Κεφάλαιο 1°

2.7K 140 23
                                    

Φαιης Ρον:

  " Φαίη κορίτσι μου, κατέβα. Πρέπει να φύγουμε.  Θα χάσουμε την πτήση μας " φώναξε ο πατέρας μου από τον κάτω όροφο και του απάντησα ένα ξερό " ερχομαι"

   Είναι οριστικό λοιπόν. Αφήνω πίσω μου τους φίλους μου, το αγόρι μου, το σπίτι μου και την μητέρα μου. Το δωμάτιο μου , άδειο όπως και το υπόλοιπο σπίτι. Λίγα έπιπλα έχουν απομείνει και ανάμεσα σε αυτά και το κρεβάτι μου. Κάθε γωνία του σπιτιού γεμάτη με αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής. Από το πανγκο της κουζίνας ως και το σκαλοπατακι της εξώπορτας. Αχ μου λείπεις μανούλα αλλά πρέπει να φύγω. Για μια νέα αρχή όπως λέει και ο μπαμπάς. Μα αυτή την νέα αρχή την έχω κάνει καιρό τώρα. Αν τέλος πάντων όλο αυτόν λέγεται νέα αρχή...
   Πήρα μια βαθιά ανάσα και βγήκα από το δωμάτιο. Κατέβηκα με αργά και σταθερά βήματα την σκάλα,  βγήκα εξω και μπήκα στο αμάξι χωρίς να δώσω καμία σημασία στον πατέρα μου. Πήρε μια απόφαση χωρίς να σκεφτεί ότι εδώ είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω είναι θαμμένη η μαμά μου. Αλλά όχι είναι για το καλό μου. Θα το δούμε αυτό...

[...]

  " Θα μου λείψεις χαζό. Μην μας ξεχάσεις για τους κρυοκωλους τους Άγγλους " είπε η κολλητή μου η Μαρία καθώς βρισκόμασταν η μια στην αγκαλιά της άλλης.

  " Και εμένα θα μου λείψεις. Παρά μα πάρα πολύ. Αλλά θα μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Να προσέχεις ηλίθια " είπα και βγήκα από την αγκαλιά της.

   Πλησίασα τον Αλέξη και έκατσα στα πόδια του. Είμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα. Είναι το άλλο μου μισό.

" Αλέξη μου, σε παρακαλώ μην μου το κάνεις αυτό. Ούτε εγω θέλω να φύγω  και το ξέρεις.  Δεν ήταν δική μου επιλογή " του είπα γλυκά χαϊδεύοντας το μάγουλο του.
 
  " Συγγνώμη μωρό μου. Απλά ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα μου φύγεις. Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Αλλά θα μιλάμε κάθε μέρα και όσες φορές θέλεις μικρή μου."

  " Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω στο υποαχομαι" του είπα ενώ κάποια δάκρυα είχαν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Έφερε το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου και με φίλησε γλυκά στα χείλη.

 Έφερε το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου και με φίλησε γλυκά στα χείλη

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
New Family, New Feelings [Book 1]✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα