Επίλογος

1.9K 92 7
                                    

15.09.2019

Φαιης Ρον:

Αγαπημένο μου ημερολόγιο , σήμερα ξύπνησα πολύ παράξενα. Δεν μπορώ να το συνηθίσω Και ας έχουν περάσει κοντά 6 μήνες. Είναι κάτι καινούριο για εμένα , αλλά δεν είμαι μόνη μου και δεν είμαι και η πρώτη που θα μεγαλώσω το παιδί μου χωρίς πατέρα. Ναι είμαι έγκυος , 7 μηνών. Το έμαθα λίγες μέρες αφού βγήκα από το νοσοκομείο. Κάναμε τεστ πατρότητας και είναι του Άρη. Μα ποιανού αλλού θα ήταν ; Ένα μικρό πλασματάκι μεγαλώνει καθημερινά μέσα μου . Είναι κάτι δικό μου και του Άρη. Κάτι δικό μας που δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη , έστω και αν στην πορεία κάτι στράβωσε. Θα το αγαπώ και για τους δύο μας. Θα είμαι και μάνα και πατέρας για αυτό το παιδί. Μακάρι να ήταν εδώ για να το δει να μεγαλώνει , να λέει τις πρώτες τους λεξούλες , να περπατήσει . Αλλά δεν πρέπει να τα σκέφτομαι αυτα. Μόνο χαρούμενα πράγματα είπε ο γυναικολόγος. Σήμερα θα μάθω το φύλο του παιδί μου. Ανυπομονώ πάρα πολύ. Σήμερα το μικρό μου με ξύπνησε. Έχει τρελαθεί να με κλωτσαει. Κάτι μου λέει ότι θα είναι αγόρι. Γερό να είναι και ότι να'ναι.

[...]

Ένα δώρο για σέναγια να θυμάσαι όπου και να'σαιπως σ' αγαπώτα ηχεία στο τέρμακάτω τα τείχηό,τι κι αν τύχειγια σένα θα ζω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ένα δώρο για σένα
για να θυμάσαι όπου και να'σαι
πως σ' αγαπώ
τα ηχεία στο τέρμα
κάτω τα τείχη
ό,τι κι αν τύχει
για σένα θα ζω...

Αυτό που ζήσαμε ήταν μόνο η αρχή. Θα ξανασυναντηθούμε και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο...

Με αγάπη ,
Φαιη

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Where stories live. Discover now