Κεφάλαιο 10

1.6K 93 8
                                    

Φαιης Ρον:

   Το επόμενο πρωί ξύπνησα πριν από τον Αλέξη. Το βράδυ που μας πέρασε ήταν γεμάτο πάθος και έρωτα. Με έκανε πολλές φορές δική του . Ήταν από τα ωραιότερα βράδια της ζωής μου. Κάθομαι και τον παρατειρω τόση  ώρα. Είμαι τυχερή που τον έχω στην ζωή μου. Είναι σπάνιος άνθρωπος , ήρεμος, με τρόπους και έχει λάβει σωστη παιδεία από τους γονείς του. Θυμάμαι ακόμη την γνωριμία μας. Ήταν στο πρώτο μασκέ πάρτι του Γυμνασίου. Εγώ είχα ντυθεί Κλεοπάτρα ενώ ο Αλέξης Φαραώ. Ήταν εντελώς τυχαίο και μόλις πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον , μια σπίθα ξύπνησε ανάμεσα μας. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ποιος ήταν , μόλις βγήκαμε έξω διαπίστωσα ότι μιλούσαμε με το πιο γνωστό αγόρι του σχολείου. Σαν φυσιολογική 13χρονη τότε, ντρεπόμουν να κάνω την πρώτη κίνηση. Περίμενα από τον Αλέξη να μου στείλει μήνυμα , όπως και έγινε φυσικά. Σχεδόν σε κάθε διάλλειμα είμασταν μαζί. Την πρώτη φορά που ήρθε να με πάρει από το σπίτι, ήμουν αρκετά αγχωμένη γιατί δεν ήθελα να τον δει ο μπαμπάς. Λογικό νομίζω...
    Αφού πέρασε λίγη ώρα με εμένα να θυμάμαι κάθε ανάμνηση μας  και αφού δεν έλεγε να ξυπνήσει ο Αλέξης αποφασισα να κατέβω να μας φτιάξω πρωινό. Όσο κουρασμενη και να ήμουν από την χθεσινή βραδιά , έπρεπε να το κανω. Αφού έβαλα καθαρά εσώρουχα και την μπλούζα του Αλέξη ( επιβάλλεται) κατέβηκα κάτω. Στην κουζίνα βρισκόταν μόνο η Λυδία. Εντάξει ο μπαμπάς θα έχει φύγει για την δουλειά μα ο Άρης; Έχω να τον δω από χθες στο σχολειο. Που βρισκεται;;;

" Καλημέρα " είπα και την φίλησα στο μάγουλο.

" Καλημέρα κοριτσάκι μου. Πώς κοιμηθηκατε;" είπε και με κοίταξε πονηρά.

" Πες μου ότι δεν μας ακουσατε; Μα δεν φωνάζαμε ..."

" Όχι μην φοβάσαι. Απλά ανέβηκα να πάρω κάτι από το δωμάτιο του Αρη και σας άκουσα. Μόνο εγω. Ο πατέρας σου χαμπάρι δεν πήρε."

"Θεε μου συγγνώμη Λυδία. Δεν θα ξαναγίνει" είπα καθώς είχα κοκκινίζει από την ντροπή μου. Δεν είναι και λίγο να σου λένε ότι σε άκουσαν σε μια τέτοια στιγμή. Είπαμε δεν παίζουμε σε τσόντα.

" Φαίη , ηρέμησε σε παρακαλώ. Δεν έγινε τιποτα . Ξερεις ποσες φορές έχω ακουσει τον Αρη σε τέτοιες στιγμές; Εσείς ίσα ίσα που ακουγοσασταν. Αυτές που φέρνει ο κανακαρης μου φωνάζουν, ακούγονται σε όλο το σπιτι. Άντε να κοιμηθείς μετά ..."

  ΟΡΙΣΤΕ; Φέρνει και τις τσουλιτσες του στο σπίτι; Μα δεν φοβάται ότι μπορεί να έρθει καμία τους εδω; Α ετσι είσαι Αρουλη. Μα γιατί τόσο καιρό δεν μας έχει φέρει καμια;  Μα τι λέω προτιμάει να πηδιέται με τις τσούλας του στις τουαλέτες. Πάω στοίχημα ότι για αυτό δεν ήρθε χθες σπίτι. Προτίμησε να περάσει μια βραδιά γεμάτη ψεύτικα συναισθήματα , μόνο για να ικανοποιήσει τις δικές του ανάγκες. Ο λεχριος, ο παρτακιας , ο ψεύτης.

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Where stories live. Discover now