34. Bölüm

539 51 2
                                    

Elimdeki zarfa baktım. Birde karşımdaki eve. Gecenin bir vakti Suga'nın evinin önündeydim. Bunu sebebi ise ipuçlarını bırakmamızdı.

Şöyleki bütün üyelerin ipuçlarını bir zarfa koymuştuk. Arıdan birde bilinmeyen bir kişi olarak bir not bırakmıştık. Hepimizde notlara aynı şeyi yazmıştık.
Notlarda

"Birşeyleri birleştirmenin vakti sizce de gelmedi mi?
Şunu bilki ben bir BTS üyesi değil bir bilinmeyenim."

Yazıyordu. Sanırım artık bu işi bitirmenin vakti gelmişti. Bu zarfı kapının önüne koyacaktım ve hiçbirşey olmamış gibi evime gidecektim.

3 gün sonra ise herşey bitecekti.

Düşüncelerimden ayrılıp yavaşça bahçeye girdim. Ardından hızlı adımlarla kapıya gidip zarfı paspasın tam orta kısmına koydum. Üzerinde zaten adı yazıyordu.

Geri çekip bir süre zarfa baktım. Sabah bu zarf açılacaktı. Zaten 3 gün sonra herşey bitecek ve ben hayatıma kaldığım yerden devam edecektim. Seni özleyeceğim Min Yoongi. 3 gün sonra beni unutman dileğiyle.

Ertesi Gün/Saat 14:30

Suga'yla benim gece bıraktığım zarfa bakıyorduk.

Suga
"Hayır kim bırakmış olabilir ki?"

Ben
"Ya da bu bilinmeyen kimdi?"

Suga
"Cidden kafayı sıyırmak üzereyim."

Arkasına yaslanıp kafasını da arkaya atmıştı. Onun bu halini gördükçe kendimi daha da kötü hissediyordum. Kardeşini arıyordu ama bulamıyordu. En kötü kısmı ise yakın arkadaşım dediği kız, kardeşinin yerini biliyordu.
Kendimi onu süründürüyormuş gibi hissediyorum.
Bu cidden rahatsız ediciydi.

Omuzlarımdan sarsılmamla Suga'ya baktım.

Ben
"Efendim."

Suga
"Sen iyi misin? Yarın saattir sana sesleniyorum."

Ben
"Ah dalmışım. Ne dicektin?"

Suga
"Kahve yapıyorum. İster misin?"

Ben
"Olur."

Suga oynaylayıp ayağı kalktı ve mutfağa doğru ilerlemeye başladı. O sırada telefonumdan gelen bildirim sesiyle elime aldım. Babamdan mesaj vardı. Mesajlara girip mesaja baktım.

Çok geçmeden bende mesaj yazdım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çok geçmeden bende mesaj yazdım.

Çok geçmeden bende mesaj yazdım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Koruyucu Melekler¹ || Min YoongiWhere stories live. Discover now