Revenge/7.

789 44 0
                                    

MEDORA

Amikor visszaértünk már későre járt, így fogtam egy törölközőt és elindultam a konyha felé, vagyis az egyetlen hely felé, ahol folyt víz. Igaz az is hideg volt, de legalább volt. Bryce és Kade átalakítottak egy csapot, ezért tudtunk fürdeni. Levettem a ruháim és igyekeztem minél gyorsabban lemosni a koszt magamról. Utáltam a hideget és utáltam fázni, de nem tehettem mást, büdös meg nem maradhattam, ezért siettem amennyire csak tudtam. Felhúztam a pizsim és mégy egy vastag pulcsit is.

- Mit csináltok? - kérdeztem a fiúktól, akik a sarokban lévő, Ricky újonnan beszerzett képernyőjét nézték mind. Választ nem kaptam, de amikor közelebb mentem láttam, hogy amerikai focit néznek, szóval egyértelművé vált, hogy beszippantotta őket a meccs. Kimentem inkább a lányokhoz a teraszra, akik épp nagyon nevettek valamin, rá is kérdeztem az okára.

- Csak Mila-t szívatjuk. - mondta Iris.

- Mivel? - kérdeztem vissza.

- Neeee, ne, ne, ne. Nem akarom, hogy ő is ezzel piszkáljon! Minek is mondtam el... - fogta a fejét a lány.

- Bejön neki Olly. - nézett rám vigyorogva Ronnie.

- Mii? - néztem rá nagy szemekkel.

- Na jó. Én inkább bemegyek. - állt fel Mila, de visszahúztam a pokrócra.

- Héé! Nyugi. Beszéljünk másról.

- Mi volt Rupe-éknál? - terelte a témát.

- Segítenek.

- Ez szuper! - kiáltanak fel.

- Holnap le kell szállítanunk nekik amit a konténerben találtunk.

- Eladtad?

- Igen. Legalábbis remélem sokat ér. - pár perc csend áll be köztünk, majd Iris szólal meg.

- Med... tudom, hogy nem kéne felhoznom, de szeretném, ha tudnád hogy sajnálom, sajnáljuk ami történt és bármit szeretnél mi itt vagyunk. - mondta Iris.

- Semmi baj. Köszönöm. - mosolyodom el halványan.

- Fogalmunk sincs milyen lehet ez most neked.

- Hát... nehéz, de az, hogy nem vagyok egyedül, sokat segít. Nem csak én vagyok az, aki elvesztett valakit, és nem csak valakit, hanem valakiket. Az is csoda hogy Ronnie, Ricky, Bryce és Olly túlélték. -nézek az említett fiúkra a teraszajtó üvegén keresztül, majd a velem szemben ülő lányra.

- Tény.

- Ezért kell bosszút állnunk rajtuk.

- Igen, de ha mi is ezt csináljuk akkor nem vagyunk különbek náluk. - véleményezett Mila.

- Ez így igaz.

- Erre van már terved Med? - kérdezte Ronnie.

- Ez még sok fejtörést igényel, de egyenlőre arra gondoltam, hogy valahogyan kijátsszuk a biztonsági rendszerüket, úgy hogy ne vegyenek észre és megölöm Bolt-ot. - még beszélgettünk egy darabig, de kint eléggé lehűlt közben a levegő, így bementünk. A fiúk még mindig rá voltak akadva a meccsre, én azonban elfáradtam, ezért lefeküdtem aludni.

XXX

- Jól van srácok álljunk neki pakolni, van két óránk, hogy mindent áthordjunk Rupe-ékhoz. - szóltam.

- Két óra? Az sok. - nézett rám Kade.

- Nekünk meg sok cuccunk van és ki tudja kint milyen a forgalom. - segített be Ezra, majd rácsapott Kade vállára és felállt. - Kezdjünk pakolni. - elkezdtük megtölteni a kisbuszt, majd a Rover-t. Ezra és én megyünk elöl a kocsijával, Olly, Kade és Bryce pedig a kisbusszal. Ugyanúgy zajlik minden, mint a múltkor, most viszont nem parkolunk le, hanem tovább megyünk a hátsókertbe, ami már nem is kert, hanem inkább park. Megállunk egy betonos résznél, ahol vár minket egy őr. Elkezdtük kipakolni a kocsikból a drogot, majd elindultunk vissza. Ezt a kört tettük meg összesen háromszor, mire minden csomag az udvarba került. Mikor kész lettünk leültünk a fűbe és így vártuk, hogy megérkezzen Ruby és Rex. Ez nem sokkal később meg is történt, addig pedig Olly-nak dőlve tépkedtem a füvet.

Relentless GoddessDove le storie prendono vita. Scoprilo ora