h16

682 15 5
                                    

Shawn en ik zitten samen in een hokje. "Dus wat wil je spelen?", vraag ik. Shawn haalt zijn schouders op. "Ik heb een idee voor een nieuw nummer, wil je het horen?", vraagt Shawn onzeker. "Natuurlijk wil ik het horen!!" Shawn gaat achter de piano zitten en begint te spelen.

What if I told you a story
All about someone who loves you
And what if I told you he's sorry he made you wait
And what if I told you he's dying 'cause he can't change history
And what if I told you that someone was me

(A/n Ben ik de enige die nog steeds hoop heeft dat What if i told you a story ooit uitkomt haha)

"Shawn dit is geweldig", zeg ik wanneer hij mij verwachtings vol aankijkt. "Thanks maar het is nog niet helemaal af." Shawn's schattige lach komt op zijn gezicht, die schattige lach waardoor je er zelf ook door moet lachen. "Sky?" "Hmm", fuck was ik aan t staren, ach gewoon de fangirl in mij. Toch? "Welk nummer zullen we nu spelen?", vraagt Shawn. "Slowhands", reageer ik. "Dat was snel", lacht shawn, oef weer die lach. Focus Sky.

-

"Sky? Hoe komt het dat jij eerder in de klas zit dan ik?", vraagt Mia die verbaast op me af komt lopen. "Door vroeg mee gesleurd te worden door Shawn", antwoord ik droog. "Shawn ziet jou wel zitten of nie." "Mia we zijn gewoon vrienden, niet meer niet minder", zeg ik stellig. "Dat zegt je mond maar je ogen zeggen iets anders" Ik rol met mijn ogen. "Ga weg met je domme 'ik zie het aan je ogen' gepraat",lach ik. "Wat, dan moeten jou ogen maar niet zo twinkelen wanneer je het over hem hebt". "Dat heet fangirlen Mia." Mia kijkt me met spleetjes ogen aan. "Je vind hem leuk geef nou maar toe", zegt Mia. "Ik ken hem amper", kaats ik terug. Ik kan hem niet leuk vinden, het is gewoon de fangirl in me die af en toe op hol slaat. "Wie vind Sky leuk?", een meisje die ik nie ken staat naast ons. "Ik ben Mesah, weet je wel die meid die iedereen kent", zegt ze bitchy als ze mijn vragende hoofd ziet. Oh kijk daar is de trut, ik dacht heel even dat die er niet was. Maar hé, er is altijd wel ergens een trut.  "Sky vind shawn leuk", zegt Mia. En bedankt Mia. "Vind ik niet"
"Wel"
"Niet"
"Wel"
"Niet"
"Wel"
"Ni-"
"Heey we weten allemaal dat Sky geen kans maakt bij Shawn En al helemaal niet als ik er ben", komt Mesah tussen ons in. zozo iemand is hier zelf verzekerd. "Waarom zou Sky geen kans hebben bij shawn." "Duhh, omdat ze een fan is, sterren daten sterren en geen fans." "Eigenlijk heeft shawn meerdere malen gezegt dat hij een fan zou daten", zeg ik onschuldig. Shit ik help mezelf nie echt of wel? "Sky vind je hem nu leuk of niet?", vraagt Mia. "Niet", zeg ik. "Ja tuurlijk", zeggen Mesah en Mia tegelijk. Okey ik volg het niet meer. Wanneer ik om me heen kijk zie ik Shawn richting ons staren. Vast omdat die zo vaak zijn naam heeft gehoord. Ik vang zijn blik. Ik playback 'Help' terwijl ik mijn 'Help me please' blik op mijn gezicht plak. Shawn schud lachend zijn hoofd. Die  gemeenert. "Goed we gaan verder aan de opdracht", zegt de docent wanneer ze binnen komt. Ik moet echt haar naam weten. "Ga maar bij je tweetal zitten, Mesah omdat jij er de vorige les niet was en je al zo gezellig bij Mia en Sky staat mag je met hun mee doen, shawn heeft de leiding ik moet Wat doen", Okey bij deze mag ik haar niet meer, grapje, of niet, of wel? Volg je het nog? Ik volg mezelf niet meer. "Ugh welk nummer doen we?", vraagt Mesah. "A Little Too Much", antwoord Mia. "Oeh ik zing" "oh Okey, dan kunnen we twee stemmig doen", zeg ik. Mia kijkt me aan met een. 'Dit is nie slim blik'. Waarom heb ik het gevoel alsof dit zo'n typisch moment is, dat de trut die denkt dat ze kan zingen nie kan zingen? "A Little Too Much is toch een nummer van shawn?", vraagt Mesah. "Yup", zeggen Mia en ik tegelijk. Ik pak een gitaar en loop terug naar onze plekken. Aangezien andere groepjes al in de oefenhokjes zitten moeten wij oefenen in het lokaal. "Shawn je moet me even helpen, ik weet niet zo goed hoe ik dit moet zingen", vraagt Mesah slijmerig wanneer shawn aan komt lopen. "Je doet je mond open en zingt de woorden op de maat van de muziek", oeps dat moest eigenlijk in mijn hersenen blijven. Shawn kijkt me droog aan. "Waar kan ik je precies mee helpen?", vraagt Shawn aan Mesah. Ik kijk naar hoe shawn de domme vragen van Mesah beantwoord. "Oh dankje", zegt Mesah uit eindelijk en trekt hem in een knuffel, een lange. Is dat iritante gevoel nou jaloezie? "Sky je staart", zegt Mia naast me. " Wat nee", snel kijk ik naar Mia. "Ga shawn redden uit die knuffel en vraag of hij jullie kan helpen met twee stemmig", zeg ik lachend tegen Mia. "Ja baas", zegt ze lachend terwijl ze opstaat en shawn bevrijd door op zijn schouder te tikken. Best een komisch gezicht dit. Shawn helpt de meiden. Ik let verder niet op. Ik ben bezig met die melody van gister.

"Zullen we hem door spelen?", vraagt Mia wanneer ze naast me komt staan. "Ik speel mee voor Sky", zegt shawn. "Wat ik kan het wel" "weet ik maar ik wil gewoon mee spelen", zegt shawn. Hij is echt een kind. Maar wel een schattig kind, bweh wat is dit? Gedachten ga weg, niemand zei dat ik dit mocht denken. Rustig Sky, het is nog steeds gewoon de fangirl.

Sorry sorry sorry voor het lange wachten op dit hoofdstuk, het was vakantie en ik had het een beetje druk met slapen en shawn stalken (oeps) en andere afspraken. Maar ik heb weer wat meer inspiratie voor dit boek. Oh en als je nog jongens namen weet noem ff wat namen in de reacties haha.
Byeee

Xx lynny


Forget the past ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now