Κεφάλαιο 27

1.2K 80 6
                                    

Φαιης Ρον:

~ Εχω λίγη ώρα που ξύπνησα και πλέον βρίσκονται μαζί μου και τα παιδιά με τον πατέρα μου, καθώς περιμένουμε και την Λυδία να έρθει. Από την μια χαίρομαι που τους είδα όλους μαζεμένους Μόλις ξύπνησα , αλλά από την άλλη απογοητεύτηκα. Περίμενε να τον δω , να του μιλήσω , να τον νιώσω κοντά μου, μα τίποτα από όλα αυτά δεν συνεβει. Έστω να σπρέι ένα τηλέφωνο να τον ακούσω. Δεν ζητάω κάτι παράλογο. Έχω να τον δω πολύ καιρό. Κοντά ένα μήνα. Μου έλειψε τόσο γαμημένα πολύ. Νιώθω μισή χωρίς τον Άρη δίπλα μου. Μέχρι και ο Αλέξης ήρθε από την Ελλάδα που στο κάτω κάτω μπορούσα απλά να το αγνοήσει. Και ο νυν μου - έλα Άρης - ούτε που μπήκε στον κόπο να έρθει.

" Εμ μας αφήνετε λίγο μόνους μας ;" είπε ο Αλέξης και οι υπόλοιποι εγνεψαν καταφατικά προτού αποχωρήσουν από το δωμάτιο.

~ Ήταν πολύ αμήχανο αυτό που συνέβαινε. Να πω την αληθεια ντρεπόμουν να τον κοιτάξω στα ματια. Εγώ ήμουν αυτή που τα πέταξε όλα στα σκουπίδια. Εγώ ήμουν αυτή που δηλητηριασα αυτή την σχέση. Μα ερωτεύτηκα και έπαψα να τον αγαπώ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους έρωτα και της αγάπης. Έρωτας είναι δύο ψυχές με κοινή σκέψη, δύο καρδιές που χτυπούν σαν μια. Κάτι που δεν γινόταν στην περίπτωση μας.

" Πώς αισθάνεσαι ;" αποφάσισε να σπάσει Ο Αλέξης την αμήχανη σιωπή που είχα απλωθεί ανάμεσα μας .

" Εκτός ότι δεν μπορώ να κουνηθώ , είναι σχετικά καλα. Τουλάχιστον καλύτερα από το πρωί . Εσύ ;"

" Τώρα που ξύπνησες πολύ καλύτερα. Μας κατα-τρομαξες"

" Εμ Αλεξη; Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου. Εκανες τόσο μεγάλο ταξίδι μόνο για εμένα. "

" Φαίη, μπορεί να μην είμαστε πλέον μαζί αλλα ποτέ δεν θα σταματήσω να σε νοιάζομαι. Περάσαμε τόσο ωραία μαζί. Θέλω να με βλέπεις σαν φίλο σου. Όχι σαν έναν μαλακα πρωην "

" Μπορώ να σου ζητήσω μια χάρη ;"

" Φυσικά "

" Ξέρω ότι αυτό που σου ζητάω είναι κάπως τρελό , αλλά μπορείς να πάρεις λίγο τον Άρη τηλεφωνο; Θέλω να τον ρωτήσω πότε θα ερθει"

" Σχετικά με αυτό... Τον πήραμε τηλέφωνο Αλαλ φαίνεται πως έχει αλλάξει νουμερο. Και πριν λίγες ώρες μου είπε να σου δώσω αυτόν τον φάκελο. " είπε και έβγαλε τον φάκελο από το μπουφάν του.

~ Τον πήρα κατευθείαν στα χέρια μου και ξεκίνησα να διαβάζω το περιεχόμενο του.

Πριγκίπισσα μου,

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Where stories live. Discover now