♤Five♤

204 18 0
                                    

Sıska çocuk bir şey saklıyordu ,
Tek bilen ise sevdiği tombul olandı.
Tombul çocuk gitti .
Sır ise onunla kayboldu .

***

'Medeniyet tarihinin bilimden önceki dönemlerinden itibaren, insanların oldukça fazla ilgisini çeken bir konu olan telekinezi; nesneleri düşünce gücü sayesinde ve nesnelerle herhangi fiziksel bir temas kurmadan hareket ettirebilme yeteneğine verilen isimdir.Bakıldığında insanlarda merak uyandırabilen bir konu olan telekinezi, üzerinde bugüne kadar birçok araştırma ve alıştırma yapılmasına neden olmuştur. Yapılan bu araştırmalar, fiziksel temas olmadan sadece düşünce gücüyle hareket ettirebilmenin bilimsel açıklamalarla mümkün olmadığını ortaya çıkarmıştır. Var olduğu yüzlerce bilimsel deney sonucunda kanıtlamayan düşünce gücüyle nesneleri hareket ettirebilme yeteneği, buna rağmen araştırılan bir k...'

Taehyung tedirginlikle yaptığı araştırmayı yanındaki koltuğa neşeyle oturan Jimin' in gelmesiyle kapattı.

-Oi Tae ne yapıyordun?

Yüzünde aptallıkla karışık çapkın bir bakış vardı. Çok komik görünüyordu bu hâliyle.

-Hayır Jimin porno değildi nshdhdhdh.

Jimin çoktan önündeki biyoloji kitaplarına dalmıştı. Haftaya biyolojiden kendilerini denemek için küçük bir test olacaklardı ve Jimin bunu çok ciddiye alıyordu. Hatta sınıfta sadece o çalışıyordu denebilir.Belki de Yoongi'nin dikkatini çekmek için kullanıyordu bu sınavı. Sanki dersleri hiç takmayan birinin ilgisini ders notuyla çekebilirmiş gibi.

Tae tekrar kapattığı sekmeye bastığında saçmaladığını düşündü. Ne yani duyduğu şey gerçekten telekinezi miydi?Onca hayır,değildi. 16 yaşındaydı ve daha geçen sene öğrenmişti diş perisinin aslında babası olduğunu.

Fazla bilim kurgu filmi izliyordu sadece.

Bazen cidden saçmaladığı zamanlar oluyordu Taehyung'un.Yoongi'yi hiçbir zaman anlamaya çalışmaması, Kook'un üzerine gereksiz gere çok gitmesi ve bildiği şeyleri Jimin'e anlatmak istememesi gibi.
Sanki onu reddedeceklermiş gibi hissediyordu.

Telekinezi sekmesini kapatıp Jimin 'in kitaplarından birini eline aldı. O sırada Jimin önündeki deftere bakarak;

-Yoongi 'nin takma ismi "Suga" mı?

Tae yutkundu. Soru beklemediği yerden gelmişti.

-Hayırdır?

Jimin gözlerini Taehyung a çevirip;

-Basketbol maçındayken Kook, Yoongi 'ye öyle seslenmişti.

Taehyung ensesini kaşıdı ve ayakkabılarının ucuna baktı. İlk defa bu kadar değişik gelmişti ona ya da sadece Jimin'in sorusuna cevap vermek istemiyordu.

-Hayır. Yoongi'nin öyle bir takma ismi yok. Hatta ona Agust D dışında başka bir takma isimle seslensen seni alır ters yatırır...takma adlardan hiç hoşlanmaz. Özellikle de sayılı olanlardan.

Taehyung gülmeye başladığında Jimin de ona katıldı.Daha sonra kütüphanede olduklarını hatırlayıp sessizce önlerine döndüler.

The Guardian Angel • YoonminWhere stories live. Discover now