iemand leuk, wij zijn gewoon vrienden. Dus als ik jongens wil leren kennen die er knap uit zien laat me ze dan leren kennen", lach ik. "Maar vertel, wie vind je leuk?" Verwachting vol kijk ik naar shawn. Hij schud zijn hoofd. "Zij vind mij nie leuk", zucht hij. "Uhh sorry, maar jij bent Shawn Mendes dus als zij jou nie leuk vind dan is ze nie helemaal 100, plus als je dat nummer voor haar speelt moet ze wel voor je vallen", lach ik. Shawn haalt zijn schouders op. Mijn telefoon begint te trillen. Ik kijk van wie ik een melding heb.

Demon: kunnen we misschien afspreken? Dat gaat makkelijker via app

"Wie is t?", vraagt Shawn nieuwsgierig. "Demon", zeg ik terwijl ik Demon beantwoord.

Sure, wanneer kan je??

"Wat moet hij?", vraagt Shawn. "Afspreken"
"Ga je dat doen?"
"Waarom niet"
"Je kent hem niet"
"Gaan we weer deze discussie aan?"
"Weet ik niet"
"Intersant gesprek"
"Zekers", eindig ik lachend. Shawn komt naast me zitten. " En wie zegt dat je daar mag zitten?" "Niemand ik doe t gewoon", zegt shawn. Ik rol met mijn ogen. "Moet je geen film kijken beneden", vraag ik. "Heb hem al een paar keer gezien." "En dan zeg je niet even tegen mij wanneer er een jumpscare komt?" Shawn schud lachend zijn hoofd. Hij pakt mijn gitaar en begint te spelen. "Maar nu heb ik nog geen antwoord op mijn vraag", shawn kijkt me raar aan. "Wie vind je leuk?", vervolg ik.
"Waarom wil jij dat weten?"
"Waarom niet?"
"Zijn t jou zaken?"
"Bij deze wel"
"Vind jij iemand leuk?"
Oef daar weet ik even geen antwoord op. Goed gespeelt. Ik open mijn mond om een weer word maar vervolgens sluit ik hem weer. "Is Sky verliefd?", vraagt Shawn op zo'n minder achtige manier.
"Nee"
"Ja"
"Nee"
"Ja"
"Nee"
"Ja"
"Nee"
"Ja"
"Nee"
"Ja"
"Mischien?" "Zelfde vraag naar jou toe, wie vind je leuk?" Oké mensen, werk je nooit in dit soort situaties want dan  ben je de klos. "Ik probeer hem uit mijn hoofd te zetten", zucht ik. "Waarom?", vraagt Shawn. "Omdat ik hou van het single leven, ik niet graag afgewezen wil worden en omdat het toch nooit wat zou worden." "Hoe weet je dat?" "Omdat we niet in een boek leven" (😉) daar had Shawn geen antwoord op. Boem in your face.

Sorry, sorry sorryyy
Ik heb veels te lang niet gepost
En dan post ik, en dan is het zo'n flut hoofdstuk. Ik ga hoop hebben dat ik het volgende hoofdstuk nie verpest. Okey Byeee
Xx lynny

Forget the past ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now