Κεφάλαιο 15

1.4K 91 23
                                    

Φαιης Ρον:

" Μωρό μου με θέλει κάτι ο λυκειάρχης, θες να με περιμένεις να πάμε μαζι στο σπίτι του Ηλία;" με ρώτησε ο Άρης καθώς βγαίναμε από την τάξη.

" Έχω μάθημα σε 2 ώρες. Θα έρθω να σας βρω αργότερα όπου πάτε"

" Καλώς . Όταν τελειώσεις το μάθημα πάρε με τηλέφωνο για να σου ΠΩ"

" Οκ " ειπα και τον αγκάλιασα.

    Οι δρόμοι μας αναγκάστηκαν χωρίστηκαν. Θα επέστρεφα μόνη μου στο σπίτι εφόσον και η Κατερίνα πήρε άδεια την 5η ώρα μιας και δεν ένιωθε καλά.
   Άρχισα να περπατάω ακούγοντας μουσική. Νιώθω  για πρώτη φορά ολοκληρωμένη και αυτό χαρης του Άρη. Μπορεί να είμαστε μόνο μια μερα μαζί Αλλά νιώθω διαφορετικά. Με κάνει να αισθάνομαι μοναδικά, όπως κάνεις δεν κατάφερε να με κάνει να νιώσω. Ούτε καν ο Αλέξης δεν κατάφερε να το κάνει. Καθώς περπατούσα ένιωσα κάποιον να με παρακολουθεί. Με την οθόνη του κινητού μου κατάφερε να δω ότι από πίσω μου βρισκόταν ένα αμάξι που πήγαινα με ελάχιστη ταχύτητα. Αμέσως τρομοκρατηθηκα και άρχισα να περπατάω πιο γρήγορα είμαι σίγουρη ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Derek . Μόλις άκουσα το αυτοκίνητο να σταματάει , άρχισα να τρέχω.

" Δεν θα μου ξεφύγεις τόσο γρήγορα Φαίη. Όσο και να τρέχεις θα σε πιάσω" φώναξε ο Ντερεκ μα δεν σταματησα.

   Έβγαλα το κινητό μου και προσπάθησα να πάρω τον Αρη , μα ποτέ δεν πρόλαβα. Ένιωσα ένα χέρι να σπρώχνει με αποτέλεσμα να πέφτω κάτω. Ήταν ο Ντερεκ ο οποίος κλοτσισε το κινητό μου μακρυά.

" Σου το είπα γλυκιά μου. Όσο και να τρέχεις , θα σε πιάσω. Δεν μπορείς να μου ξεφύγεις."

" Τι θέλεις από εμένα Ντερεκ." προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου , χωρίς να του δείξω ότι τον .

" Ωωω ξέρεις πολύ καλά τι θέλω. Τι γνωρίζεις για την εταιρία μου Φαίη ;" είπε καθώς με πλησίασε συνεχώς.

" Το μόνο που ξέρω είναι για τις ληστείες και την διακίνηση ναρκωτικών  που έκανε ο Άρης. Δεν μου έχει πει κάτι παραπάνω και ούτε χρειάστηκε να ρωτήσω κάτι άλλο "

" Είσαι σίγουρη Φαίη ;"

" Ναι "

" Αν μάθω ότι μου λες ψέματα ρης έχει βαψει. ΑΑΑ και τσιμουδιά στον άλλον. Αν μιλήσεις στον Αρη ή οποιονδήποτε άλλον αποχαιρετά τον γκόμενο σου. Μάλλον τους γκόμενους σου. Και τον πρώην και τον νυν"

" Ο Αλέξης δεν σου φταίει σε τίποτα. Μην τον πειραξεις"

" Μα ποιος είπε ότι θα τον βλαψω σωματικά. Αρκεί μόνο να του πω ότι η τσουλιτσα η γκόμενά του τα έχει έχει με τον ετεροθαλή αδερφό της. Φαντάσου πόσο  θα πέσεις στα μάτια του και όχι μόνο..."

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora