○Twenty Eight○

98 11 6
                                    

Hoseok oturduğu yerden doğruldu ve kravatını yapmaya çalışan Suga'nın beceriksiz ellerine uzandı. Yaklaşık beş saniye kadar kısa bir sürede kravata şekil verirken Suga kıskanmıştı.

-Düğünleri sevmiyorum.

Hoseok kendi kravatıyla uğraşmaya başladı. En son yakasına güneş bronşunu geçirirken takım elbisenin içinde gayet göz alıcı görünüyordu.

-Neden ?

-Çünkü artık evlenen insanları gördüğümde heyecanlanamıyorum.

Hoseok ceketinin düğmelerini ilikledi. Yanında ona bakarak konuşan Suga'ya döndüğünde yaklaştı.

Onun soğuk nefesini boynunda hissedebiliyordu.

Eliyle kavradı çenesini ve göz göze gelebilecekleri bir şekilde yukarı kaldırdı.

Suga'yı öperken tekrar etti içinden yıllarca tekrar ettiği sözleri: Ben buradayım. Başka kime ihtiyacın var?

*

Hoseok elindeki maket bıçağını Yoongi'nin eski mobilyalarında gezdirerek sinir bozucu bir ses çıkarıyordu. Bu maket bıçağını getirmesinin amacı bu olmasa gerekti.

Jimin bağlandığı yerde kıpırdandı. Şakaydı galiba bu çocuk. Hem de en berbatından.

-Hyung sakin ol. Konuşabiliriz sanıyorum.

Hoseok bıçağın sivri kısmını içeri doğru çekti ve tükenmez kalemlerden birini kaptı.

-Aslında küçüğüm yapacağım şey seninle sevişmekti. Evet bekaretini alıp seni Yoongi'ye karşı savunmasız bırakmak tek gayem olmuştu.

Jimin ürperdi. Hoseok hyung ona tecavüz mu edecekti şimdi? Dişleri birbirine doğru çarpıyor ellerini sağlam kemer kayışlarından kurtarmaya çalışıyordu. Nafile haraketleri Hoseok'un umrunda değildi.

-... ama hızlanmam gerekti. Bu uzun bir müddette uygulanması muhtemel gereksiz bir plandı. Daha sonra düşündüm ki seni ortadan kaldırmalı.

Jimin sandalyesinde geriye doğru devrildi. Şu an bu durumdan kaçması imkansızdı ama hareket etmek zorunda hissediyordu kendisini. Hoseok bu düşüşe aldırmadan devam etti.

-...yo yo bu benim sevgime çok basit kalırdı. Asla kıskançlıktan öldürmem. Ben de yeni bir plan uygulamaya karar verdim. Merak etme bunun içinde seks veya kan yok.

Jimin hıçkırmaya başladı. Korkunca bu sık sık olurdu. Gözleri kızarmaya başlamıştı bile.

Kuruyan boğazı için su diledi.

-...e ben de düşündüm ki kendi büyük korkum beni daha güçlü kılar. Peki Hoseok Hyung en çok neyden korkar Chimchim? Sen bilmezsin ama ben söyleyeyim.

Jimin başını Hoseok'u görebilecek bir biçimde uzattı. O kadar sakin konuşuyordu ki hayran kalmıştı bu hâline. Sanki insanlara bunu yapmaya alışmış gibi bir hali vardı. Belki de alışmıştı gerçekten.

-Sana geçmişini anlatıp daha çok acı çekmeni sağlamak gayem olmalı diye düşündüm. Bu yüzden de görsel bir sunuma geçeceğim.

Jimin'in korkusu istemsizce kendini meraka bıraktı.

Hoseok gelip Jimin'in cebinden iki taşı da çıkardığında şaşkınlığı arttı.

-... bunlarla başlamalıyız önce. Bak buradaki C&S yazısına. Bu çirkin yazı başka kime ait olabilir değil mi? Ah Tanrım gerçekten 6 yaşında da bu kadar kötü müydü yazısı?

The Guardian Angel • YoonminWhere stories live. Discover now