Întrebări și Răspunsuri

7.1K 314 92
                                    



1. Cartea o să aibă final fericit?
Da, bineînțeles că da. 

2. Care e faza cu camera în care au intrat Mia și Allison la petrecerea lui Lucas?
Aceea era camera lui Abigail. Lucas niciodată nu a suportat ca oricine altcineva, în afară de el, să intre acolo și să îi atingă lucrurile surorii lui.

3. Tina suferă din dragoste sau ce se întâmplă cu ea?
Da, suferă foarte mult din cauza asta în momentul de față. De aceea și comportamentul ei de 'sassy bitch' s-a dizolvat, iar în schimb dezvoltă o așa presupusă stare de depresie. O să înțelegeți pe viitor ce se întâmplă cu exactitate cu ea.

4. Allison îl iubește sau nu pe Nathan până la urmă?
Din păcate, nu, nu îl iubește.

5. De unde ți-a venit ideea ca dintre toți băieții, Lucas să fie chiar superbul Manu Rios?
Ei bine, eu mereu îi admiram foarte mult frumusețea lui Manu Rios. Am aproape o obsesie pentru el și felul în care arată, așa că nu mi-a fost atât de greu să iau decizia de a-l alege pe el. Mi s-a părut absolut ideal. Brunet, ochi verzi, corp bine proporționat..e perfect ca să îl joace pe Lucas.

6. De ce l-ai ales pe Manu Rios să îl joace pe Lucas, și pe Holland Roden în rolul Miei?
La prima întrebare deja am răspuns anterior, deci îmi mai rămâne draga mea Mia.
Ei bine, din nou, Holland m-a atras prin inocența pe care o emană. Arată pur și simplu prea..a Mia. Exact cum mi-am închipuit-o eu că ar arăta, așa că am ales-o imediat. Plus, părul ei roșcat-portocaliu a fost o altă atracție pentru mine, la fel și verdele ochilor săi care se potrivesc perfect cu ai lui Manu Rios.

7. Între George și Sarah se întâmplă ceva mai mult decât o aventură?
Nu vreau să dau prea multe detalii aici, dar ce pot spune este că George și Sarah au o scurtă istorie pe care o să o dezvălui în curând, prin următoarele capitole.

8. Justin și Sam sunt personaje negative?
Nu, chiar deloc. Sunt chiar foarte pozitive, chiar dacă nimeni nu credea asta la începutul cărții.

9. Lui Dylan chiar îi place de Mia?
Da, chiar o place. Dar are ghinionul imens de a nu putea face prea multe în privința asta, pentru că Mia are deja inima furată, iar hoțul nu are de gând să i-o înapoieze vreodată.

10. Lucas deține numai Applebee's?
Lucas deține afacerea numită Applebee's, dar are mai multe localuri în numele acesta, și nu numai în Seattle. De asta venitul lui este atât de înstărit.

11. Cum se face că pe Lucas îl cheamă Denzel, iar pe Nathan, Hamirton?
Aveam de gând să explic asta pe viitor, dar o să o fac acum.
Nathan este mai mic decât Lucas cu un an, însemnând că acesta are 18, iar Lucas 19.
Când John și Sarah s-au căsătorit, Nathan avea 17 ani, iar Lucas 18. Lucas, având dreptul de a decide pentru el, nu a vrut cu niciun chip să își schimbe numele de familie în Hamirton, așa că el și-i l-a păstrat pe cel de Denzel. Nathan nu avea de ales, decât să îl schimbe în Hamirton, fiind obligat oricum de Sarah.

12. Cum ți-a venit ideea pentru această carte? E genială.
Mulțumesc mult❤️
Ei bine, pot spune că ideea cărții îmi venise peste noapte. Îmi aduc aminte perfect ziua aia în care m-am hotărât să scriu această carte. Muream de cald, căci era vară, și nu mă puteam opri din citit cărți pe wattpad, până când am dat peste o carte a cărui final nu îmi convenise deloc, așa că m-am gândit..De ce să nu încep eu să scriu o carte? Și așa a început povestea lui Lucas și Mia.

13. După ce termini cartea asta, o să mai scrii altele?
Da, o să mai scriu. Deja am totul plănuit pentru următoarea carte. Sper să fie o surpriză plăcută pentru voi ce am de gând să fac mai departe.

Make me | 1Where stories live. Discover now