H6

778 20 0
                                    

POV Sky
Als we naar buiten lopen staat mijn moeder al op ons te wachten. "Was het leuk?" Vraagt ze. Noa en ik knikken.

De volgende dag word ik wakker. Ik kijk op mijn wekker 06.30. Ik haat het als mijn wekker afgaat in het weekend. Snel draai ik me weer om en val in slaap.

Ik word wakker van iets zwaars op mijn lichaam ik open mijn ogen en zie mijn kat. "Ook goeie morgen", zeg ik tegen haar. Ze kijkt me aan met een ik wil aandacht blik en geeft me vervolgens een kopje. Ik aai haar en kijk hoe laat het is. 11.30 prima tijd om mijn bed uit te gaan. Ik loop naar de keuken en pak wat te eten. Ik zie een briefje:
Wij zijn een weekendje weg. We zijn maandag terug
Groetjes je ouders

Ik was alleen thuis want mijn zus woont al niet meer thuis. Ik zucht. Dat word weer een weekendje alleen. Ik app leonie.
----------------------------------------------
Leonie❤️💞best friend

Jij: Heey zin om wat leuks te doen vandaag? 12.00
Leonie: Ja tuurlijk wat wil je doen?❤️12.01
Jij: zullen we naar Amsterdam gaan?12.01
Leonie: leuk ik kom zo naar je huis!12.01
Jij: tot zo skat!😘❤️12.02
----------------------------------------------

*tring* ik loop naar de deur en laat Leonie binnen. "We moeten opschieten anders missen we de trein", zegt leonie. Ik pak mijn spullen, draai de deur op slot en samen fietsen we naar het station. Als we de fietsen hebben geparkeerd lopen we snel naar het Paton de trein staat er al we springen in de trein. Net op tijd. Want als we binnen zijn horen we het fluitje van die man. (Je weet vast wel wie ik bedoel) we zoeken een plek uit en gaan zitten. Ik zit weer aan de kant dat ik vooruit ga.

"Amsterdam centraal", hoor ik door de intercom als we er zijn. We stappen de trein uit. Houden onze ov-chipkaarten langs die poortjes. Ik kijk naar de mensen die rondlopen. Ik zie een vrouw met een gekke hoge hoed. Een man met teveel bagage. En zo'n oud vrouwtje die waarschijnlijk 30 katten heeft. Ik schik uit mijn gedachte als Leonie in mijn oor fluistert: "knapperd gespot." Ik volg haar blik het is een jonge met blond haar en blauwe ogen. "Niet zo staren", zeg ik tegen leonie.

We lopen het station uit en gaan het centrum in. "Starbucks?", vraag ik aan leonie. Ze antwoord met een knikje. Samen lopen we naar de Starbucks. Ineens zien we een hele groep meiden staan en horen we meiden gillen. "Laten we kijken wat er is", zegt Leonie. We lopen er heen als we dichterbij komen zien we Shawn Mendes staan. Ik moet me inhouden om niet keihard te gaan gillen. Dan bedenk ik me ineens dat de kans klein is dat hij me ziet.

"Zullen we gewoon de Starbucks in gaan?", vraag ik na een paar seconde. Leonie loopt al voor me uit. We bestellen onze drankjes en geven onze namen.

Als onze drankjes klaar zijn gaan we aan een tafeltje zitten. Ineens komt er iemand binnen en worden de deuren gesloten door 2 mannen. Als ik zie wie het is kan ik zowat flauw vallen ik kijk om me heen niemand is hier binnen (kwa klanten) behalve wij. Hij kijkt onze kant op. Ik kijk nu recht in de ogen van Shawn Mendes.

Forget the past ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now