♧Thirty One♧

105 11 1
                                    

24 Nisan 2008

Bugün Chimchim tırnaklarına oje sürmüştü. Elleri o kadar şirin gözüküyordu ki herkesin öyle düşüneceğini sanmıştım. İnsanlar kör mü acaba?

Fikrini sorabileceğim birinin olmaması kötüymüş.

Chimchim'in kanayan dizlerini sarmak benim için bu hayattaki en kötü şeydi. Ne tırnaklarım söküldüğünde yandı bu kadar kalbim ne de sırtım kırbaçlandığında.

Onun minik dizlerinden akan kan sanki benim kanımdı. Gözyaşları ise kalbime inen düğümlerden biriydi.

Bana erkeklerin oje sürmesinin kötü olduğunu söyledi. Bu lafı ise ona zarar veren çocuklardan duymuş çünkü onlar "gerçek" erkekmiş. Erkek olmak bu demekse eğer ben erkek olmak istemiyorum.

15 Haziran 2008

Hava göz aklarımızı eritecek kadar sıcaktı bugün. Sıcaklardan nefret ediyorum. Beyaz tenimde çirkin izler bırakıyor. Chimchim buna güneş yanığı diyor ama bence kusur. Biz de serinlemek için rüzgarı en iyi hissedebileceğimiz yere çıkmaya karar verdik.

Chimchim bileğini incittiği için onu ben taşıdım tepeye kadar. Benim için hiç problem değildi. Büyüyünce de ben taşımak istiyorum onu.

Sonunda en yukarı çıktığımızda ona aklımdan geçen ve uzun süredir beni rahatsız eden soruyu sordum: Annemin iki erkeğin ilişkisine hastalık yönüyle baktığını ve evrimin yüz karası olmakla alakalı saçmalığı. Muhtemelen bu aman aman taktığımdan değildi. Sadece Chimchim takıyorsa eğer onu rahatsız etmek istemediğimdendi. Bana birbirimizin çocuğu oluruz dedi. Ben çok şanslıyım.

14 Temmuz 2008

Bugün güne Profesör Nash'in diferansiyel denklemler üzerindeki çalışmalarını okuyarak başladım. Olmayan yörüngeleri tam olarak saptayabilmesi gerçekten mükemmel bir şey.

Galiba büyüyünce bende matematik alanında çalışmak istiyorum. Kim bilir belki ilk defa yıkımı güzel bir şey için kullanırım.

Ardından Rusça dili ve edebiyatı için yurt görevlisinin kardeşi olan Bayan Choi'nin yanına uğradım. Çok komik bir şey söyleyeceğim size, yani bana göre komik.  Bana ilk öğrettiği kelime: Kahrolası.

25 Ağustos 2008

Bugün Chimchim bana: Seni koruyacak olan şövalye benim, dedi. Galiba benim onu korumam ikimiz için de daha güvenli olur. Sonuçtan diğeri için başkasına zarar verme potansiyeline sahip tek ben varım.

21 Eylül 2008

Bugün hastaneye yatırıldım. Nedenini tam olarak bilmiyorum. Hayatta her şeyin normal gittiğini düşünüyorsam nasıl bilebilirim ki zaten?

Doktorlardan biri aşırı dozda ilaç aldığımı söyledi. Bu çok zararlıymış. Yalan söylüyor aşırı dozda kullanacak ilacım bile yok benim. Herkes yalancı. Tüm o lanet hemşireler ve yurt müdürü. Yatağımın altında hap bulduklarından bahsettiler. Onları oraya ben koymadım. Ben değildim. Muhtemelen Yoongi yapmıştır. Ama ben değildim.

12 Ekim 2008

Chimchim'e ne alacağımı bilmiyorum. Yarın doğum günü ve hala hiçbir fikrim yok. Yoongi ona sarı taç yapraklarına sahip güzel bir çiçek götürebileceğimi söyledi. Hayır hayır o çiçek cenazeler için. Çiçek ölüm demek. Doğum günleri ölümden uzak olmalı.

Belki de ona oje götürmeliyim. Bayan Park nasıl tepki verirdi acaba? Daha önce hiç biri için bu kadar düşünmemiştim. Ona sevimli bir kuş götürsem harika olur. Böylece sevdiği tüm kelimeleri her gün duyabilir Chimchim.

The Guardian Angel • YoonminWhere stories live. Discover now