Capitolul 17

11K 457 119
                                    

"Sa ne distram?"Il privesc de jos, iar el isi lasa mana sa cada pe langa corp.

"Da, nu am venit aici degeaba, vreau sa ma distrez." Nu rupe nici o secunda contactul vizual.

"Felul tau de a te distra nu cred ca se potriveste cu al meu." Spun iar el isi da ochii peste cap mai vizibil decat ar fi intentionat vreodata.

"Am zis hai."Se apleaca usor cat sa imi curprinda mana si ma ridica in picioare. Aleg sa nu ma impotrivesc pentru ca e mai bine asa decat sa raman singura, noaptea, intr-un loc pe care nu il cunosc, asa ca exact asa cum a spus, el e rezolvarea problemelor mele. Suna atat de gresit si ciudat sa recunosc asta.

Ma trage dupa el prin multime fara sa scoata un cuvant. Ma conduce in partea opusa de ponton, ceea ce ma linisteste ca nu are de gand sa mearga acolo si sa faca o scena ridicola cu grupul sau si a lui Nathan. Recunosc, punkerii nu sunt atat de draguti precum ma asteptam, dar e mai bine decat grupul lui Lucas presupun. Adica nu pareau deloc increzuti, in afara de fata aia, cu parul portocaliu, Ivy, care m-a facut inapoiata, de parca eu as fi cea care arata ca si un papagal cu pierceing-uri. Oamenii care danseaza se imputineaza, iar muzica se aude infundat, asa ca poti purta o conversatie fara sa trebuiasca sa strigi.

Cand eram sigura ca unde ma duce el e o parcare extrem de intunecoasa, realizez ca de fapt, la ce ma uitam eu era marea, plus multe pontoane lungi sau scurte, dar deloc iluminate. Lucas se opreste si analizeaza locul , dupa care se indreapta catre ultimul ponton. Pe cum ne apropiem mai mult, se aud  voci amestecate, si rasete combinate, fapt care imi da de gandit unde m-a adus. De la departare nu am putut descifra cine se afla acolo, vedeam doar multe siluete negre care stau pe jos sau in picioare, discutand galagios. Cand suntem destul de aproape, prima persoana cunoscuta care imi iese in evidenta e Melissa, semn ca m-a adus inapoi la grupul sau. Totusi, unde altundeva m-ar fi putut aduce.

Lucas o ia inaintea mea, inca tinandu-ma de mana, iar eu merg in spatele lui de parca as fi un copil. Cand ajungem la cativa metrii departare de grup, imi lasa mana iar aceasta imi cade pe langa corp. Bineinteles ca nu voia sa il vada ca o tine de mana pe Mia.

"Gata giugiuleala?" Justin face o remarca atunci cand ne oprim in loc, si soarbe dintr-o doza de bere.

"Care giugiuleala?"Lucas ranjeste ciudat si ia doza de bere din mana lui, luand o gura. Se aseaza jos, pe ponton, dupa care bate usor o palma locul de langa el si ma priveste. Imi scutur capul si ma asez intre Saffron si inca o fata pe care nu o cunosc.

"Mia."Ma prezint mai curajoasa decat ma asteptam si imi intind mana, iar ea imi zambeste onest.

"Carley." Imi scutura mana.

"Putin curaj din partea ta sa vi la docuri."Nici macar nu am observat ca Sam este in fata mea, cu picioarele incrucisate, pana acum, cand mi s-a adresat. Ma uit la el si imi vine sa il plesnesc ca sa ii sterg ranjetul ala. Ridic din umeri, crezand ca e mai bine sa nu ii raspund in mod direct.

"Allison te-a fortat?" Justin ma intreaba, luand ultima gura de bere. Niciodata nu am inteles de ce unora li se pare atat de gustoasa berea, mie mi se pare oribila, si miroase oribil.

"Allison nu m-a fortat. M-a intrebat daca vreau sa vin iar eu am acceptat."II raspund mai aspru decat intentionam, dar ii dau un zambet mic ca sa remediez. Ma priveste ciudat dar isi ia privirea de la mine.

"Hei, Matthew!"Lucas striga uitandu-se inainte la un baiat care mai ca se calarea cu o fata, din nou, necunsocuta mie. Baiatul se intoarce vizibil frustrat ca este intrerupt, iar Lucas ii face un fel de semn, aducandu-si niste degetele spre buze, ca si cum ar aduce o tigara imaginara. Baiatul aproba din cap si se ridica de pe fata care pufneste enervata. Se scotoceste prin buzunare si scoate o tigara, dupa care i-o da lui Lucas. Ma uit la el urat, iar tot ce face e sa imi ranjeasca si sa ma priveasca victorios in timp ce isi aprinde viciul. Sufla fumul afara si isi scutura capul, ridicand umerii in acelasi timp, semn de 'ce?'. Imi dau ochii peste cap si oftez, fara sa ii mai spun ceva.

Make me | 1Where stories live. Discover now