♤Twenty Nine♤

93 10 1
                                    

9 Mart 2007

Bugünu özel kılan şeylerden biri doğum günüm olması değil. Çünkü doğum günlerini sevmem. Bugünü önemli kılan asıl olay Chimchim ile tanışmış olmam. Bilemiyorum o farklı biri.

Galiba kuantum fiziği ile alakalı pek bir şey bilmiyor. Bu gerçekten çok komikti. Ağacın altında otururken bana adımı sordu. Tanrım biri benimle konuştuğu için çok heyecanlanmıştım. Adımın Suga olduğunu söyledim ve yadırgamadı. Kendi adının Chimchim olduğunu belirtti. Galiba onu sevimli buluyorum.

13 Nisan 2007

Bugün ilk defa ramen yedim. Chimchim almıştı bana. Bu beni biraz şaşırttı çünkü karşılığında hiçbir şey istememişti. Nerede ne verirsen onu alırsın sözü?

Jimin çocuk cümleleriyle yazılmış basit sayfaları çevirdi. Günlükten çok daha farklıydı bu defter. Yoongi daha çok bir şeyleri hatırlamak için gün tarihlerini not alıyor gibi kullanıyordu.

İlk tanışma,ilk buluşma, hediyeler...

Peki ya sözler neredeydi? Önemli olan Suga'ya verdiği ve unuttuğu sözlerdi.

19 Nisan 2007

Bayan Park ile tanıştım bugün. Acaba bir gün oğluyla evlenmeme izin verir mi? Umarım verir yoksa Chimchim'i kaçırmak zorunda kalabilirim. Yine de Bayan Park'ı üzmek istemem.

25 mayıs 2007

Bugün evden çıkarken daha önce hiç olmadığım kadar heyecanlıydım çünkü Chimchim'e gelecekte de bağlı kalmamız en değerli taşımı verdim. Değerli olmasının sebebi özel bir olaydan kaynaklı değil sadece hoş göründüğünü düşünüyorum. Tabi Chimchim'i gördükten sonra anladım ki bu taşı asıl önemli kılan ona benziyor olması.

Çok şaşırtıcı çünkü o da aynı gün bağlanmamız için taş vermeyi düşünmüş. Benimkinden farklı kılan ise onun verdiğinde baş harflerimizin olmasıydı.

Acaba Chimchim benim yeni tanrım olabilir mi ?

17 Temmuz 2007

Bugün Chimchim'e tek sırrımı açıkladım. Daha doğrusu gösterdim. Bana yıkım diyorlar dedim hatta. Bu isim onu korkutmuştu. Neden ismin yapım değil de yıkım, diye sordu. Galiba buna verecek cevabım yoktu.

Jimin'in hafızası yerine yavaşça otururken Yoongi'ye teşekkür etti. Kendisini parçalara ayıran da oydu tekrar birleştiren de. Okulun ilk gününden beri bunu düşünmüştü.

13 Ekim 2007

Bugün dünyanın Chimchim'le kutsandığı gün olarak biliniyor. Onu çok seviyorum. Daha nasıl yazabilirim buraya bilmiyorum. Bu aptal defter duygularım için çok küçük. Sayfaları ucuz ve çirkin. Ne hakla yazarım Chimchim'e olan hislerimi.

14 Ekim 2007

Annem gitti.

Jimin yazının geri kalanı var mı diye kontrol etti arka sayfayı. Hayır yoktu. 14 Ekim'e ait tek yazı bir cümleden oluşup bitiyordu.

Neden herkesin hyung hakkında bu kadar hastalıklı bir kişilikten söz ettiklerini merak etti. Burada yazan Suga sadece küçük bir çocuktu ve aşık olmuştu.

Defteri daha düzgün bir yerde okuyabilmek için çantasına yerleştirdi.

Yol boyunca tek düşünebildiği bundan sonra hayatının ne yönde ilerleyebileceğiydi. Acaba her şeyi Yoongi'nin planlarının aksine çok mu erken öğrenmişti. Tahminen hyung daha Jimin'in zihnine baskı uygulayacak, çökertecekti.

The Guardian Angel • YoonminWhere stories live. Discover now