h12

671 19 3
                                    

Ik loop de school binnen en kijk om me heen. Het is hier veel groter dan dat het in Nederland was. Ik loop naar een receptiebalie achtig iets. "Hallo ik ben Skyler Miller ik ben nieuw hier."  De vrouw kijkt me verbaast aan. Ohja laat ik Engels praten. Ik vraag het zelfde nog een keer maar dan in het Engels.

Mijn eerste les is geschiedenis, hier gaan we. Ik loop het lokaal in En iedereen staart me aan. "Hoi  ik ben nieuw." Ik kijk naar de docent. Hij geeft met een knik aan dat ik moet gaan zitten. Ik kijk de klas rond er is nog een plek, naast een jongen. Ik ga naast hem zitten.

"En jij bent?", ik kijk naar de jongen. Blond haar bruine ogen, niet verkeerd om naar te staren. "Eerst jouw naam.", zeg ik stellig. "Gaan we het zo doen" ik knik en kijk hem aan. "Brandon let je even op?", zegt de docent. "Brandon dus." "Das oneerlijk leraren verpesten alles.", Zucht Brandon. Ik steek mijn tong naar hem uit. "Skyler ook jij mag opletten hoor." Ik hoor Brandon naast me in de lach schieten. "Is het grappig stinky?", wacht stinky? Nu is het mijn beurt om in de lach te schieten. "Stinky is dat je achternaam?", brandon kijkt me droog aan. "Genoeg Skyler ga je maar melden", ik maak echt een goeie indruk. "Doei Skyler", hoor ik Brandon. "Ga der maar achteraan Brandon." "Top want ik ken de weg niet.", lach ik tegen Brandon. Samen huppelen we naar een plek waar we ons moeten melden. Vraag me niet waarom we huppelen. Dat is gewoon leuk. Probeer het maar eens.

Ik loop de school uit opzoek naar de bussen. Ik stap in de bus wanneer ik hem heb gevonden. Ik heb echt een goede indruk gemaakt op deze school *kuch kuch*. Ik zit deze keer op een plek in de bus waar de chauffeur me niet kan aanstaren. Net wanneer ik mijn oortjes in doe ploft er iemand naast me. "Heey Skyler." Ik kijk met een droog gezicht naar Brandon. Ik haat Skyler. "Noem me alsjeblieft Sky."  Nu kijk Branden me droog aan. "Maar ik bedacht me dat ik je nummer nog niet heb en die wil ik graag in mijn telefoon hebben." Die gast kan goed van onderwerp wisselen. "Dus jij dacht laat ik in de zelfde bus als Sky springen?", Brandon knikt. "En ik moet ook deze bus hebben.", voegt hij toe. Hij pakt mijn telefoon uit mijn handen en voegt denk ik zijn eigen nummer toe. Hij geeft mij zijn telefoon. Ik zet mezelf in zijn contacten als de o zo geweldige Sky☁️💙.  Ik krijg mijn tel terug en kijk naar wat er staat. De o zo geweldige Brandon🤘💙.  Ik kijk hem verbaast aan en hij mij. "Dit is eng" zeggen we tegelijk. "Pizza" "kaas" "blauw" ik kijk hem raar aan. Hij kan gedachten lezen. 

Ik loop het huis binnen. "Hallllooooooo?" Geen reactie. Ik loop door naar de keuken en vind daar een briefje.

Heey Sky,
Ik ben boodschappen doen
Xx je tante

Ik plof op de bank Met wat eten en start Netflix. Ik zet Teen Wolf op en ga comfortabel zitten.
-
-
Heey Heey mensjes. Ik kwam er achter dat er mensen zijn die dit boek lezen. Dus ik heb besloten om dit boek verder te schrijven. Ik moet er weer ff inkomen. Ik schrijf ook nog een ander boek maar dat is op insta en dat boek gaat voor. Ik denk dat ik met dit boek 1 keer in de week upload.
Xx lynny

Forget the past ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now