Κεφάλαιο 16

1.4K 90 4
                                    

Φαιης Ρον:

" Στις αυλές μας πέφτει χιόνι , τραλα λαλαλαλα. Και την  μοναξιά μας λιώνει τραλα λαλαλαλα. Βγείτε έξω , φτιάξτε μπάλες τραλα λαλαλαλα. Ρίξτε σε όλους Ρίξτε κι άλλες , τραλα λαλαλαλα. "

" Φαίη βγάλε τον σκασμό και έλα να βοηθήσει με το δέντρο. Ρε μάνα γαμω το κέρατο μου γαμω γιατί πήρες δέντρο 2 μετρα; Μια χαρά είμασταν με το μικρούλι κάθε χρόνο" είπε ο Άρης μεστα μέτρα. Πόσο μου αρέσει όταν θυμώνει. Όταν θυμώνει , δημιουργείτε μια σάρωση ανάμεσα στα φρύδια του και πετάγεται μια φλέβα στο μέτωπο. Κοψιαλης style. Αλλά είναι τόσο αθεράπευτα sexy...

" Έλα βρε αγόρι μου μην γκρινιάζεις γιορτές έρχονται. Και μιας που φέτος θα τις περάσουμε σαν οικογένεια , χρειαζόμασταν μια αλλαγή στην διακοσμηση" είπε η Λυδία και χάιδεψε το κεφάλι του γιου της.

" Ααα Άρη το δέντρο είναι 2 μέτρα και 10 εκατοστά Όχι 2 μετρα" είπε και ως απάντηση ρλαβα μια χριστουγγενιατικη μπαλα στο κεφάλι.

" Φαίη κορίτσι μου φύγε από τον χριστουγεννιάτικο μπουφε. Δεν θα υπάρχει τίποτα ως το βράδυ έτσι όπως πάμε. Σήκω να βοηθήσεις τον Κανακάρη μου. Άντε γιατί θα στολίζετε μέχρι και αύριο "

" Μάλιστα μαμα " είπα γελώντας και βήμα από την κουζίνα και πλησίασα τον Άρη.

" Τι κάνεις ο γκρινιάρης μου;"

" Φαίη μην με προκαλείς. Εχω εδώ και 2 ώρες και ανοίγω μόνο τα κλαδια"

" Έλα αφού ξέρεις ότι μου αρέσει να σε πειράζω. Τώρα που ήρθα και γω θα τελειώσουμε πιο γρήγορα " είπα και με κοίταξε με πονηρό χαμόγελο.

Ωχ και πάλι Ωχ !!!

" Τι σκέφτηκες παλι;" συνέχισα

" Σε σκέφτηκα με στολή Αγιοβασιλινας.. θα περάσουμε σούπερ φέτος τα δύο μας "

" Άρη μωρό μου ξεχνάς κάτι. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στην Ελλαδα"

" Και ποιος σου είπε ότι θα πας μόνη Σου;"

" Κάτσε τι; Θα έρθεις μαζί μου; Πότε θα μου το έλεγες ;"

" Με κόβεις για πολύ μαλακα; Σιγά που θα σε αφήσω να πας μόνη Σου στο στόμα του λύκου. Δεν είσαι με τα καλά σου . Μαζί θα πάμε για να σε προσέχω και για να έχω το νου μου σε κάθε κίνηση σου "

" Και στους γονείς μας τι θα πεις;"

" Οτι μου έλειψε η Ελλαδα και ότι Θέλω να ξεφύγω από το Λονδίνο. Τόσο απλό..."

"Μμμμμ"

" Μωρό μου μην μουγκριζεις και έλα να τελειώνουμε. Το βράδυ θα βγούμε με τα παιδιά "

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum