Κεφάλαιο 9°

1.6K 97 17
                                    

Φαιης Ρον :

" Δεν το πιστεύω , είσαι εδώ , στα αλήθεια είσαι εδώ " έλεγα και ξανάλεγα καθώς δεν τον αφηνα να φύγει από πάνω μου. Τον αγκάλιαζα με όλη μου την δύναμη. Όλο αυτό μοιάζει με όνειρο,με όνειρο που δεν θέλω να τελειώσει.

" Εγώ είμαι μικρή μου. Είμαι εδώ δίπλα σου" είπε και με φίλησε τρυφερά στο κεφάλι.

   Βγήκα από την αγκαλιά του και σκουπισα τα κλαμμενα μου μάτια. Αυτή την φορά ήταν δάκρυα χαράς. Μετά από ένα μήνα τον βλέπω. Βλέπω το όμορφο προσωπάκι του, μπορώ να παίξω αλλά και να χαϊδέψω τα μαλακα ξανθά μαλλάκια του που τόσο λατρεύω.

" Τώρα γιατί κλαίς βρε ματάκια μου; Πόσες φορές σου έχω πει ότι δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις; " ρώτησε και σκούπισε με τους αυτόχειρες του τα δάκρυα που είχαν κυλήσει πάνω στα μάγουλα μου .

" Είναι δάκρυα χαράς αυτή την φορά μωρό μου. Πάμε να σε γνωρίσω στην Κατερίνα " του είπα και τον έπιασα από το χέρι.

   Πολλά βλέμματα έπεσαν πάνω μας καθώς και πολλά σχόλια ακούστηκαν. Κάποια από αυτά έβγαλαν πολύ ζήλεια αλλά who cares about what people say?  Εγώ πετάω τώρα. Είμαι αλλού , σε άλλη τροχιά , σ' άλλη γη , σ' άλλη χώρα , όπως λέει και ο φίλος μου ο Χατζηγιάννης!!!

" Λοιπόν Κατερίνα μου πρέπει να με πέρασες για τρελή πριν ετσι πως έφυγα τρέχοντας αλλά θα μάθεις αμέσως τώρα γιατί το έκανα. Κατερίνα από εδώ ο Αλέξης, ο γνωστός μην πω ο πασίγνωστος . Αλέξη από εδώ η Κατερίνα , σου έχω μιλήσει για την τρελιαρα την φίλη μου ."

" Χάρηκα για την γνωριμία Κατερίνα " είπε ο Αλέξης και αφού έκαναν την τυπική χειραψία, με αγκάλιασε από την μέσω καθώς το χέρι του είχε κατέβει επικίνδυνα χαμηλά.

" Αλέξη το χέρι σου " είπα μέσα από τα δόντια μου μόλις ένιωσα να ζουλαει τον πισινό μου (😂) και του ξέφυγε ένα γελακι.

" Επιτέλους σε γνωρίζω από κοντά Αλέξη. Όλο μέρα για εσένα μιλάει. " ειπε η Κατερίνα .

" Ωχ τι λεει πάλι για εμενα; Δεν φαντάζομαι να με θάβει ετσι ;"

" Γιατί νομίζεις ότι μπορεί; Σε λατρεύει , μόνο τα καλύτερα λέει. Άλλο που σε συγκρίνει με τους  πάντες. Αλέξη από ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχεις το πακέτο. Κάνε και κανέναν μάθημα στα δικά μας τα γαϊδούρια που ξεχνάνε ότι μιλάνε σε κοπέλες και όχι στους κολλητούς τους"

" Χαχαχαχα θα μοιράσω καρτουλες την επόμενη φορά. Και γω την λατρεύω την μικρή μου " της απάντησε και με φίλησε πεταχτά στα χείλη.

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Where stories live. Discover now