Revenge/3.

1.2K 54 0
                                    

MEDORA

A kis létszámú csapat szétszéled, Ezra marad csak velem. Visszamegyek a lakórészünkbe és előkeresem a fürdőben a csipeszt. Letérdelek Amias teste mellé és felhúzom rajta a pólót. Újra könnybe lábad a szemem. Fogom a csipeszt és a mellkasán lévő lőtt sebébe nyomom. Messziről jöhetett a lövés ugyanis a golyó nem fúródott mélyre a testében. Kiszedem, lemosom, majd egy kis üvegbe dobom. Aztán Callie-hez megyek, hozzá sem tudok érni, mert annyira remeg a kezem. Veszek egy nagy levegőt és újra megpróbálom, de most sem sikerül kontrollálnom, Ezra pedig ezt látván kiveszi a kezemből és megcsinálja helyettem.

- Köszönöm.

- Ugyan. - lemossuk ezt is, majd a másik mellé dobjuk. Leveszem magamról a véres ruhát, majd felveszek egy fekete nadrágot és egy szintén fekete pólót és pulcsit is. Előveszem a kisebbik bőröndöt és belerakom a legszükségesebb cuccaimat, összeszedem az szilánkok közül a képeinket és elteszem Amias kedvenc felsőjét és Callie plüss bárányát, amit Am vett neki. Mikor csuknám be, akkor veszem észre az ujjamon az eljegyzési és a házassági gyűrűket. Kade és Bryce akkor jönnek be, hogy elvigyék a két holttestet. Bryce felemeli a főnökét, de mielőtt kimenne megállítom. Ahogy Amias nekem szokta minden éjjel, most én adok neki puszit a homlokára, aztán lehúzom az ujjáról a gyűrűjét és szintén az üvegbe rakom. Ugyanezt teszem a sajátjaimmal is, ezután pedig a Kade kezében lévő lányomnak is adok egy puszit. Ő is elmegy, én pedig kiviszem a cuccomat Ezra kocsijához, majd az épület mögé megyek. A többiek már kivittek minden halottat és elkezdték elégetni őket. Több kis rakás van, mi pedig fájó szívvel nézzük végig, ahogyan egyre alszanak ki a lángok. Amias nem csak egy bandát épített fel, mi mind egy nagy család voltunk.

Összetartoztunk. Ez a csapat nem csak jó pár szedett-vedett gyilkosból állt. Képtelen voltam visszatartani a sírást, így újra Ezra karjai közt kötöttem ki. Mikor az utolsó tűz is kialudt, odamegyek ahhoz, amelyikben a férjem és a lányom hamvai vannak. Hoztam magammal egy kisebb üvegcsét amit most megtöltök, majd kimászok. Nekiállunk betemetni a gödröket, aztán tovább pakolunk. Furcsa volt, hogy nem vitték el az össze kocsit amink volt, de így legalább el tudunk menni innét. Megtelik Ezra kocsija és egy kisbusz is, amit Kade fog vezetni. Beszállnak mind, Ricky pedig közli velem, hogy talált egy helyet és most már bármelyik percben be is tudja robbantani az eddigi központunkat. Mikor kiállnak az autókkal észreveszem a sarokban Amias szeretett Ducati-ját.

- Én azzal megyek. - szólok Ezra-nak, majd gyorsan fel is veszem a motoros ruhát és a bukósisakot, majd beindítom. - Ricky, össze tudsz kötni Ezra-val? Csak hogy tudjunk beszélni ha valami baj van, vagy eltéved valaki.

- Persze. - meg is oldotta pár percen belül, felszerelt minket, majd elindultunk. Ahogy kiértünk az erdőből, megálltunk és Ricky robbantott. Nagy durranás volt, rögtön égni is kezdett. Még néztünk abba az irányba egy kis ideig. - Menjünk srácok, Jace most írt, hogy elindultak. - hallottam Ricky hangját a fülesből, majd mindannyian gázt adtunk és a város széléről egyre befelé kezdtünk el haladni.

- Med, szeretném, ha mindig körülöttem látnálak valahol. - szólt Ezra.

- Rendben. - válaszoltam és benéztem a terepjárójának a baloldali tükrébe. Pont akkor nézett ő is rám. Ezra mindig is Amias legjobb haverja volt. Nagyon ritkán vesztek össze, mindig kiálltak egymás mellett. Ha vér szerint nem is azok, mégis testvéreknek tekintette őket mindenki. Sokat jelent nekem az, hogy ő itt van. Tudom, hogy neki is fáj, hogy elvesztette őt, ahogyan Callie-t is, mert amikor csak tudott, vele volt. Talán egymást átsegítve ezen az egészen nem lesz annyira borzalmas. Habár sosem fogom ezt elfelejteni és ő sem, de talán nem fog annyira fájni, ha kisegítjük egymást. Ha összefogunk és közösen állunk bosszút. Képtelen lennék ezt egyedül végigcsinálni. Így is beleszakad a szívem, hogy a számomra két legfontosabb személyt veszítettem el egyszerre. Erre sehogy sem voltam felkészülve. Persze már volt olyan, hogy Am megsérült és ápolnom kellett, ami szintén rosszul esett, de ehhez képest sehol sincs. Viszont most csak egy dolog hajt. A bosszú.

- A következőnél forduljatok le jobbra. - hallom az utasítást. Eleget is teszek neki, nemsokkal később pedig már Los Angeles Long Beach-i részére értünk és a part mentén haladtunk végig. Már majdnem teljesen lement a nap. Ricky tovább vezényel minket, így pár percen belül meg is érkezünk az egyik kikötőnél álló elhagyatott hotelhez.

- Van mélygarázsa, oda menjünk. - mondom amikor észreveszem a lejáratot. Megállunk lent és a legszükségesebb dolgokkal elindulunk fel körülnézni. Sok szoba van és találunk nagyobb termeket is. Találunk bútorokat is, bár nem túl használhatóak azok sem. - Nagy átalakításra lesz szükség, azt hiszem. - a többiek is egyet értenek velem. - Kutassuk át a helyet, hátha találunk matracot amin tudunk aludni vagy más felhasználható dolgot. - el is kezdtük a keresgélést, találtunk három kétszemélyes matracot, és valaki előkerített két üveg bort is.

Ha összehúzzuk magunkat talán elférünk. A fiúk elmentek és Ricky vezetésével visszakapcsolták az áramot és a vizet is. Kibontottuk a borokat és poharak híján üvegből ittunk és körbeadtuk azokat. Én csak keveset ittam, aztán kimentem a teraszra. A hűvös levegő miatt kissé fáztam, de tűrhető volt. Nem sokáig voltam egyedül, mert Ezra ült le mellém.

- Med, tudod, sosem gondoltam volna, hogy ez így alakul, de itt vagyunk. Amias megígértette velem, hogy ha valaha ez megtörténik, akkor úgy vigyázok rád, mint a húgomra.

- Ezra... én... - nem tudtam folytatni, mert újra feltört belőlem a zokogás.

- Tudom, hogy fáj. De együtt, megoldjuk, rendben? - nem válaszolok, csak átkarolom és így folytatom tovább a sírást.

- Olyan kicsi volt még...

- Tudom. - ülünk még így egy darabig, de egyre jobban fázok, ezért bemegyünk.

- Ricky?

- Igen?

- Megvan a felvétel?

- Persze.

- Megnézhetem? - kérdezem, mire nyomkodni kezdi a tabletet.

- Tessék. - nyújtja felém. Elveszem tőle, majd leülök az egyik matracra. Az egyik oldalamra Ezra, a másikra Kade ül a többiek pedig mind mögöttünk próbálnak elhelyezkedni úgy, hogy lássanak. Elindítom a felvételt. Hangja nincs, így némán mennek a képkockák egymás után. Tisztán látszik, ahogyan betörnek, ahogy sorban gyilkolják le az embereinket, bár azok próbálnak védekezni és menekülni. Az egyik kockát kinagyítom, amelyiken az látszik, hogy mi történt nálunk. Amias nagyon sokáig harcolt vele, de nagyon sok helyen megsérült és látszott, hogy minden erejével azon van, hogy Callie-t védje. Végül lelőtte az ellensége. Aztán átment a lányom szobájába és habozás nélkül megölte őt is. A könnyeim megállíthatatlanul folynak végig az arcomon.

- Ricky, meg tudod keresni ki ez?

- Már megtettem.

- Mi a neve?

- Wyatt Bolt. Los Angeles második legnagyobb bandájának feje. Amias volt az első, de így... már ő az.

- Nem sokáig. - adtam neki vissza a tabletet, majd elmentem fürdeni, hogy lemossak magamról minden mocskot. Végül Ezra mellett aludtam el. Vagy inkább álomba sírtam magam.

Relentless GoddessWhere stories live. Discover now