1.BÖLÜM|KANAT

370 6 6
                                    

Keyifli okumalar <3 


......................................................

Mini mini bir kuş donmuştu... Pencereme konmuştu... Konmuştu...

Parmaklıkların örttüğü minik pencerenin, pervazına konmuştu... Kanatları vardı, sıkışıp kalmamıştı, benim gibi. Benim de eskiden kanatlarım vardı. Kopardılar.

Kuş uçtu. Ben kaldım. Arkasından sadece bakakaldım.

Gözlerim uzun zaman sonra ilk defa doldu. Kaç gündür? Kaç aydır? Kaç yıldır buradayım? Yıllardır burada mıyım? Tanrım evet, yıllardır buradayım. Saymamışım gibi, her gün düşünecek başka bir şeyim olmadığından bunları düşünmemiş gibi, duvarlara kazımamışım gibi kendime neden bunu soruyorum? 

2 yıl 3 ay 7 gündür buradayım. Hapsolduğum bu evden bir kere bile çıkmadım. Beni buraya kim kapattı? Neden kapattı? Bilmiyorum. Hiçbir şey bilmiyorum. 

İliklerimi donduran, o kapı gıcırtısı dört duvar odanın her bir duvarından sekerek kulağıma ulaştı. Her zaman bıraktığı etkiyi bırakarak tüylerimi şaha kaldırdı.

Köpek girişi dediğim boşluktan tabldot ittirildi ve adım sesleri uzaklaştı. Yavaşça tabldota uzandım. çatalı elime aldığımda tabldotun altında hissettiğim dokuyla kaşlarım çatıldı.  Tabldotu yüzeyini  incelediğimde görünürde bir gariplik yoktu. Havaya kaldırıp altına baktığımda heyecandan doruklara ulaşmamı sağlayan o minik beyaz kağıdı çıkıntının yanına sıkıştırılmış  gördüm. Bu bir nottu...

.......................................................................

Başlangıç tarihinizi bu satıra bırakabilirsiniz :***

Yıldızı doldurarak bana destek olduğunuz için teşekkür ederim <3 


PUSATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin