The end

478 13 3
                                    

'Ben je er klaar voor?' Vraagt Shawn zenuwachtig aan mij. Ik knik onzeker, we moeten het toch ooit gaan mededelen aan de media. Helemaal nu het op gaat vallen.

Er zit nu al 3 maand een kindje in mijn buik, ik ben nu 26 en Shawn is 28 hij is nog steeds druk bezig met zijn muziek. We staan nu te wachten om een rode loper op te gaan. Waar we gaan mededelen over het kleintje dat zich bevind in mijn buik. Het is raar om te bedenken dat ik zwanger ben. Het is bijzonder hoe mijn leven is gelopen.

Ik heb nooit mijn leven gepland en alles wat op mijn pad is gekomen is kompleet onverwachts geweest. Het doet pijn om te weten dat dit kindje met maar 1 opa en oma word geboren. Maar wel de beste opa en oma die hij/zij zich kan voorstellen. Hij/zij zal ook de beste vader krijgen dat weet ik zeker, ondanks dat het lastig gaat worden om alles te combineren weet ik zeker dat Shawn er altijd zal zijn.

Ik ben blij dat ik dingen heb kunnen afsluiten en opnieuw heb kunnen beginnen. Ik ben eindelijk tevreden over mijn leven. Ik spreek Tara af en toe. Zij woont nog steeds in Nederland en ik woon in Canada.

Ik snap dat je je misschien afvraagt wat ik doe om mijn geld te verdienen, ik werk al event planner. En natuurlijk help ik Shawn af en toe ook in de muziek wereld maar dat blijf ik zien als een hobby.

Hand in hand lopen shawn en ik op de mensen met camera's af, here we go.

Okey dat was t dan officieel. T voelt raar om dit af te sluiten, maar toch ga ik t ook weer niet afsluiten. Er komt namelijk een deel 2. Ik weet alleen nog niet wanneer, aangezien ik druk bezig ben met mijn nieuwe boek The List. Maar ik hoop dat jullie dat boek ook leuk gaan vinden ik stop er veel tijd en moeite in haha. Dus als je wilt mag je het gaan lezen ik zet de eerste hoofdstukken online.

Thanks voor iedereen die dit boek heeft gelezen het is mijn eerste boek die ik ooit op wattpad heb gezet en ook af heb gemaakt. Het betekend veel voor me dat die dan nu op 3,35k reads zit (wtf jongens hoe dan) ik hou van jullie.

Voor de laatste keer in dit boek

Doei♡♡

Forget the past ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu