Relieved/10.

827 35 2
                                    

MEDORA

Az évek csak úgy repültek a fejünk felett. Nem sokkal miután Jas eljegyzett fel kellett oszlatnia a bandát. Mindannyiuknak adott egy bizonyos összegnyi pénzt, hogy ne nulláról kelljen kezdeniük az életüket vagy a folytatás legyen más, mint azelőtt, hogy ide kerültek. Jas beszélt Freddy-vel is és így aki akart odamehetett, hogy Freddy bandáját erősítse tovább. Volt aki kihasználta ezt és volt aki nem. Miközben mindenki elhagyta a banda épületét, mi is új házak felé néztünk. Nem is telt sok időbe, mire a város kijebb eső részén, a bátyáméktól nem messze találtunk egy kis zsákutcát amiben hat ház állt. Dubose-al folyamatosan tatottuk a kapcsolatot. A hatból négy ház eladó volt, kettőben laktak, de miután meghallották, hogy mennyit adnánk a házaikért már nem kellett sokat győzködni. Mind a hat ház a miénk lett, így elkezdtük itt kialakítani az életünket.

Tudtuk, hogy mindannyiunknak kell majd egy normális és természetesen legális munka. Ez a fiúknak meglehetősen könnyen ment, mert mindig nálunk videójátékoztak és volt egy hét amikor minden egyes nap ugyanazt az autóversenyes játékot játszották újra és újra, hogy megszerezzék a leggyorsabb kocsikat, én pedig sokszor rájuk szóltam, hogy mozdítsák már el a feneküket a kanapétől és menjenek el futni vagy edzeni, mert el fognak tunyulni. Kaptak az ötleten, és nekiálltak egy konditerem megnyitásához, de nem álltak meg ennyinél. Hozzátettek még külön csoportos órákat, kicsiknek foci és táncórákat, valamint önvédelmi órákat is. Persze Ender tudásának segítségével sokkal gyorsabban ment az egész. Nélküle hónapokat várhattak volna. Beletelt egy időbe, mire az emberek tudomás szereztek az új helyről és elégen érkeztek a stabil bevételhez, de türelmesen kivárták, amíg ez megtörténik.

Raylene, Huckle barátnője egy Bowling pálya tulajdonosa volt. Barry szintén talált magának barátnőt, akit Serenity-nek hívtak és egy kis pékséget-ot üzemeltetett, amivel sok probléma volt eleinte, de Barry segített neki rendben tenni a dolgokat. Eleinte nem volt a lányos hármasunkkal túl kedves, de aztán jobban megismert minket, megtört a jég és ő is beilleszkedett közénk. Ender egy régi ismerőssel futott össze egy nap és végül összejöttek. Felicity kissé félénk volt, de örültünk, hogy Ender is talált magának valakit, ezzel növelve a lánycsapatunkat, ami azért volt jó, mert így több mindenre rá tudtuk venni őket. Ezzel már csak Ezra maradt, akit néha piszkáltak is vele, de sosem lett belőle komoly vita szerencsére. Bevallom aggódtam miatta, mert nem akartam, hogy úgy érezze kihagyjuk akármiből is, így sokat voltam vele.

Megkönnyebbülés fogott el, amikor egyszer nálunk volt közös vacsi és a fiúk előtte elmentek a kondiba, onnan pedig úgy jöttek haza, hogy Jasper, amint belépett elkiabálta magát, hogy Ezra-nak van csaja, mire mi lányok a konyhából egyből kifutottunk eléjük és alig vártuk, hogy folytassa és megtudjuk, hogy ki is az. Kiderült, hogy a lány és a testvére együtt működtetik a smoothie bárt ahova járnak, a konditermük mellett. Olivia egy mindig mosolygós lány volt és nagyon tetszett neki a mi társaságunk.

Luna és én eleinte nem tudtuk mihez kezdjünk. Nem is találtunk munkát a közelben, még egy kávézóban sem, sehol. Viszont tudtuk, hogy nem takaríthatjuk örökké a fiúk vendégei után a konditermet. Egy sajnálotos dolog miatt azonban mégis lett munkánk. Luna anyukája meghalt és a divatcégét és annak üzleteit a lányára hagyta, mert tudta, hogy a három fia nem akar ezzel foglalkozni. Luna egyedül viszont nem bírt vele, ezért megkért, hogy segítsek neki és én ezt nagyon szívesen tettem. Hálás voltam neki érte, de azt mondta, hogy nélkülem sehol se lenne az egész. Közben pedig elkezdtem írni és megírtam a saját kis történetünket persze, hogy igaz, azt csakis mi tudtuk. A könyv sikert aratott, én pedig folyamatosan ötlöttem ki az újabb történeteket a fejemben, majd pedig amikor már papíron láttam elképesztően örültem.

Jasper és én természetesen összeházasodtunk, idővel pedig a többiek is követtek minket. Nem volt nagy az esküvő és jól is volt ez így, mert mindenki ott volt aki számított. Luna-n kívül a lányok nem igazán értették, hogy miért is van ez így, de úgy döntöttünk, ha nem muszáj nem mondjuk el nekik. Nem azért, mert hazudni akartunk nekik, de tudtuk, hogy egy ilyen dolog nem túl pozitív az emberek szemében és nem akartuk egyikük kapcsolatát sem szétrombolni ezzel, mert kiléptünk és lezártuk ezt a részét a múltunknak.

Ryder-rel minden rendben volt, gyorsan nőtt és alig hogy beszélni kezdett, folyton csak azt hallottuk tőle, hogy kistesót szeretne. Jasper szintén mondogatni kezdte, mert azt hitte én ne szeretném, de leültünk beszéli róla és mondtam neki, hogy nem így van csak a terhesség alatt kissé meg szoktam változni és nem mindig jó ez, de ő azt mondta nem számít. Azért volt bennem félelem, hogy mi lesz, de jól alakult minden. Jasper mindig figyelt rám és segített amiben csak tudott. Ry elképesztően örült, amikor megtudta, hogy lesz kistesója és mindannyian meglepődtünk amikor kiderült, hogy ikreink lesznek. Ryder azt szerette volna, ha fiúk lesznek, de Jasper legnagyobb örömére lányok lettek és az első pillanattól kezdve úgy bánt velük, mint két kis hercegnővel. A Dolores Aphrodite Bolt és az Ophelia Freya Bolt neveket adtuk nekik. Én mindenképp akartam, hogy nekik is legyen második nevük, Jas pedig azt mondta, hogy csak akkor ha olyasmit adunk ami nekünk, illetve Ry-nak is van. Mivel két lányunk volt ezért nem kellett veszekednünk azon, hogy miattam válasszunk a görög vagy miatta a skandináv mitológiából, így hát mindketten keresgéltünk és végül megegyeztünk. Sokat viccelődtünk azon, hogy három terhességet csináltam végig három különböző férfival. Nem sokra rá pedig kiderült, hogy ismét babánk lesz ami már nem volt betervezve, de így is örültünk neki. Mikor megszületett, Ry annyira örült, hogy körbeugrálta az egész szobát, mert fiú lett, így majd lesz kivel játszania. A kicsi a Renée Asger Bolt nevet kapta.

Lassan mindenkinek kialakult a saját kis családja és élete, de mindig ott voltunk egymásnak. Mivel idővel nagyon sokan lettünk ezért gyakran tartottunk közös programokat, leginkább, hogy a gyerekek kifárasszák egymást és így tudjunk egymással több időt tölteni. A gyerekeink is nagyon jól kijöttek egymással és még ugyanabba a suliba is irattuk őket, hogy amikor értük kell menni ne keljen öt helyről összeszedni őket. Jas és én pedig még mindig tartottuk a motorozásainkat.

Amias azt mondta boldog leszek és igaza is lett, persze sose feledkeztem meg sem róla, sem Callie-ről. Rendszeresen visszalátogattunk arra a helyre, ahol eltemettük a hamvaikat, Jas miatt pedig elmentünk oda is ahol Wyatt volt eltemetve. Eleinte csak Ezra, Kade és én mentünk, de később Jas és Luna is csatlakoztak. Jasper, a kicsik, meg a srácok mellett pedig tényleg az voltam.

Leírhatatlanul boldog.

Relentless GoddessWhere stories live. Discover now