Revenge/5.

955 46 0
                                    

MEDORA

Összehívtam a csapatot megbeszélésre. A matracokon ültünk egy körben.

- Gondolom sejtitek miről lesz szó. Ki kellene találnunk, hogy hogyan szedjük meg magunkat. Ezt nem csak a pénzre értem, emberek is kellenek. Egy csapat kell. Fegyverek, felszerelés és ezt a helyet is ki kell kupálni. Mindezt pedig úgy kell megtennünk, hogy Bolt semmit se sejtsen. Nem lesz ez egy gyors folyamat azt hiszem, de gyorsnak kell lennünk amennyire csak lehet. Ötletek, hogy mit csináljunk? - tettem fel a kérdést, mert bár nekem volt egy tervem, meglehet, hogy a többiek fejében is összeállt közben valami.

- Talán ha kirabolunk egy-két bankot.

- Túl feltűnő.

- Kéne valami felhívás, amivel szerezhetnénk embereket.

- Az olyan, mintha az újságban adnál fel apróhirdetést.

- Más bandákból kéne összeszednünk az embereket. - javasolta Ezra.

- Mégis hogyan? Odamegyünk, hogy hahó, aki akar az jöhet ide?

- Nem. Nekem jobb ötletem van. Úgy teszünk ahogy Ezra mondta. Más bandákból lesznek embereink, de nem lesz olyan egyszerű. Felkeressük a kisebb bandákat, eladjuk nekik a kihalászott kokaint, de mielőtt leszállítanánk elkérjük a pénzt. Ha az megvan, elindulunk leadni az anyagot, de azt valójában nem visszük el. A vezetőt megöljük és átvesszük a bandát. Aztán ezt megcsinálhatjuk többször is. - mondta Iris.

- De mi van, ha fellázadnak? Többen vannak, mint mi.

- Ez csak manipuláció kérdése.

- Ha odamennénk és segítséget kérnénk tőlük, hogy segítsenek bosszút állni Bolt-on?

- Addig velünk lennének, de utána elhagynának. Persze lehet, hogy lenne aki maradna, de kétlem, hogy megszedhetnénk magunkat belőle.

- Srácok, figyeljetek! Ha mindenben csak a rosszat nézzük, akkor nem jutunk előre. Inkább meg kellene állapodnunk valamelyik mellett és kiküszöbölni a hibákat. Értve? - szólaltam fel hangosan, mire csend lett a nagy kavalkádból. Habár az én számból hangzott el, jelenleg én voltam az, aki a legpesszimistább, habár ez inkább vonatkozott saját hogylétemre, de másban sem voltam jelenleg túl pozitív. Csak abban, hogy meg akarom bosszulni a férjem és a lányom halálát. Egy darabig csendben ülve néztek rám, majd Ezra fordult felém.

- Te mire gondoltál? - összeszorítottam a szám, mert tudtam, hogy nem fog tetszeni neki az ötletem.

- Elmegyek Ruby-hoz és Rex-hez.

- Med, megőrültél? - kiáltott fel. - Tudod, hogy ők a legnagyobb gyémánt és fegyverkereskedők Amerikában, bármit el tudnak intézni.

-Pont ezért kellenek ők. Na meg a fegyvereik és a pénzük.

- Ez nem fog összejönni. Nem jó ötlet.

- Egy próbát megér.

- Med...

- Emellett Iris ötletét is megvalósíthatónak látom, de nagyon ügyesnek kell lennünk. A bankrablás az tényleg nem a legjobb, de megpróbálhatnánk feltörni egy milliomosnak a a bankszámláját és valamilyen biztosításra, vagy fogalmam sincs mire hivatkozva lopjuk meg őket, úgy hogy nem is tudják. Ilyet lehet? - nézek Ricky-re.

- Még nem csináltam, de meglátom sikerül-e.

- Rendben.

- Viszont kellene hozzá egy-két dolog, mert erről nem fog menni. - mutat a tabletre.

Relentless GoddessWhere stories live. Discover now