Κεφάλαιο 6

1.8K 108 6
                                    

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Φαιης Ρον:

   Αυτή η εβδομάδα πέρασε αρκετά γρήγορα και ευχάριστα μπορώ να  πω. Ο μπαμπάς μου ζήτησε συγγνώμη για τα λόγια που υποθηκαν και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ξεχάσω την μητέρα μου. Ακόμη και η Λυδία μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τέτοιους σκοπούς, απλά θέλει να έχουμε καλές σχέσεις. Μα και εγώ το ίδιο θέλω. Μάνα είναι μόνο μια. Μπορώ να πω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά και με την Λυδία αλλά και με τον Αρη. Με την Λυδία είτε πηγαίνουμε μαζί στα μαγαζιά είτε συζητάμε για την παλιά μου ζωή. Ανυπομονεί πως και πως να γνωρίσει τον Αλέξη.  Δεν έχω σταματήσει να μιλάω για αυτόν. Τώρα με τον Αρη...
Δεν μαλώνουμε, μιλάμε πολιτισμένα και περνάμε αρκετό χρόνο μαζί. Είτε βγαίνοντας έξω είτε μέσα στο σπίτι παίζοντας ηλεκτρονικά ακόμη και μιλώντας για άσχετα θέματα.  Εγώ μάθει με την βοήθεια του την γύρω περιοχή κα7 ετσι μπορώ να κινούμε ελεύθερα.
  Σήμερα είναι Δευτέρα. Μα όχι οποιαδήποτε Δευτέρα. Σήμερα αρχίζουν τα σχολεία.  Έχω τρομερό άγχος τι και αν δεν κάνω φιλους; αν κανεις τους δεν με συμπαθήσει. Θα μείνω στο περιθώριο.  Ηρεμία Φαίη, όλα θα πάνε καλά. Εχω σηκωθεί από πολύ νωρίς για να είμαι έτοιμη. Έβαλα:

( χωρίς την τσαντα)

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

( χωρίς την τσαντα)

και πήρα την σχολική μου τσάντα. Μια απλή γκρι polo .  Δυστυχώς θα πρέπει να πάω μόνη μου γιατί ο Άρης έμεινε στον Ηλία χθες. Αχ ρε  Αρη...

" Φαίη σίγουρα δεν θέλεις να σε πάω εγώ στο σχολειο; Δεν μου είναι κόπος και το ξερεις." επανέλαβε για 10 φορά σήμερα η Λυδία.

" Λυδία ας το ξαναπώ άλλη μια φορά. Θα πάω με τα πόδια. Είμαι αρκετά μεγάλη και ούτως ή άλλως θα συναντήσω εκεί τα παιδιά. Δεν θα πάθω τίποτα και ούτε θα το σκασω" είπα και στο τέλος μου ξέφυγε ένα γελακι.

" Έλα βλακείες. Φαίη αγάπη μου καλή σχολική χρονιά. Και επίσης μην ξεχνάς ότι είναι η τελευταία σου χρόνια στο Λύκειο. Θέλει διαβασμα , πολύ παραπάνω διαβασμα. Λιγότερες ώρες με το κινητό, περιορισμένες εξόδους. Φετος είναι η χρονιά σου. Πρέπει να τα δώσεις όλα για όλα για να περάσεις σε κάποια σχολή. Μην ξεχνάς ότι πηγαίνεις σε Ελληνικό σχολείο και θα δώσεις κανονικά πανελλήνιες..." είπε ο μπαμπά και στο άκουσμα ότι θα τελειώσω το σχολείο ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο μου.

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα