Κεφάλαιο 3

2K 124 4
                                    

Φαιης Ρον:

    Έχω τόσα νεύρα που αν με πιάσεις από την μύτη θα σκάσω. Ποιοι είναι αυτοί και με ποιο δικαίωμα μπαίνουν στο δωμάτιο μου; Γουρούνια, λιγουριά και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα. Κατέβηκα κάτω και άρχισα να τους ψάχνω.  Βρε τα πουλάκια μου κρύφτηκαν τώρα. Αν τους φέρω την ρακέτα κολάρα θα τους πω εγώ. Φαίη συγκεντρώσου, είναι ακριβή ρακέτα, πάρε κάτι άλλο. Όπως παραδείγματος χάριν  το PlayStation του Αρη. Καθόλου κακή ιδέα, τζάμπα χώρο πιάνει. Άκουσα ψιθύρους από την αποθήκη και πλησίασα περπατώντας στις μύτες των ποδιών μου. Τι;  Δεν πρέπει να με καταλάβουν. Άνοιξα την πόρτα της αποθήκης και ταυτόχρονα και οι 3 σταμάτησαν να μιλάνε , μην πω και να αναπνέουν.  Με κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια ενώ έχω είχα πάρει το ύφος Bitch - Ντίβας και τους κοιτούσα.

" Βρε βρε τα παιδιά τα δικά μας. Για βγείτε έξω να γνωριστούμε..."

    Αφού κοιτάχτηκαν μεταξύ τους σηκώθηκα και οι 3 ταυτόχρονα από το πατωμα. Ο ΘΕΟΣ και η Μάνα του τι ύψος είναι αυτο; Τελικά είμαι πολυ κοντή. Όλοι τους με περνάνε τουλάχιστον 2 κεφάλαια και όχι δεν υπερβάλλω καθόλου.  Είναι πανηψηλοι. Καθίστε βρε αγορια κάτω  , να μιλαμε σαν άνθρωποι θα με πιάσει το αυχενικο μου και δεν λέει...

" Εμ ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα ας σας συστήσω.  Φαίη από εδώ ο Ηλίας και ο Γιώργος. Παιδία από εδώ η Φαίη, η κόρη του Δημητρη" είπε ο Άρης.

" Κάτσε εσυ είσαι ο Ηλίας που με έκανε αίτημα στο Instagram;" ρώτησα τον Ηλία.

" Εμ Ναι.  Μας μίλησε ο Άρης για εσένα και είπα να σε ψάξω. Καλά από κοντά είσαι ακόμη πιο ομορφη"

" Εμ ευχαριστώ. Θα σε ακολουθήσω και θα σε δεχτώ φυσικά αργοτερα"

Ουφ ευτυχώς βρήκα κάποιους να μιλάω. Δεν είναι τόσο ξινοι όσο ο Άρης, ο οποίος συνέχεια έβρισκε κάτι για να μου την πει. Αυτό το παιδί βρίσκει διάφορους τρόπους να με βγάζει έξω από τα ρούχα μου. Μεταφορικά παντα. Τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες.  Ζήτησαν και συγγνώμη που μπήκαν χωρίς την άδεια μου στο δωμάτιο. Φυσικά και την δέχτηκα αλλά για καλό και για κακο από εδώ και πέρα θα κλειδωνω.

[...]

   Έχει ήδη φτάσει μεσημέρι και τα παιδιά έχουν πάει σπίτι τους. Πέρασα πολύ ωραία. Τώρα κάθομαι με τον Αρη στο σαλόνι και παρακολουθούμε μια τελείως ξενέρωτη για τα δικά μου γούστα ταινία. Western . Απλά ίου. Ο άλλος δεν έχει ξεκολησει το βλέμμα του από την τηλεόραση.  Κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ. Βαριεμαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Where stories live. Discover now