Κεφάλαιο 19

1.3K 93 6
                                    

Φαιης Ρον:

" Δηλαδή , σήμερα που θα τον δεις θα του πεις να χωρισετε; " με ρώτησε η Μαρία και αμέσως μετά ήπιε μια γουλιά από τον καφέ της.

" Ναι δεν γίνεται να τον κοροϊδεύω άλλο. Όσες φορές με φίλησε, ένιωθα ότι ήθελα να ξεράσω " της απαντησα σοβαρά.

23 Δεκεμβρίου 2018.
 
~ Οι μέρες πέρασαν γρήγορα και σχεδόν κάθε μέρα βγαίνω με τον Αλέξη . Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο. Από μέρους μου τουλάχιστον. Κι ξαφνικά δεν νιώθω τίποτα. Τον ένιωθα καιρό τωρα να απομακρύνεται από κοντά μου , μα ίσως και γω η ίδια ευθύνομαι για αυτο. Εγώ η ίδια τον εδιωχνα, αλλά δεν το μετάνιωσα. Ήταν μια σχέση που έκανε τον κύκλο της και τελείωσε, άδικα η δίκαια ο χρόνος θα το δείξει.

" Και καλά θα κανεις. Το ώρα έχετε συνάντηση ;"

" Δεν έχουμε . Θα περάσω από το σπίτι του κατά της 19:00 μμ . Δεν ξέρει ότι θα πάω. Μαράκι θα κάτσεις εδώ να κάνεις παρέα στον Αρη; Δεν θα αργήσω πολύ και δεν θέλω να είναι μόνος του"

" Ναι ρε και το Ρωτάς. Άντε βγαίνω να ετοιμαστείς . Είναι ήδη 18:35 μ.μ."

" Σωστά "

~ Μόλις βγήκε κοντοστάθηκα μπροστά στην ντουλάπα μου και έψαχνα να δω τι θα φορέσω. Εννοείται κάτι απλό, έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να φορέσω κάτι 《 έξαλλο 》 για να τον συναντησω. Παλιότερα συνήθιζε να προσέχω την εμφάνιση μου όταν τον συναντούσα αλλά πλέον αδιάφορα για το ντύσιμο μου. Επέλεξα να βάλω αυτα:

χωρις να βαφτω και πολύ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

χωρις να βαφτω και πολύ. Κατέβηκα κάτω για να βάλω τα παπούτσια μου και να φύγω. Κάτι μου λέει ότι θα αργήσω αλλά ποιος νοιαζεται; Αφού έδωσα ένα φιλί στον Άρη , τους χαιρετησα και βγήκα από το σπίτι.

[...]

~Βαθιές ανάσες Φαίη. Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα θα του πεις ότι θέλεις να χωρίζετε και θα φύγεις σαν κυρία. Δεν είναι και κάτι τόσο δύσκολο άλλωστε. Άνοιξα την πόρτα με τα κλειδιά που μου είχε δώσει κάποτε  και μπήκα μέσα. Πήρα μαζί μου και έναν σάκο , για να βάλω μέσα κάποια πράγματα που έχω αφήσει εδώ πέρα.

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Where stories live. Discover now