Capitolul 7

13.1K 558 112
                                    

Sam isi ia ochelarii de pe nas si isi sterge lentilele de materialul tricoului sau, trăgând cu nerușinare de timp.

"Incepi odata?" Continui, iar el doar isi sterge ochelarii, asteptand sa se schimbe culoarea semaforului. "Daca nu ai de gand sa spui nimic, ma dau jos." Il amenint iar el isi așează ochelarii pe nas fara sa spună nimic. Oftez nervoasa si deschid portiera masinii ca sa ma dau jos.

"Usurel, nebuno!" Striga in cele din urma si imi prinde bratul, tragandu-ma inapoi in masina. "Ai rabdare, ma gandeam cum sa formulez ce vreau sa spun ca sa nu para ciudat." Explica, iar eu inchid portiera la loc.

"Ai formulat?" Intreb si imi pun mainile in san. El isi da ochii peste cap, dar aproba si porneste masina.

"Voiam doar sa imi cer scuze pentru..chestia de vineri." Deschid gura sa spun ceva dar ma opreste. "Lasa-ma sa termin." Verifica strada inainte sa treaca. "Problema la mine e ca nu sunt obisnuit sa fiu respins de fete din punct de vedere sexual. Si prin 'nu sunt obisnuit', vreau sa spun ca nici o fata nu m-a refuzat pana acum. Credeam ca vorbesti jucaus cand mi-ai spus sa te las in pace, nu am realizat." Isi ridica umerii in timp ce explica. Uau, nu ma asteptam sa isi ceara iertare, sau macar sa isi explice faptele nesabuite.

"Deci nu voiai sa..stii tu, sa ma.."

"Dumnezeule, nu! Absolut deloc! Poate cateodata gandesc mai mult cu capul de jos, decat cel de sus, dar nu as forta o fata sa faca ceva cu mine daca nu vrea." Vorbeste pe un ton ridicat, suprins ca m-am gandit daca voia sa ma forteze. "Mi-am gasit oricum altă fată, nu duc lipsa, dar totusi, nu ma gandeam ca o sa ma refuzi."

"Ei bine, presupun ca e in regula..dar alta data, intreaba inainte sa faci ceva. Cred ca e mai potrivit asa." Spun, iar el chicoteste aproband din cap. Chiar m-au speriat intențiile lui, habar nu aveam ce îi putea capul în acele momente.

"Desigur." Raspunde usor amuzat. "Pot sa te intreb ceva?" Continua.

"Da." Raspund fara sa ezit, si ma uit pe geam cum picurii de apa se preling.

"E ceva intre tine si Lucas?" Imi intorc capul spre el. Ăsta e ultimul lucru la care ma asteptam sa ma intrebe. Ma fastacesc in scaun inconfortabil din cauza intrebarii lui.

"Nu, nu e absolut nimic intre noi! Nici macar amici nu suntem. Doar ne-am cunoscut..din greseala. Si am ramas cunostinte..gresite." Explic, partial neavand sens. Nu stiu de ce nu vreau sa stie nimeni ca ne cunoastem. Adica ca suntem un fel de amici, pentru ca stiu ce crede toata lumea atunci cand Lucas isi face o prietena noua. Toata lumea o sa creada ca am trecut prin patul lui, ceea ce e absolut neadevarat. Eu de abia vorbesc cu Lucas fara sa ne certam, da pai sa facem ceva mai mult decat asta.

"Eu doar credeam ca e ceva intre voi, adica ti-a luat apararea in fata mea, ceea ce nu ii sta in fire. Chiar daca te-ar fii vrut si el, nu mi-ar fii comentat nimic, m-ar fii lasat sa imi termin treaba dupa care o continua el. Impartim unele lucruri din punct de vedere..."

"Bine, bine! Gata! Nu imi pasa de viata voastra sexuala." Il opresc, simtind greata cum imi strabate corpul. Si putin care pare a fii un fel de gelozie, dar mi se pare doar, nu am pe ce si de ce sa fiu geloasa. El rade de reactia mea si trage pe dreapta. Nici nu am realizat ca sunt pe strada casei mele.

"Ai putea sa intri si tu in grupul nostru, ca si Melissa si Saffron." Mentine conversatia, dar isi ia mainile de pe volan.

"Nu, multumesc. Nu am nevoie." Ii spun, enervandu-ma ca toti incearca sa ma bage in grupul lor. Mai bine mor decat sa fac parte din prostia aia.

"Haide, nu e chiar atat de rau. Nu stiu de ce exagerezi atat."

"Totul e rau in legatura cu grupul vostru. Testele alea prostesti ca sa va bateti joc de persoane, sa le faceti sa creada ca fac parte din grup si apoi sa ii faceti ceva complet crud si sa o lasati balta. Atitudinile voastre superioare, glumele de prost gust. Totul, Sam!" Trag o gura de aer de parca nu am mai avut parte de una de ceva timp. Deschid usa, si pun un picior pe trotuarul ud, picurii incepand sa imi descopere corpul.

Make me | 1Where stories live. Discover now