6. Bölüm

764 56 5
                                    

Düşüncelerimden kurtulup, yatağımdan kalktım ve dolabımdan siyah pantolon ve beyaz tişörtümü çıkarıp yatağıma koydum.

Kısa bir duş alsam iyi olucaktı.

~~~~~~~~~

Duştan çıkınca üzerimi giyinip, saçlarımı kuruttum ve telefonumu alıp, aşağı indim.

Duştan çıkınca üzerimi giyinip, saçlarımı kuruttum ve telefonumu alıp, aşağı indim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ben
"Ben çıktım!!"

Duru
"Tamam!!"

Evden çıkıp arabama bindim ve Suga'nın evine doğru sürmeye başladım.

~~~~~~~~~~~~~

Biraz sonra eve yaklaştığımda, karıma aniden birinin çıkmasıyla, hızla frene basıp durmuştum. Karşımda Suga'yı gördüğümde, gözlerim sonuna kadar açılmıştı.

Bana kısa bir bakış atmasının ardından yere yığılmasıyla, hemen arabadan indim.

Yanına gidip yerden kaldırdım ve arabaya doğru taşımaya başladım. Hastaneye gitsek iyi olucaktı. Arabanın arka kapısını açıp yavaşça yatırdım. Ardından arabaya binip, hızla hastaneye sürmeye başladım.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Şuan hastanede doktorun çıkmasını bekliyordum. Suga'nın midesi, aşırı içkiden dolayı kötü bir hal almış, bu yüzden midesinin yıkanacağı söylenmişti. Ama 2 saat oldu hala ne gelen var ne giden. Sanırsın beyin yıkama ameliyatı yapıyorlar. Doktorum oğlum ben. Siz kimi kekliyonuz?

Biraz sonra yanıma doktorun gelmesiyle, oturduğum yerden kalktım.

Doktor
"Kendisinin durumu iyi. Şuan normal odaya alındı. İsterseniz ziyaret edebilirsiniz. Kendisi birazdan uyanır. Bu arada hastanın bir süre içki tüketmemesi herkes için daha iyi olur. Tekrar geçmiş olsun."

Ben
"Teşekkürler."

Doktora saygıyla eğilip Suga'nın odasına girdim. Uyuduğu için rahatsız etmeden, gidip kenardaki koltuğa oturdum.

İçkiye neden başladığı az çok belliydi. Kötü bir durumdu. O dünyanın ne kadar kötü bir yer olduğunu öğrenmişti. İşte bu yüzden intihara kalkışıyordu. Biran önce bu iğrenç yerden defolup gitmek istiyordu. Ancak, ne kadar intihar etmek istese de, içinde biryerler de yaşama isteği vardı. Hepimizin vardı. Hayatınızda ne yaşamış olursanız olun, çözüm intihar değildir. Eğer yaşadığınız onca şeyden kurtulmanın bir yolu varsa, isterseniz sonsuza dek intihara kalkışın. Bir çözüm yolu varken, asla bu dünyadan gidemezsiniz.

O da bunun farkındaydı. Bu yüzden kendini salmıştı. Herşeyin o kadar farkındaydı ki, kendini bırakmıştı artık. Sigara ve içkide çözüm bulmaya çalışıyordu. Biraz olsun derdini unutmak için, içki içerek sarhoş oluyordu. Biraz olsun boş kafayla deliler gibi gülmek için, içiyordu. Sadece biraz mutlu olmak için, biraz huzurlu olmak için. Ama ne yazık ki ertesi gün vakit doluyor ve herşey eski halini alıyordu.

Koruyucu Melekler¹ || Min YoongiWhere stories live. Discover now