THANK YOU SO MUCH

545 10 3
                                    

OMG OKEY OKEY HOOR JE ME SCHREEUWEN?????
WE HEBBEN 1K WOOOOOP!!!🎉🎉🎉
Dank jullie wel❤❤

Okey ik weet eigenlijk niet echt wat ik moet zeggen maar ik ben gw blij 😂😂

Ik ben dit boek begonnen in juli 2018 ergens nooit met de gedachte dat mensen het echt zouden lezen. Dus mijn schrijfstijl in t begin vind ik echt een beetje cringe, en ik vond t eerlijk gezegt niet meer zo leuk om aan te schrijven. Maar ik ben weer terug en heb oprecht weer heel veel plezier met het schrijven. Ik probeer ook steeds meer woorden te hebben in mijn hoofdstukken, daardoor duurt het wel langer voor ik een nieuw hoofdstuk klaar heb, maar ja je hebt meer om te lezen lol.

Maar ik zal mij als schrijfster even voorstellen, want het enige wat je jullie nu telkens lezen is de Xx lynny.

Nou hoi ik ben lynny, en nee dat is niet mijn echte naam, mijn naam is lynn. Maar ik vind lynny leuker ofzo lol ik ben raar. Ik ben naar shawns concert geweest op 08-03-19 beste dag van mijn leven❤ ik heb shawn nog nooit ontmoet en dat  gaat denk ik ook nooit gebeuren😔💔.

Verder heb ik veel school dingetjes in dit boek genakt van mn eigen leven lol. Behalve dan dat shawn ook op school is, maar ey ik heb wel fucking knappe stager tijdens gym haha. Ik ben trouwens 14, dus ja het is lastig om vanaf een 17 jarige meid te schrijven maar joh boeien. Ik speel gitaar en mijn beste vriend is gay lol. Oh ik zit in Havo 3 (mocht je t willen weten) nu ben ik klaar Okey byee

NOGMAALS BEDANKT VOOR DE 1K❤😭

Bye xx Lynny

Forget the past ft. Shawn MendesDove le storie prendono vita. Scoprilo ora