Capitolul 11

11.3K 463 91
                                    

Simt cum Lucas se holbeaza la mine, dar aleg sa il ignor, exact asa cum a facut el zile la rand.

"Eu sunt Dean." Baiatul pe care nu il cunosc se prezinta. Imi ridic privirea spre el, si il vad cum se aseaza pe brațul canapelei, langa mine, uitandu-se la mine în jos.

"Mia." Ii zambesc si ne scuturam mainile.

"Esti noua pe aici?" Ma intreaba si se uita in jur. De ce, brusc, e liniste? Ii simt holbatul lui Lucas pana in oase, dar tot nu am de gand sa ma uit la el.

"Cam asa ceva, am mai fost o singura data aici." Dau din umeri iar el zâmbește. Este destul de atractiv din punct de vedere al fizicului. Ochii caprui, aproape nergri, parul castaniu si dat pe spate, aranjat la milimetru, umeri lați, dar buzele ii sunt subtiri, imi amintesc de buzele Tinei, iar nasul e putin arcuit. Dar e bine, nici eu nu sunt perfecta.

"Inteleg." Da din cap. "Hei, Adam, avem o boboacă!" Striga catre celalalt baiat care saruta intens o fată necunoscuta mie. Se opreste din sarut si se uita la Dean. Cum adica boboacă?

"Ne vedem mai tarziu." Adam ii spune fetei ăleia si ii face cu ochiul. Ea chicoteste si iese din camera cu zambetul pana la urechi.

Baiatul, pe care presupun ca il cheama Adam, se indreapta spre noi si se aseaza in fața mea, nepoliticos, pe masă.

"Adam." Imi intinde mana.

"Mia." Ii zambesc.

"Deci, esti boboaca, ă?" Ranjeste superior. El este mult mai enervant decat Dean pana acum.

"Nu, sunt doar Mia." Ii raspund, usor enervata de faptul ca ma fac boboaca fara nici un sens. Amandoi râd amuzați de replica mea, iar mie mi-aș da ochii peste cap dacă nu aș fi vrut să fiu amabilă.

Ma las pe spate si imi pun mainile in san, chestia asta e enervanta.

"Ei haide, nu te supara, e o chestie intre noi, daca vine o fata noua la petrecere sa o numim boboaca pentru catva timp." Dean imi explica iar eu imi dau ochii peste cap, nu m-am putut abține până la urmă.

"E o prostie." Le spun, iar ei chicotesc din nou.

"Poate." Adam isi spijineste coatele de genunchii lui si se face mai aproape de mine. Imi feresc privirea de gestul lui, nu vreau sa facem contact vizual.

"Ce te aduce pe aici?" Melissa se trezeste sa ma intrebe, facandu-ma sa ma uit la ea si sa imi amintesc ca sta in brate la Lucas. Dar totusi, de ce o tine?

"O mașină." Imi dau ochii peste cap auzindu-i tonul superior. A devenit atat de increzuta si insuportabila, exact ca si ei. Nu ma mir, doar e in grupul lor, nu?

Ii aud pe cativa dintre ei chicotind infundat, in afara de Lucas. Ma uit la el, dar de data asta nu se uita el la mine.

"Oh, acum suntem sarcastice?" Ma intreaba iar eu imi strang pumnul enervata. E stresant ca datorita faptului ca sta la el in brate crede ca acum e regina pamantului, si ca se uita in jos la mine. De fapt, oricum se uita in jos, sunt scundă.

"Presupun." Ii raspund pe un ton indiferent.

"Gata? Acum vrei sa faci si tu parte din grup si nu stii cum? Crezi ca daca iti faci aparitia aici, asa, vei atrage atentia cuiva?" Ma ia in batjocura. Cu siguranta asta nu mai este Melissa cu care obisnuiam sa fiu prietena de atata amar de vreme.

"Stai linistita, nu toti suntem atat de disperati ca si tine sa fim in acest grup. Si in nici un caz eu. Am venit aici pentru Allison, nu pentru tine sau nimeni altcineva." Toata lumea tace si ne priveste. De data asta Lucas se uita la mine cu o mica tentă de incruntatura pe frunte, si ma uit si eu la el. Cand eram pe punctul sa declansez in ochii lui acel mod de a ma privi, a rupt contactul vizual.

Make me | 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum