Κεφάλαιο 13

1.6K 100 23
                                    

Φαιης Ρον:

    Το κεφάλι μου...

  Θεέ μου , τι πίνω τόσο εφόσον ξέρω τι πρόκειται να προκύψει μετα; Η ώρα είχε πάει 11 που σημαίνει ότι έχω χάσει ήδη 4 ώρες από το σχολείο. Σιγά μην πάω , 7 απουσίες είναι σιγά. Στοιχηματίζω ότι κανένας από αυτούς που ήταν στο πάρτι δεν θα πήγε σχολείο σήμερα.

  Σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο. Βρισκόμουν σε άθλια κατάσταση. Τα μάτια μου μουτζουρωμενα από την μάσκαρα και την σκιά , το κρατικού μόνο στα χείλη μου δε βρισκόταν, κυριολεκτικά ήταν παντού. Τα μ αλλια μου γεμάτα κόμπους . Τέλεια που να με έβλεπε κάνεις σε αυτά τα χάλια, θα νόμιζε ότι δραπέτευσα από το Δαφνί. Έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα μέσα στην γεμισμενη μπανιέρα.

   Σκηνες από το χθεσινό βράδυ άρχισαν να εμφανίζονται στο μπροστινό μέρος του μυαλού μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

   Σκηνες από το χθεσινό βράδυ άρχισαν να εμφανίζονται στο μπροστινό μέρος του μυαλού μου. Αγόρια άγνωστα για εμένα μα γνωστά για τον Αρη με πλησίασαν. Ανάμεσα τους και ο Στέφανος , το γλυκό και συμπαθητικό αγόρι που γνώρισα πριν λίγο καιρό τυχαία στο σχολειο . Κατέβασα το ένα ποτό μετά το άλλο. Χόρευα και φιλιομουν με τον Στέφανο. Θεέ μου μόλις απατησα τον Αλέξη; Οχι δεν το έκανα, ήταν μέρος του παιχνιδιού. Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Άρης, φωνάζοντας σε ένα από αυτούς τους τύπους ότι πρέπει να πάω μαζί του. Μετά κενό...

[...]

   Αφού τελείωσα το μπάνιο μου, σκουπισα το σώμα μου με μια πετσέτα και ντύθηκα. Εβαλα:

 Εβαλα:

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
New Family, New Feelings [Book 1]✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα