⚜30⚜

22.8K 1.7K 729
                                    

"Yoongi, konuşmuyorsun..." Jimin suçlulukla oturduğu yerden ayağını yere daire şeklinde sürttü. Yastığı kucağına alıp kollarını koymak için destek olarak kullanıyordu.

"Sen kimsin? Hiç düşündün mü?" Yoongi'nin sorusu karşısında afalladı Jimin. Bir anlam bulamamıştı soruya.

"Sana neden gelme dedim biliyor musun?"

Jimin iç çekip ona bakınca Yoongi sözüne devam etti,

"Çünkü seni düşünürsem kimseyi koruyamam. Seni korumak adına herkesin, Delta ve Vita dahil herkesin ölmesine göz yumarım Jimin. Beceriksiz olduğun için demiyorum sana evde kal diye, kendi güçsüz yanımı bildiğim için kal diyorum"

"Yoon..." Jimin koltukta emekleyip onun kucağına tırmandı ve kollarını boynuna doladı. "Sana bir şey olacak diye içim içimi kemiriyordu"

"Konuşmanın ana fikrini anladığını düşünmüyorum" Yoongi konuşmayı sürdürürken Jimin boynunu öpücüklerle donatmıştı, bu konuşmanın sonu geldi demek oluyordu.

Başka zaman diye düşündü Yoongi. Başka zaman yapacağım konuşmayı.

❁❁❁❁❁

Taehyung odada turlarken soğuk terler atmaya başlamıştı. Kalbi o kadar hızlı çarpıyordu ki nefesi kesilecek gibi oluyordu. Feromonlarını kontrol edebildiğini de sanmıyordu ayrıca.

Eve girdiklerinde beraber yukarı çıkmışlardı ve Jungkook Taehyung'un karşısına dikilip gömleğini çözmeye başlamıştı.

"Odada beni bekle" demişti o sırada. "Birazdan geleceğim"

Ardından duşa gitmişti ve hala da oradaydı. Taehyung duşa girdiği için mi yoksa duştan çıkacağı için mi daha heyecanlı olduğunu bilmiyordu çünkü şu an düşünebildiği tek şey ciğerlerine dolan Delta feromonlarıydı.

Odada bir oraya bir buraya adımlamayı sürdürdü. Binlerce tuhaf şey dönüyordu kafasında.

Tekrardan kapıya turlarken başını sert yüzeye çarpıp durdu ve o yokmuş gibi arkasına dönüp diğer tarafa turladı.

Jungkook gülüp onu belinden yakalayınca huysuz bir mırıldanma dökülmüştü dudaklarından Taehyung'un. Vücudu Jungkook'un yarı çıplak teniyle buluşunca mümkünmüş gibi daha hızlı çarpmaya başlamıştı kalbi.

"Çok yaramazsın, tepinmesene kollarımda" Jungkook gülerek söylemişti. Evli çiftler gibiydiler şimdi, eskiden olduğu gibi tuhaf bir hava yoktu üstlerinde, sanki hep böyle neşe dolu yaşamış gibiydiler. "Kıyafetin mi kirlenmiş senin? Dur çıkarayım senin için" Jungkook'un alaylı laflarıyla Taehyung gülmüş başını yere eğerek gülmeyi kesmeye çalışmıştı.

Çenesi düşecek gibi gülüyordu.

Jungkook onun üstündekileri çıkarırken Taehyung, Jungkook'un havlusuna basarak düşürmüştü, böylece daha da çok gülmüşlerdi.

Jungkook Taehyung'un tamamen çıplak bedenine arkadan sarılıp köprücük kemiğine fazlasıyla asil bir öpücük bırakmıştı. Parmaklarını onun belinde daireler çizerek dolaştırması Taehyung'u gıdıklamıştı.

Jungkook onu kendine çevirip yatağa oturtunca Taehyung nihayet onu inceleyecek vakti bulmuştu. Gözleri bütün vücudunu inceleyip sonra onun bilmiş bakışlarıyla buluşunca hemen uzaklaştırmıştı gözlerini. Yine gülüşmeler...

Jungkook onu yatırdıktan sonra üstüne tırmanıp onun hareket alanını kısıtlayarak sürtündü. Şimdi eğlenceli atmosferin yerini şehvet almış ve ikisini de zevkle kucaklamıştı.

"Çok güzel kokuyor" Jungkook onu yatağın üst tarafına yatırdıktan sonra mutlu bir süre izleyip alt dudağını ısırdı ve tekrardan üstüne eğildi. (Ramazandan sonra editlenebilir siz biliyorsunuz kalanını)

1 Yıl Sonra

Taehyung saçlarını kurularken iç çekti. "Boyamadığım için pişmanım, seni dinlemeyeceğim bir daha" parmaklarını kahverengi tutamlardan geçirirken kaşları çatılmıştı. "Fotoğraflarda kötü çıkacak"

"Geç kalacağız" Jungkook kravatını bağlarken Taehyung'u kalçasıyla ittirdi.

Taehyung onu kravatından yakalayıp kendine çekmiş ve dudağına bir öpücük bıraktıktan sonra kravatını bağlamıştı.

"Arabaya geçiyorum" Jungkook ceketini apar topar alırken Taehyung göz kalemine uzanıyordu.

"Geç kaldık Tae" söylendi Jungkook.

"Uyuyakalan sendin" onun aksine sakince konuşuyordu Taehyung.

Jungkook iç çekip hızlıca ona yürüdü ve dudaklarını sertçe öpüp onu duvara dayadı. Taehyung kalem olmayan elini ona sarıp aynı şekilde karşılık vermişti.

"Ver bana" Jungkook kalemi alıp açtı ve onun saçlarını geriye alıp ustaca kalemi gözüne çekti. "Şimdi gidebilir miyiz? Hm?"

Taehyung gülümseyip dudağını işaret etti. "Biraz daha öpersen evet?"

Jungkook gülüp onun saçlarını düzeltti ve küçük bir öpücük daha bırakıp yineledi. "Geç kalıyoruz, herkes bizi bekliyordur"

Jungkook önden giderken Taehyung yanına koşup elini tuttu. "Akşam için plan yaptın mı?"

Jungkook arabanın kapısını açıp onu bindirdikten sonra kendi yerine oturdu ve arabayı çalıştırdı. "Elbette, hiç seni unuttuğum oldu mu?"

"Nereye rezervasyon yaptırdın?" Rutine yerleşmişti artık tatilleri.

"Christie. Bu sefer hiçbir şeyden şikayet edemeyeceksin" Jungkook güldü. "Mezuniyete gitmesek olmaz mı?"

"Jimin'i ve ufaklığı görmek istiyorum"

"Ufaklık yapabilirdik mezuniyette geçireceğimiz vakit yerine hm?" Jungkook çapkınca güldü, Taehyung da gülüp onun yanağını sıkmıştı.

"Sağdan döneceksin" Diğer eliyle direksiyonu sağa çevirdi Taehyung. Ardından son kez aynaya baktı. "Yarım saat kalıp çıkarız olur mu?"

Jungkook başıyla onaylayıp arabadan indi ve onu indirmek için arabanın diğer tarafına geçti. Taehyung onun kapıyı açmasına fırsat tanımadan inmişti.

"Hiç uslu uslu beklemiyorsun, oysa sana prensler gibi davranacaktım"

"Geceyi bekle Jeon, nazik davranmanı istemiyorum senden" göz kırpmasıyla Jungkook titremişti. "Jimin!"

Taehyung arkadaşına koşarken Jungkook arabayı kitleyip ağır adımlarla gruba yürüdü. Bu günün ilgi odağı Hyun-Su'ydu ve Jimin bu konuda fazlasıyla huysuz davranıyordu.

Neyse ki Yoongi'nin ilgi odağı hala Jimin'di.

Taehyung bebeği kucaklayıp havaya kaldırdığında Yoongi'nin kucağında ağlamaktan olan bebek, kahkahalara boğulmuştu. Böyle büyülü biriydi işte, kime giderse gitsin büyülüyordu insanları.

Şimdi Jungkook da huysuzlaşmıştı.

Bebeğe dil çıkarıp gözlerini devirdi. "Benim eşim o"

"Sen yaşlanıyorsun" Taehyung tepki olarak mırıldandı. "Büyüdükçe güzelleştin mi sen Hyun? Jungkook'tan da yakışıklı olacaksın sanki"

Hyun elini ağzına sokup kemirirken tuhaf sesler çıkarmıştı, bunu cevap olarak kabul etti Taehyung.

Bu aslında final bölümü.
Buna ek bir tane özel bölüm yazacağım, malum düğünler...
Onun dışında yeni hikayemin başını paylaştım, onunla devam edeceğim. Omegaverse ve kurtlu kendisi. Onu da okumanızı isterim çünkü hikayeye yeni bölüm yazdıkça mutlu oldum, gerçekten bir aile varmış gibiydi bu hikaye, yani severseniz gelin ben sizi özlerim.
Son olarak YunSaeJin1993 RP grubu açmayı düşünüyor, isteyen varsa ulaşabilir.
Hepinizi seviyorum, özletmeyin kendinizi.

Brave Words, Braver Deeds ║Vkook&Yoonmin&NamjinWhere stories live. Discover now