Κεφαλαιο 21

1.3K 86 4
                                    

Φαιης Ρον:

~ Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Πονάει τόσο γαμημενα πολύ. Λες και κάποιος έβαλε τούβλα επάνω του. Με δυσκολία και έπειτα από λίγη ώρα κατάφερα να ανοίξω τα μάτια μου. Νιώθω ότι ζαλίζομαι οπότε τα ξανακλεινω για λίγα δεύτερα. Όταν τα άνοιξα λοιπόν, διαπίστωσα ότι είμαι δεμένη σε μια υπόγεια αποθήκη. Το μόνο φως που υπάρχεις το δωμάτιο έρχεται από μια μικρή λάμπα που υπάρχει δίπλα μου. Σιγά σιγά άρχισα να θυμάμαι. Σκηνές από χθες το βράδυ ήρθαν στο μυαλό μου. Άρχισα να τρομάζω. Ο Άρης που ειναι; Τι του έκαναν; Εγώ που ειμαι;

" Καλημέρα μωρό μου. Βλέπω ξύπνησες. Εύχομαι να σκυβαρεσει το μέρος γιατι πρόκειται να μείνεις εδώ για κάμποσο καιρό " άκουσα μια φωνή να μιλάει και τότε μπροστά μου εμφανίστηκε ο Derek.

" Τι κάνω εδω; Τι θέλεις από εμένα; Άσε με να φύγω σε παρακαλώ..." του είπα και ξεκίνησα να κλαίω και μου επιασε το πρόσωπο

" του είπα και ξεκίνησα να κλαίω και μου επιασε το πρόσωπο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~ Άρχισε  να γελάει. Το ειρωνικό του γέλιο αντηχούσε στα αυτιά μου και μόνο από  αυτό ήθελα να ξεράσω. Από το γέλιο του και μόνο μπορούσα να καταλάβω ότι αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει , ίσως να μην έχει καλές συνέπειες. Άρχισα να φοβάμαι ακόμη περισσότερο. Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Είναι ικανός για όλα και αυτο είναι που φοβάμαι. Τίποτα και κανένας δεν πρόκειται να τον σταματήσουν.

" Νομίζεις μικρή ότι θα σε αφήσω τόσο γρηγορα; Θα περάσουμε καλά τα 2 μας" είπε και με κοίταξε πονηρά από πάνω μέχρι κάτω. Το βλέμμα του ψυχρό αλλά ένιωσα να με καίει. Τόσο άρρωστο...

" Ο Άρης θα με βρει. Και ύστερα θα μπλέξεις πολύ ασχημα. Θα σε σκοτώσει. Μου το έχει υποσχεθεί."

" Πίστεψε με μικρή τσουλιτσα, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Θα σε ξεχάσει και θα συνεχίσει την ζωούλα του. Βάρος του ήσουν τόσο καιρο"

" ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ" του φώναξα.

" Είσαι ένα ψεύτης. Ένας ψυχακιας. Ο Άρης με αγαπά και θα με βρει. Όταν τελειώσει το μαρτύριο και αν γλυτώσεις από τα χέρια του Άρη, Εγώ η ίδια θα σε κλείσω μέσα. Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι απειλείς και να απαγάγει κόσμος " συνέχισα.

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Where stories live. Discover now