Κεφάλαιο 25

1.2K 84 2
                                    

Μαρίας Ρον:

~ 10 μερες. Έχουν περάσει 10 μέρες και ακόμη δεν έχει ξυπνήσει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση. Ωστόσο την έχουν μεταφέρει σε δικό της δωμάτιο , όπου εκεί της παρέχονται Τα πάντα. Οι γιατροί μπαινοβγαίνουν όλη μέρα στο δωμάτιο της . Κάθε φορά που εισέρχονται , φοβόμαστε ότι κάτι κακο της συνεβει , ενώ όταν βγαίνουν περιμένουμε κάποιο νεότερο της. Αλλά προς το παρόν , κάτι τέτοιο φαντάζει όνειρο...

~Άλλη μια μέρα εδώ. Υπάρχουν κάποιες απώλειες , διότι τα παιδιά έπρεπε να ξεκουραστούν. Έχουμε χωριστεί σε βάρδιες. Κάποιοι έρχονται το πρωί , κάποιο το βράδυ. Ο μονος που κάθεται όλη μέρα στο πλάι της , είναι ο Άρης . Έχει κλειστεί στο εαυτό του και έχει δημιουργήσει ένα τοίχος γύρω του και δεν αφήνει κανέναν να τον πλησιάσει. Κατηγορεί τον εαυτό του για ότι έχει συμβεί στην Φαίη. Χάνει τον εαυτό του σιγά σιγά . Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά ου πήγε σπίτι. Η ταλαιπωρία είναι χαραγμένη στο πρόσωπο του από το βράδυ που την βρήκαμε.

[...]

" Καλημέρα, Άρη " είπα Μόλις μπήκα μέσα στο δωμάτιο της Φαίης. Και όταν καθισμένος στον καναπέ του δωματίου.

" Καλημέρα " Απάντησε μονότονα

" Τι κάνεις ; "

" Προσπαθώ. Μαρια; Λες να μην ξυπνήσει;"

" Οχι δεν θα το κανει. Είναι δυνατή. Είναι μαχητρια. Σιγά μην φύγει. Η Φαίη θα μας θάψει όλους μας " είπα και στο τέλος μου ξέφυγε ένα γελακι.

" Μαρία θα μείνεις λίγο μαζί της ; Θέλω να πάω λίγο έξω. Νιώθω πως πνίγομαι "

" Φυσικά πήγαινε. Θα είμαι εγω μαζί της "

" Σε ευχαριστώ ..."

Άρης Ρον:

~ Βγαίνοντας από το δωμάτιο της Φαιης, δεν πήγα κατευθείαν στο προαύλιο. Προτίμησα να επισκεφθώ λίγο τον Dr. Daniels , το γιατρό που την παρακολουθεί. Όταν έφτασα έξω από το γράφει του, χτύπησα την πόρτα και μόλις άκουσα την φωνή του να μου λέει να περάσω μετά , μόνο τότε την άνοιξα.

" Γεια σας " είπα Μόλις τον είδα και κάναμε την τυπική χειραψία.

" Καλημέρα σου Άρη. Έλα κάθισε. Πώς και ηρθες σήμερα ;"

" Dr Daniels, θα ήθελα να μάθω για την κατάσταση της Φαιης "

" Η κατάσταση της παραμένει σταθερή, ωστόσο είναι ακομη κρίσιμη. Μπορεί σήμερα να είναι καλά και αύριο να χειροτερέψει. Αυτό οφείλεται στην ανταπόκριση του οργανισμού της στην αντιβίωση που της έχουμε χορηγήσει. Προς το παρόν πάει πολύ καλά. Δέχεται την αντιβίωση και παρουσιάζει βελτίωση . Είναι ζήτημα χρόνου να ξυπνήσει ."

New Family, New Feelings [Book 1]✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα