h17

724 14 6
                                    

Tijdens het nummer heb ik alleen maar naar shawn gekeken, het schele gezang van Mesah en het betere gezang van Mia was op de achtergrond. Het voelde net alsof shawns ogen vast zaten in de mijne. Normaal gesproken ga ik helemaal op in dit nummer, maar nu zie ik alleen shawn's ogen. Ik schud mijn hoofd. En kijk snel naar mijn gitaar. Ik ben in een klap weer terug. En hoor het gezang naast me. Focus op de muziek en niet op de jongen.

Ik loop door het park met mijn oortjes in. Richting mijn vaste plek bij een bank natuurlijk loop ik met mijn gitaar op mijn rug. Sinds het ongeluk ga ik daar elke dinsdag spelen. Af en toe hou ik er nog wat geld aan over. Ik zit op het bankje en begin te spelen, na een tijdje staan er al een aantal mensen om me heen. Ik speel de eerste noten van A Little Too Much. Ik krijg altijd tranen in mijn ogen wanneer ik dit nummer speel. Ik kijk terwijl ik het nummer speel om me heen, mijn ogen blijven haken bij twee paar vertrouwde bruinen ogen, wiens ogen kan ik niet plaatsen. Maar ze vertellen me precies waar het nummer over gaat. Zijn ogen zeggen dat het goed zal komen. Ik verlies me aandacht van de muziek naar de ogen van de jongen, hij draag een capuchon op zijn hoofd, waar ken ik hem van? Ik schud mijn hoofd. Kom op Sky, focus op de muziek en niet op de jongen.

In een klap ben ik terug in de werkelijkheid. Letterlijk een klap. Een bitchclap op mijn wang. Altijd fijn... "Uh au", zeg ik, zoekend naar wie me sloeg. "Graag gedaan", zegt Mesah. Wat? "Waarom sloeg je me?", vraag ik. "Je stopte ineens met spelen en reageerde niet", zegt ze schouders ophalend. "Dan hoef je haar niet te slaan", zegt shawn.  "Oh kom op alsof je wat om haar geeft, je zegt dit alleen maar omdat ze een fan is", zegt Mesah. "Mesah ga er maar uit.", zegt shawn. Mesah kijkt verbaasd naar shawn. Gelijk zijn de andere die ook nog in het lokaal waren stil. "Je stuurt me alleen maar er uit omdat je weet dat ik gelijk heb", zegt Mesah nog terwijl ze wegloopt. Shawn kijkt me bezorgt aan. "Gaat het?", vraagt hij. "Ja, ze heeft niet veel kracht", zeg ik. Zal Mesah gelijk hebben? Shawn, doet alleen aardig tegen me omdat die weet dat ik een fan ben. Ben ik nog wel een fan? Maar die fangirl trekjes dan? Of waren dat toch geen fangirl gevoelens maar andere gevoelens? Nee Sky stop, Mesah heeft gelijk shawn ziet je nog steeds als een fan. "Sky? Leef je nog?", ik schrik op van shawns stem. Ik moet echt stoppen met dit dagdromen, en ik moet stoppen met schrikken. "Ja ik leef nog", lach ik. Ik kijk op in zijn ogen, nee dit kan niet toch?

Dezelfde paar ogen als in het park staren me aan. "Sky waarom kijk je shawn aan alsof hij net in een aap is veranderd?", vraagt Mia naast me. Ik schiet in de lach. "Een Aap?", vraagt Shawn. Mia knikt. "Okey, ik ben terug en de bel gaat over een paar minuten dus ruim snel alles op", zegt de docent terwijl ze het lokaal in loopt.

○○7e uur○○

"Sky wanneer geef je nou toe dat je hem leuk vind?", vraagt Sky terwijl ik links achterin gaan zitten en Mia voor me. " Wat dacht je van nooit, en als ik hem leuk zou vinden wat maakt het uit, ik ben voor hem gewoon een fan net zoals miljoenen andere meiden", antwoord ik. "Is dit om wat Mesah zei? Want dat is een bitch" "een bitch die gelijk heeft" "welke bitch heeft gelijk?", Ethan komt het lokaal binnen. "Mesah", zucht ik. "Ugh ik haat haar, wat heeft ze gedaan?", vraagt hij. " Oh ze zei dat Sk-" "Gewoon dingen", kap ik Mia af terwijl ik dreigend haar kant op kijk. "Nee laat Mia uit praten Sky dit is niet lief", zegt Ethan op zo'n kleuter juf manier. Ik kijk Mia aan met mijn 'doods' blik. "Sorry, maar ik heb blijkbaar geen spreekrecht van sky", zegt Mia lachend. "Dat is zeker waar", zeg ik. "Jongelui spullen op tafel en zitten, de les is begonnen." Lekker chagerijnig weer. Kan het niet een keer gebeuren dat een leraar een keertje zegt: "Heey wat leuk dat iedereen er is, laat je boeken maar in je tas want we gaan muffins eten" heeft iemand dit ooit mee gemaakt? Nee niemand?

Forget the past ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu